Hivatalos Leírás

Egyesült Királyság első online BA (Hons) lakossági Design fok. START a kurzus, ha megfelel TE - NEM az egyetem! Alkalmazzon közvetlen, 100 pont.

NDA együttműködve Staffordshire University kínál igazán rugalmas internetes fok, így "keresnek, amíg megtanuljuk." Alkalmazza közvetlenül - nem UCAS, bejegyzés 100 pont. CAD szoftver, ingyenes BIID tagság, nus kártya és korlátlan tutor kapcsolatot. Munka és gyakorlati tapasztalatot szerezni mellett a mértéke.

A Nemzeti Design Akadémia kezeljük minden diák, mint az egyének. NDA nincs feltételek vagy félév. A diákok maguk választhatják ki az indítás időpontját és tanulmány a saját tempójukban - nem a lépést a többi diák. Abban NFÜ minden tanulónak saját, egyéni tanulmányi tervet.

Abban NDA van egy egyedi és rugalmas "Double Degree" útvonal eléréséhez BA (Hons) -Lásd honlapunkat a részletekért Diákhitelt állnak rendelkezésre minden NDA fok. Vannak kiváló karrierlehetőségeket szabadúszó belsőépítésze vagy egy tervezési gyakorlat. Alternatív NDA nyújtanak garantált progresszió útvonalat ra online mesterképzésre, MA Interior Design. További részletekért látogasson el honlapunkra.

A hatalmas globális ipar kiskereskedelmi Interior Design, diplomások nem csak a belső kialakítás igényelt készségek a felső vállalatok, hanem egy alapos ismerete branding, vizuális merchandising és a felhasználói élményt. Szorosan együttműködik az ipar és a hivatalos nemzetközi design intézetek, NDA tervezte ezt Eladási Belső képzés kifejezetten megfelel a követelményeknek. Nem csak NDA diplomások minősíthető belsőépítészek gyakorlati tapasztalat, akkor is teljesen tisztában van a kereskedelmi követelményeknek a kiskereskedelmi ágazatban. Mivel ez az innovatív mértékben egyedülálló az Egyesült Királyságban, diplomások ilyen mértékű nagyon keresettek. Ha kezdő belsőépítész, aki szeret vásárolni, akkor ez a foka az Ön számára!

BA (Hons) Kiskereskedelmi Interior Design modulok Research & összefüggésbe a kiskereskedelmi ágazat tér tervezése A felhasználói élményt Branding Vizuális kommunikáció és merchandising fenntartható design és a technológia Szakmai gyakorlat kiskereskedelmi tervezési projekt megválasztása kiállítás tervezés vagy kiskereskedelmi tervezés szélesebb összefüggésben Eladási kutatás Független tanulmány, meg kell tárgyalni a személyes tutor egy olyan területen, az Ön számára

Program oktatási nyelve:
Angol

7 további kurzus National Design Academy »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 4 Év
Részidős oktatás
Price
4,500 GBP
A kifizetések részletekben
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date