ONLINESTUDIES.HU

22 Online Természettudományi Alapképzés (BSc) Megteintése Nyugat-Európa

A Bachelor of Science egy négy éves mértéke, hogy keresztül lehet hozzájutni főiskolák és egyetemek. Kereseti egyetemi diplomát, mint például a BSc, segíthet a diákok növeli a szakmai tapasztalat és a megfelelő ismeretekkel kell találni a szakember karrierjét jó kompenzáció.

Több mint négyezer felsőoktatási szervezetek Európában, a vezető kutatóintézetek a kis, tanítás-központú egyetemek. Európa önmagában nem annyira más, mint más kontinenseken, elérve a sarkkörtől az Afrika partjainál.

Természettudományi Alapdiploma Nyugat-Európa Online

Találat Filter

Bachelor of Science in pszichológia

FernUni Schweiz
On-line Részidős oktatás 9 félév Február 2020 Svájc Switzerland Online

A program egy szilárd tudományos bázis képzés alapjait a pszichológia és a tudományágak és alkalmazások. A hallgatók szerezzenek ismereteket a különböző statisztikák, kísérleti módszerek és diagnosztika. Megtanulta, és a kérdezés, tanácsadás és intervenció. A következtetés tudományos dolgozat.

Bachelor Alkalmazott pszichológia (BSC)

Apollon Hochschule
On-line Részidős oktatás 36 - 48 hónapok Nyílt Beiratkozás Németország Germany Online

Az újonnan kialakított távoktatási tanfolyam Bachelor of Applied Psychology (B. Sc.) Kínál, különösen praktikus és interdiszciplináris pszichológiai képzés. Ön kap nem csak a tartalmi és módszertani szakértelem területén a pszichológia, hanem mélyreható szakértelem az egészségügy és a gazdaság ...

BSC építési menedzsment (online)

Institute of Technology Sligo
On-line Részidős oktatás 2 év Szeptember 2019 Írország Sligo

A B.Sc. Építési menedzsment egy szak keresztül nyújtott on-line távoktatás alatt 2 évig részmunkaidőben. A program kifejezetten, hogy megkönnyítse szakemberek többek között; Mérnökök, építészek, technikusok, művezetők, képesített Asztalosipari Craft személyek, vagy más minősített szinten 6 építőipari szakemberek.

BSc (Hons) mennyiségi felmérés (online)

Institute of Technology Sligo
On-line Részidős oktatás 2 év Szeptember 2019 Írország Sligo

Ez a program a diplomások széles tudásbázis a speciális szakma mennyiségi felmérés. Annak szükségességét, mennyiség földmérők számára létfontosságú a hatékony költséggazdálkodás építési projektek. A fejlődő nemzetközi gazdasági környezet jelenti a szerepe a mennyiség földmérő is nagy az igény, mint az állami és a magán ügyfelek folytatják a napirend megszerzésének érték arány és a nagyobb költség bizonyosság minden építési tevékenység.

BSc Számviteli - Távoktatás

University of Nicosia
On-line Nappali Részidős oktatás 4 év Szeptember 2019 Ciprus Nicosia + 1 további

A Számviteli program célja, hogy a hallgatók számára az elméleti, technikai és empirikus hátteret, amely a pénzügyi problémák megoldásához és a pénzügyi döntéshozatalhoz szükséges a komplex és változó üzleti környezetben.

BSc Nemzetközi Kapcsolatok és Diplomácia ONLINE

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
On-line Nappali 36 - 40 hónapok Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Tampa Franciaország Paris + 2 további

A Nemzetközi Kapcsolatok és Diplomácia Bachelor Degree program biztosítja a diákok számára a szükséges szakértelem ahhoz, hogy életet folytassanak a kormányzatban, az üzleti életben.

Bachelor üzleti számítástechnika

IUBH Fernstudium
On-line Nappali Részidős oktatás 6 - 12 félév Nyílt Beiratkozás Németország Bad Honnef + 1 további

A Bachelor Közgazdasági számítástechnika (alapképzés) távoktatás IUBH annak kombinációja, üzleti adminisztráció és az alkalmazott számítástechnika teszi ki a szakértők, a nagy kereslet az IT szektorban.

Bachelor Media Informatika

IUBH Fernstudium
On-line Nappali Részidős oktatás 36 - 72 hónapok Nyílt Beiratkozás Németország Bad Honnef + 1 további

Hogyan tervezhető és megvalósítható az emberek és a gépek közötti kölcsönhatás? És milyen rendszerekkel tudunk létrehozni, feldolgozni, tárolni és terjeszteni a digitális médiát? Ezek a kérdések a Media Informatikai Távoktatásban foglalkoznak. A főiskolai képzés célja, hogy az informatikai szakterületen képezze Önt az interaktív alkalmazások, alkalmazások és digitális médiaszolgáltatások megfogalmazásához és megvalósításához.

BSc (Hons) bűnügyi pszichológia

University of Essex Online
On-line Részidős oktatás 48 hónapok Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Előrelépés a karrierjében, vagy először lépéseket tesz egy vadonatúj, ezzel az izgalmas és kihívást jelentő online programmal. Fedezze fel a pszichológia és a kriminológia területén tevékeny témák széles skáláját, miközben fejleszti a magelméletek megértését.

BSc (Hons) üzleti pszichológia

University of Essex Online
On-line Részidős oktatás 48 hónapok Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Közelebb az álom szerepéhez és javíthatja karrierlehetőségeit ezzel a lenyűgöző és inspiráló online programmal. A pszichológia és az üzleti területek keveredésével élvezheti a különböző témák feltérképezését, miközben alapos elméleteit megértheti.

BSc (Honors) Üzleti számítástechnika

Informatics Academy
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 3 év Augusztus 2019 Egyesült Királyság Manchester + 1 további

Ez a program felkészíti a diákokat a technikai informatikai készségek és az üzleti szakértelem keverékével, amely felkészíti őket a felső vezetés szerepeire. A programmodulok célja, hogy a hallgatók rendelkezzenek az IT szektorban a munkaadók által igényelt alapvető készségekkel és ismeretekkel.

BSc a Nemzetközi Üzleti Online-ban

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
On-line Nappali 36 - 40 hónapok Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Tampa Franciaország Paris + 2 további

A Bachelor of Science in International Business diploma biztosítja a lényeges készségeket, gyakorlatokat és specializációt azoknak a diákoknak, akik nemzetközi vállalkozói vezetőként keresnek jövőt.

Bsc (hons) pszichológia (bps)

Arden University
On-line Nappali Részidős oktatás 3 - 6 év Január 2020 Egyesült Királyság Coventry + 1 további

A pszichológia érdekes tudomány. Miért viselkednek az emberek abban, ahogyan csinálják? Hogyan működik az elménk? Ebben a kurzusban a pszichológia kulcsfontosságú tudásának területei: a kutatási módszerek, a biológiai pszichológia, a kognitív pszichológia, az egyéni különbségek, a fejlődési pszichológia és a szociálpszichológia.

BSc (Hons) számítástechnika (top-up)

Arden University
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Január 2020 Egyesült Királyság Coventry + 1 további

100% -ban online, ez a fokozat lehetővé teszi számítástechnikai legújabb elméletek, technikák és problémák feltérképezését. Meg fogja elsajátítani a gyakorlati készségeket és a megértést, amire a számítástechnika gyors ütemű világában kell boldogulni.

Bsc (hons) számítástechnika (mobil számítás) (feltöltés)

Arden University
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Január 2020 Egyesült Királyság Coventry + 1 további

Ha szeretné felfedezni a mobil számítástechnika széles körét és annak relevanciáját az üzleti életben és az iparban, akkor ne keressen tovább.