257 Online BSc Programok ban ben Amerikai Egyesült Államok for 2024

Online BSc Programok ban ben Amerikai Egyesült Államok for 2024Filter
    • Paxton, Amerikai Egyesült Államok

    Részidő

    2 évek

    Távoktatás

    Angol

    Védje és szolgálja közösségét az Anna Maria College online büntető igazságszolgáltatási BS-jével. Ez a rugalmas online program célja, hogy mélyen megértse a valós társadalmi és büntető igazságszolgáltatási kérdéseket, és hogyan kezelje ezeket etikusan és hatékonyan a területen vezetőként. Akár 75 kreditet is átvihet, és mindössze két év alatt megszerezheti diplomáját. A jelenleg büntető igazságszolgáltatási vagy bűnüldözési szakemberekként dolgozó pályázók számára diplomaszerzési program is elérhető.

    • Marshall, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    2 évek

    Távoktatás

    Angol

    Legyen képesített oktató, és dolgozzon csecsemőkkel, kisgyermekekkel és fogyatékkal élő kisgyermekekkel születésüktől hat éves korukig. Southwest Minnesota State University online Bachelor of Science in Early Childhood Special Education a Minnesota Professional Educator Licensing and Standards Board által akkreditált, és felügyelt féléves hallgatói tanítási tapasztalatot is tartalmaz. Két-négy év alatt befejezheti a programját, miközben olyan oktatóktól tanul, akik a terület szakértői.

    • Online USA

    Teljes idő, Részidő

    Távoktatás

    Angol

    BS humán szolgáltatások: Addikciós tanulmányok

    • Online USA

    Teljes idő, Részidő

    2 évek

    Távoktatás

    Angol

    A Bachelor of Science in Computer Science program ( East Central University Online ) karrierre kész készségeket és gyakorlati tapasztalatokat biztosít a legmodernebb számítógépes alkalmazásokkal végzett munka során. Fedezze fel az Association for Computing Machinery (ACM) iránymutatásain alapuló tantervet, és végezzen teljesen felkészült igényes pozíciókra, beleértve a számítógépes programozást, kódolást, szoftverfejlesztést és -tervezést, adatelemzést, tesztelést és hibakeresést, kiberbiztonságot és még sok mást.

    • Utica, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    4 évek

    Távoktatás

    Angol

    Az Utica Főiskola 100% -ban online egészségtudományi alapképzése biztosítja a hallgatók számára a szükséges ismereteket a különféle egészségügyi szakmák folytatásához vagy posztgraduális tanulmányokhoz. Az emberi egészség iránt érdeklődő és karrierjük előrehaladására vagy posztgraduális programokra vágyó hallgatók számára készült BSHS-fokozat szilárd oktatási háttérrel ruházza fel a hallgatókat az egészségüggyel kapcsolatos tudományokban.

    • Online USA

    Teljes idő, Részidő

    16 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    A King University számviteli BS fokozata biztosítja a hatékony számviteli szakemberré váláshoz szükséges ismereteket, és megalapozza a hallgatók számára a CPA vizsgára való felkészülést. Végezze el a programot akár 16 hónap alatt. Jelentkezzen még ma.

    • Online USA

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Távoktatás

    Angol

    A Carlow Egyetem 100 százalékban online Bachelor of Science in Healthcare Data Analytics programja lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy megszerezzék azokat a létfontosságú technikai és elemzési készségeket, amelyekre a mai egészségügyi környezetben szükség van. Az átfogó tanterv tudásbázist ad a hallgatóknak a klinikai műveletek és a statisztikai elemzés terén, valamint etikai vezetői készségeket. Elkötelezett oktatóink iparági szakértőkből állnak, akik elkötelezettek minden diák sikere mellett. A diploma 1-4 év alatt felkészült a különböző szerepekre.

    • Online USA

    Teljes idő, Részidő

    3 évek

    Távoktatás

    Angol

    • Gainesville, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    4 évek

    Távoktatás

    Angol

    • Aurora, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    2 évek

    Távoktatás

    Angol

    Az Aurora Egyetem egészségügyi adminisztrációjának online BS-je felkészíti Önt azon rendszerek és szolgáltatások vezetésére, amelyek hatással vannak mások egészségére és jólétére.Keverje össze az üzleti gondolkodásmódot a mások segítése iránti szenvedéllyel.Gyakorlati tapasztalatot szerezhet a szakmai gyakorlat során.Két-négy éven belül szerezzen diplomát az orvosi és egészségügyi szolgáltatások tervezéséhez, irányításához és koordinálásához, a betegnyilvántartások vezetéséhez, az egészségügyi törvények megértéséhez és az egészségügyi szolgáltatók csoportjainak irányításához szükséges készségekkel.

    • Longmeadow, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    Távoktatás

    Angol

    • Livingston, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    4 évek

    Távoktatás

    Angol

    A(z University of West Alabama Online Bachelor of Arts/Bachelor of Science in Environmental Science diplomája olyan készségeket kínál, amelyekkel hatékony megoldásokat lehet kidolgozni sürgős környezeti problémákra. Az iparági szakértők által tanított tananyagon keresztül a program feltárja az ökológia, a geológia, a földrajzi információs rendszerek és a környezetvédelmi jog alapjait. Legyen olyan képesítés, amellyel helyi és globális környezeti változást tud elérni. Fogj neki.

    • Online USA

    Teljes idő, Részidő

    8 hétig

    Távoktatás

    Angol

    Készüljön fel a karrierre a technológiai területen a BS informatika szakon online a Concordia Egyetemen, St. Paul. Megtanulja elemezni a problémákat és megoldási megoldásokat számítástechnikai technikák segítségével, miközben értékes interperszonális készségeket gyakorol a területtel kapcsolatban.

    • Corvallis, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    4 félévben

    Távoktatás

    Angol

    Az Oregon állam érettségi utáni számítástechnikai online programja főiskolai diplomával és erős matematikai képességekkel rendelkező egyének számára készült. Nem szükséges korábbi számítástechnikai végzettség ahhoz, hogy pályát válthasson és korlátlan számítástechnikai lehetőségeket űzhessen. Ez a 60 kredites program megköveteli, hogy csak meghatározott számítástechnikai kurzusokat vegyen fel. Megtanulja a számítógép-programozás alapjait, a szoftvertervezést, a számítógépes rendszereket és a hálózatépítést, a mobil- és webfejlesztést, valamint a felhasználói felületeket – rengeteg tudást és készségeket biztosítva magának, amelyekre a globális munkaerőpiacon nagy az igény.

    • Online USA

    4 évek

    Távoktatás

    A Maryville University online fenntarthatósági BS képzése felkészíti Önt egy jobb, fenntarthatóbb jövő felépítésére. Legyen diploma négy év alatt vagy kevesebb. Nincs szükség SAT vagy ACT pontszámokra.