Read the Official Description

Ha már rendelkezik HND vagy alapítványi végzettséggel a Számviteli és Pénzügyi vagy azzal egyenértékű képesítéssel, töltsd fel ezt a teljes körű számviteli és pénzügyi BA diplomát 18 hónap alatt. A teljes bachelor fokozat megszerzése javíthatja karrierlehetőségeit, erősítheti önéletrajzát, és lehetővé teheti, hogy később egy mesterképzésre lépjen, ha szeretné.

Ez egy népszerű választás az elfoglalt szakemberek vagy a munkához visszatérők számára, akik teljes mértékben szeretnék kihasználni az összes előnyt, de rugalmas tanulmányi mintára van szükségük.

Ezt a kurzust akkor is tanulmányozhatja, ha:

 • ACCA F1-F6 vagy ACCA F1-F5 és F8
 • CIMA Advanced Diploma
 • ABE Advanced Diploma in Business Administration
 • IBAM Advanced Diploma in Business Administration

Ideális a törekvő könyvelők és mások számára

Ez az online számviteli és finanszírozási felsőfokú végzettség alapos ismereteket nyújt számviteli és üzleti koncepcióinak; Ideális, ha szakmai könyvelőnek vagy pénzügyi szolgáltató szektorban szeretne dolgozni. Azonban a számviteli és pénzügyi ismeretek megértése minden szakma számára előnyös. Tehát még akkor is, ha nem akarsz pénzügyi szolgáltatásokban dolgozni, az online értéknövelt értéket értékesnek találja.

Oktatók, akik a legmodernebb szakmai szabványoknak megfelelően dolgoznak

Tanári oktatóink mind szakmailag képzettek, mind az ipar, mind az egyetemi tapasztalatok. Azt is tanítják a szakmai testület tanfolyamok, mint a ACCA és CIMA, ami azt jelenti, hogy értik a legújabb szakmai követelményeknek. Ez azért fontos, mert meg kell bizonyosodni arról, hogy mit fog tanulni naprakész és releváns a mai üzleti világban.

Modulok

Tanulmányozni fogjuk a tanulmányi tervet - a futórendet és a modulok elérhetőségét -, amikor meghívást kapsz.

Ha nincs elegendő számú, az opcionális modul iránt érdeklődő diák, akkor ez nem ajánlható fel. Ráadásul, ahol a kereslet magas, egyes modulok alá tartozhatnak.

Ennek a felsőfokú végzettségnek a teljesítéséhez összesen 120 kreditet kell teljesítenie. Ez a következő fő modulokból és két opcionális 20 kredit modulból áll, amelyek az Ön számviteli és finanszírozási területei közül kerülnek ki.

Mag

 • pénzügyi stratégia
 • Független vizsgálat
 • Menedzsment számviteli teljesítményértékelés

Választható

 • Pénzügyi beszámoló
 • Pénzügyi kimutatás elemzése
 • Befektetés és pénzügyi piacok
 • Személyes adózás (nem vizsgaút)

Legyen minősített könyvelő, gyorsabb, mint a legtöbb

Megterveztük azt a mértéket, amellyel maximális szakvéleményeket kaphatunk a szakmai képesítések széles skálájától *. Ez lerövidíti a szükséges időt, hogy legyen egy teljesen minősített tagja a választott szakmai szervezet.

Mindig van szükség számviteli diplomásokra

Diákjaink az elmúlt mentek dolgozni a helyi állami gyakorlat, multinacionális cégek számviteli és felvesszük a számviteli pályára a kereskedelmi bankok és más nagyvállalatok számára. Mint egy könyvelő, akkor lehetősége van arra, hogy a munka sok különböző területeken, a világ bármely pontján.

*Kérjük, ellenőrizze a regionális szakmai testületet, hogy többet tudjon meg a rendelkezésre álló mentességekről.

Program taught in:
Angol
This course is On-line
Start Date
aug. 2019
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
Application deadline

aug. 2019