Read the Official Description

Meg kell erősíteni a vezetői és haladás lehetséges az online Bachelor of Arts in Management a bencés University. Ez az online főiskolai szak Management ideális az üzleti szakemberek, akik szeretnék, hogy előre be vezetői szerepet. Az online képzési program nyújt Önnek egy átfogó megértése az üzleti menedzsment és műveletek segítségével válik egy hatékony menedzser.

A tananyag feltárja a főbb üzleti funkciókat, beleértve:

  • Számvitel - Üzleti statisztika - Projektmenedzsment - Emberi erőforrások - Marketing - Operations menedzsment

Két egyedi kezelési koncentrációk Elérhető

Diákként a programban, akkor lehetősége van arra, hogy válasszon a két koncentráció - Marketing és emberi erőforrás menedzsment. Ezután fedezze fel ezeket a fontos területeket alaposabban, és átveheti az értékes szaktudással, hogy lehet beállítani, hogy eltekintve a kollégák a piacon.

Miért válassza a bencés Online?

  • A kereső a Bachelor of Arts in Management online bencés kap minden előnyét, hogy bencés kínál gazdag múltjával több mint 127 éves tudományos kiválóság - Töltse ki a tanfolyam szerint saját tempójában keresztül interaktív, online formában - keresni ugyanazt tiszteletben megbízólevél, mint a diákok a hagyományos campus programot - Segítség a személyes teljes munkaidős tanácsadó, amikor szükség van rá - Az Ön külföldi forgatókönyvét értékelés, akkor lehet, hogy hitelhez néhány tanfolyamok szedett a egyéb intézmények.

Felvételi követelmények

  • Diákok kell kell az oktatás, amely az ezzel egyenértékűnek elismert High School Diploma (RED) - Diákok kell lennie 22 éves vagy idősebb, hogy elismerte.
  • A nemzetközi hallgatók teljes értékelést Oktatási Bizonyítvány értékelők (EGB) vagy oktatási perspektívák értékelése előzetes tudás más országokban összehasonlítja az amerikai oktatás.
  • Minden nemzetközi diákoknak igazolniuk kell, eleget tettek az angol nyelvismereti követelmények a szak, amelyre pályáznak. Diákok vonatkozó egyetemi programok meg kell felelniük az alábbi követelményeknek: TOEFL papír alapú teszt: 550; TOEFL Internet alapú teszt: 78; IELTS vizsga: 6.0

Miért bencés Online?

No VISA követelmények: Bencés kínál online programok lehetővé teszi, hogy pénzt keres a United States oktatás a kényelmes otthon.

Tisztelt fokozat: Az online hallgatók keresnek ugyanolyan mértékben tiszteletben tartják a diákok, akik részt vesznek az egyetemen.

Akkreditált: Bencés Egyetem regionális által akkreditált Felsőoktatási Bizottság a North Central Association of főiskolák és iskolák (NCA) és a Master of Public Health program által akkreditált Tanács Oktatási Közegészségügyi (CEPH).

Elismert: Nevezett a leggyorsabban növekvő Egyetemen az Egyesült Államokban A Chronicle of Higher Education és közé sorolható az amerikai Top főiskolák Forbes Magazin

Megfizethető: Bencés University Online megfizethető tandíj és ösztöndíj lehetőségek.

Kis osztálylétszám: Bencés University online mester fokozatot kínál a kis létszámú osztályok és a személyes figyelem várható a top-tier, magánegyetem.

Kényelem: Hozzáférés a tanfolyam bárhol keresztül kényelmes, online tanfolyamok által támogatott kiemelkedő 24x7 technikai támogatást.

Nagymértékben interaktív: Interact teljes mértékben a tanárok és a többi diák a mi egyedülálló virtuális tantermi környezetben.

Global Networking: Jelenleg a diákok és a diplomások mind az 50 államban és több mint 17 országban

Program taught in:
Angol

See 6 more programs offered by Benedictine University »

This course is On-line
Start Date
Open Enrollment
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment