Hivatalos Leírás

START DATE, hogy tetszik! VIZSGÁLAT ONLINE, 100 pont. Egyesült Királyság egyetlen HERITAGE mértékben. 26 éves tapasztalattal.

NDA együttműködve Staffordshire University kínál igazán rugalmas internetes fok, így "keresnek, amíg megtanuljuk." Alkalmazza közvetlenül - nem UCAS, bejegyzés 100 pont. CAD szoftver, ingyenes BIID tagság, nus kártya és korlátlan tutor kapcsolatot. Munka és gyakorlati tapasztalatot szerezni mellett a mértéke.

A Nemzeti Design Akadémia kezeljük minden diák, mint az egyének. NDA nincs feltételek vagy félév. A diákok maguk választhatják ki az indítás időpontját és tanulmány a saját tempójukban - nem a lépést a többi diák. Abban NFÜ minden tanulónak saját, egyéni tanulmányi tervet.

Abban NDA van egy egyedi és rugalmas "Double Degree" útvonal eléréséhez BA (Hons) -Lásd honlapunkat a részletekért Diákhitelt állnak rendelkezésre minden NDA fok. Vannak kiváló karrierlehetőségeket szabadúszó Örökség belsőépítésze vagy belül dolgozó tervezési gyakorlat, vagy akár a National Trust vagy hasonló hagyományőrző szervezet. Alternatív NDA nyújtanak garantált progresszió útvonalat ra online mesterképzésre, MA Interior Design. További részletekért látogasson el honlapunkra.

Az egyedülálló örökség szektor belső design, diplomások nem csak kiváló tervezési szakértelem, hanem egy alapos ismerete a történelem design. Mivel az egyetlen örökség Interior Design fokozatot az Egyesült Királyságban, NDA diplomások ettől persze nagy az igény. Szorosan együttműködik a tervezés területén és nemzetközi design intézetek, NDA tervezte ezt az örökséget mértékben kifejezetten megfelel a követelményeknek. Ez egy egyedülálló lehetőség, hogy összekapcsolják a szerelem a történelem a kreatív tervezési képességét.

A BA (Hons) Heritage Interior Design mértékben működteti a Nemzeti Design Akadémia diákok a tökéletes lehetőséget, hogy tanulmányozza a világ belsőépítészeti a hangsúlyt a kulturális örökség stílusban.

BA (Hons) Heritage Interior Design modulok:

Kutatási készségek és történelem tervezési tér tervezés Tervezési történelmi kontextusban hagyományos tervezési technikák Design műemlék örökség fal, padló és ablak kezelések Szakmai gyakorlat Kereskedelmi örökség projekt Heritage konverziók kutatási projekt független vizsgálatot meg kell tárgyalni a személyes tutor

Program oktatási nyelve:
Angol

7 további kurzus National Design Academy »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 5 Év
Részidős oktatás
Price
4,500 GBP
A kifizetések részletekben
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date