Hivatalos Leírás

sdcc04

Bachelor of Arts in Human Development

Úgy tervezték, hogy megfeleljen az egyre növekvő igény a keresztény szakemberek pályára, mint a tanácsadás, a szociális szolgáltatások és az emberi erőforrások, az online Emberi Erőforrás Fejlesztési szak San Diego Christian College készül diplomások, hogy segítsen másoknak szükségük van. Ez a szak felajánlott online, az egyetemen, vagy egy hibrid formában.

SDC Bachelor of Arts in Human Development mértékben San Diego ad diplomások az interperszonális készségek szükséges lesz hatásos, szükséges jeladókat a remény belül közösségekben.

A diákok ebben a programban lehetősége van arra, hogy érdekes és informatív képzések, mint például élettartamának Development (HD 364), amely a tanulmány az emberi növekedés és fejlődés révén az életciklus. Vizsgálata fizikai, érzelmi, kognitív, szociális, erkölcsi, lelki és a személyiség fejlődését fogja tartalmazni.

Ha szeretne többet megtudni a Bachelor of Arts in Human Development és miért San Diego Christian College lehet a tökéletes választás az Ön számára, töltse ki az űrlapot ezen az oldalon!

Human Development Karrier lehetőségek

  • Humán Erőforrás Professional
  • Válság Center Személyzeti
  • Early Childhood Center igazgatója
  • Foglalkoztatás Riporter / Toborzó
  • Ifjúsági Advocate

Beszámolók

"Keresztül minden osztály, többet tanultam magamról, szerzett barátságok, amelyek egy életre, és ami a legfontosabb nőtt az én séta, mint egy keresztény." ~ Kim Swadley

"A professzorok, valamint a többi diák tett magam kényelmesen, valamint egy részük." ~ Patricia Scott

Program oktatási nyelve:
Angol

7 további kurzus San Diego Christian College »

This course is On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
4 Év
Price
- 439 $ költség Credit
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció