Hivatalos Leírás

Válassza ki a saját START DATE! 100 pont. Egyesült Királyság egyetlen online TERVEZÉS szabadtéri élő mértékben. 26 éves tapasztalattal, NO UCAS.

Design Outdoor Living utolsó éves BA (Hons) "top-up" fokozatot. A diákok általában tanulmányozza az alapítvány diploma Interior Design az első, majd egy garantált progresszió útvonalat rá a BA (Hons) Design for Outdoor Living.

NDA együttműködve Staffordshire University kínál igazán rugalmas ONLINE fok, így "keresnek, amíg megtanuljuk." Alkalmazza közvetlenül - nem UCAS, bejegyzés 100 pont. CAD szoftver, ingyenes BIID tagság, nus kártya és korlátlan tutor kapcsolatot. Munka és gyakorlati tapasztalatot szerezni mellett a mértéke.

A Nemzeti Design Akadémia kezeljük minden diák, mint az egyének. NDA nincs feltételek vagy félév. A diákok maguk választhatják ki az indítás időpontját és tanulmány a saját tempójukban - nem a lépést a többi diák. Abban NFÜ minden tanulónak saját, egyéni tanulmányi tervet.

Abban NDA van egy egyedi és rugalmas "Double Degree" útvonal eléréséhez BA (Hons) -Lásd honlapunkat a részletekért Diákhitelt állnak rendelkezésre minden NDA fok. Vannak kiváló karrierlehetőségeket szabadúszó belsőépítésze vagy egy tervezési gyakorlat. Alternatív NDA nyújtanak garantált progresszió útvonalat ra online mesterképzésre, MA Interior Design. További részletekért látogasson el honlapunkra.

Ez az innovatív mértékben az egyetlen a maga nemében az Egyesült Királyságban. Design Outdoor living egy fogalom elsöprő az USA-ból - ahol kültéri kivitelben rohamosan kiterjesztése a belső. A teraszfűtők, csodálatos kültéri bútorok, és a vágy, hogy kiterjesszük a külföldön élő, ez a tendencia elérte az Egyesült Királyságban. Az ilyen mértékű lehetővé teszi, hogy a belső tér tervezési készségek és a hozzá növények és parképítés, hogy hozzon létre és tervezni egy extra szoba a szabadban!

Pályakezdő ilyen mértékű lesz a kereskedelmi készségek által követelt a felső, a globális vállalatok. Szorosan együttműködik az ipar és hivatalos nemzetközi tervezési intézmények, NDA tervezte ezt a Design for Outdoor Living mértékben kifejezetten megfelel a követelményeknek. Nem csak NDA diplomások minősíthető belsőépítészek gyakorlati tapasztalat, akkor is képes legyen biztosítani ügyfelei számára egy új dimenziót ad a terveiket. Ezek az egyedi képességek most nagyon keresettek az egész tervezés területén.

Program oktatási nyelve:
Angol

7 további kurzus National Design Academy »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 4 Év
Részidős oktatás
Price
4,500 GBP
A kifizetések részletekben
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date