ONLINESTUDIES.HU

3 Online BSc Németországban

A Bachelor of Science mértékben, hogy tökéletes a diákok, akik szeretnék, hogy javítsák a gyakorlati tudás és a munkatapasztalat. Fogadása BSc segíthet hatására a tanulók nagyobb személyes és szakmai lehetőségeket.

Németország, hivatalosan a Német Szövetségi Köztársaság, a szövetségi parlamentáris köztársaság nyugat-Közép-Európában. Az ország áll, 16 állam, és a főváros és egyben legnagyobb városa Berlin.

A Legjobb 3 Online BSc Németországban 2019

Találat Filter

Bachelor Alkalmazott pszichológia (BSC)

Apollon Hochschule
On-line Részidős oktatás 36 - 48 hónap Nyílt Beiratkozás Németország Germany Online

Az újonnan kialakított távoktatási tanfolyam Bachelor of Applied Psychology (B. Sc.) Kínál, különösen praktikus és interdiszciplináris pszichológiai képzés. Ön kap nem csak a tartalmi és módszertani szakértelem területén a pszichológia, hanem mélyreható szakértelem az egészségügy és a gazdaság ...

Bachelor üzleti számítástechnika

IUBH Fernstudium
On-line Nappali Részidős oktatás 6 - 12 félévek Nyílt Beiratkozás Németország Bad Honnef + 1 további

A Bachelor Közgazdasági számítástechnika (alapképzés) távoktatás IUBH annak kombinációja, üzleti adminisztráció és az alkalmazott számítástechnika teszi ki a szakértők, a nagy kereslet az IT szektorban.

Bachelor Media Informatika

IUBH Fernstudium
On-line Nappali Részidős oktatás 36 - 72 hónap Nyílt Beiratkozás Németország Bad Honnef + 1 további

Hogyan tervezhető és megvalósítható az emberek és a gépek közötti kölcsönhatás? És milyen rendszerekkel tudunk létrehozni, feldolgozni, tárolni és terjeszteni a digitális médiát? Ezek a kérdések a Media Informatikai Távoktatásban foglalkoznak. A főiskolai képzés célja, hogy az informatikai szakterületen képezze Önt az interaktív alkalmazások, alkalmazások és digitális médiaszolgáltatások megfogalmazásához és megvalósításához.