$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Számítógép-védelem BSc Diploma Online BSc Diploma Tekintsd meg

Sok diák beiratkozik egy Bachelor of Science következő középiskolás, mint az első egyetemi szak. A tanulmányi területen kínálnak BSc programok változnak intézmény, de általában inkább felé több technikai mező helyett művészi. Átlagban, a mértéke körülbelül négy év alatt lehet elvégezni. Mi egy online BSc in Computer Security? Ez a program védelmére összpontosít… Tovább

Sok diák beiratkozik egy Bachelor of Science következő középiskolás, mint az első egyetemi szak. A tanulmányi területen kínálnak BSc programok változnak intézmény, de általában inkább felé több technikai mező helyett művészi. Átlagban, a mértéke körülbelül négy év alatt lehet elvégezni.

Mi egy online BSc in Computer Security? Ez a program védelmére összpontosít a digitális információ és rendszerek tartani számítástechnikai biztonságos. A diákok összpontosítani tanfolyamok, hogy vizsgálja meg, hogy a digitális információ tárolása, titkosított, kezelik és védik a számítógépes támadásokat. Tanfolyamok lehet, hogy a tanuló alapot az információs technológia és bemutatják, hogyan digitális megoldást alkalmaznak valós beállításokat. Ez a program általában körülbelül 4-6 év alatt fejezik be, de az előzetes minősítő természetesen a munka, a program lehet kitölteni egy-két évig.

Hallgatókat a Bachelor of Science in Computer Security vannak felszerelve, hogy vizsgálja meg a számítógépes fenyegetések, és hozzon létre rendszer védekezni ellenük. Mivel a számítógépes támadások továbbra is növekszik, szakértelemmel, több a kereslet. Ezek diplomások analitikus képességeit, és jól működik, nyomás alatt, amely lefordítja sikeresen széles körű üzleti beállításokat.

Online BSc képzés árak változóak, és nagyban függ a hossza a szak, valamint az egyes intézmények. A kapcsolatot a felvételi iroda a választott iskola, a leendő hallgató többet megtudni a pontos költségeket.

Mivel a számítógépes biztonság egyre fontosabb aggodalmát a vállalkozások és magánszemélyek, diplomások a program munkakeresés nagyvállalatok, kisvállalkozások, vagy akár önállóan dolgozni a számítógépes biztonsági tanácsadók. Vannak munkahelyek vizsgálja a számítógépes bűnözés és a munka a bűnüldöző szervekkel.A kutatás és fejlesztés a technológiák felderítésére és megelőzésére kibertámadások lehet egy másik karrier irányt program diplomások.

A BSc Computer Security egy nagyszerű választás egy diák, aki azt akarja, a rugalmasságot, hogy a teljes munka során az online bárhol a világon. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Utica College Online
Utica, Amerikai Egyesült Államok

A kiberbiztonsági online BS biztosítja a legszélesebb körű tanfolyamot a digitális kriminalisztika és betolakodások kivizsgálása, kiberműveletek, csalások kivizsgálása és info ... +

A kiberbiztonsági online BS biztosítja a legszélesebb körű tanfolyamot a digitális kriminalisztika és betolakodások kivizsgálása, kiberműveletek, csalások kivizsgálása és információbiztosítás területén, kényelmes és rugalmas online formátumban. Ez az NSA által kijelölt Kiválósági Központ program. A szakterületek közé tartozik a hálózati kriminalisztika és a behatolás kivizsgálása, az információbiztosítás, a számítógépes bűnözés és csalás kivizsgálása, valamint a számítógépes műveletek. -
BSc
Részidős
3 év
Angol
On-line