Bachelor üzleti

Corban University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor üzleti

Corban University

Legyen hatékony döntéshozó képzett kommunikátor és szellemileg érett üzleti vezető képzés révén a szervezeti vezető, vezetési ismeretek, szakmai lehetőségek és egyéb szakági tanfolyam. A programok a Hoff School of Business célja az egyének, akik vágynak a képzés és tapasztalattal rendelkezik a szakmai ismeretek szükségesek a sikeres vezetők, menedzserek, marketingesek, vagy szakemberek minden vállalatnál. A legjobb üzleti gyakorlatokat tanított bibliai szempontból, így egy mély oktatási tapasztalat, hogy készít fel, hogy tegyen különbséget a világban az üzleti és a piacon az ötletek. A Hoff School of Business kínál három különböző üzleti összefonódások, hogy felvértezzük Önt a jövő számára.

  • Könyvelési: használja a tehetségét a számok és a részletek a karrier a számvitel. Akár érdekel az állami számviteli, a vállalati számviteli vagy vagyonkezelés, akkor fel kell szerelni, hogy az Excel a számviteli szakma. Megtanulják, hogy készítsen pénzügyi kimutatások egyensúly számlák kezelése bérszámfejtés, előkészíti az adóbevallások és építeni ügyfél kapcsolatok. Sok számviteli szakon tovább keresni a CPA engedély és elhelyezkedni a különböző cégek és vállalkozások számára.
  • Vezetés és menedzsment: Készítsünk, hogy vegyenek részt az üzleti életben, mint a vezető az integritás és az együttérzés, irányító emberek és folyamatok bölcsen és hatékonyan. Ismerje meg a legjobb gyakorlatokat üzemeltetést, humán erőforrás menedzsment, az alapjait a vezetés és a személyes eladás és értékesítési menedzsment. Majd hogy alapvető üzleti tanfolyamok, hogy dolgozzon ki egy alapos megértése menedzsment és elveket, majd szabhatja fokozat választásával választani, hogy megfeleljen a speciális érdekek és karrier célok.
  • Marketing: A marketing területen hozhat létre, és közli a megjelenés, hang és a márka egy vállalat vagy minisztérium. Fedezze fel a dinamikáját kommunikáló piactér, kutatása a piaci igények és vágyak, elemzése a fogyasztói magatartás és a fejlődő egy 21. századi kommunikációs tervet a közösségi média használata. Majd megtanulják, hogyan érjük el a megfelelő közönséget a megfelelő üzenettel hatékony marketing és a márka irányítását.
  • Sport és szabadidő Management: Fordítsa a szenvedély a sport és szabadidős egy izgalmas karrier dolgozó sportolók és recreationists. Ez a koncentráció összpontosít sport- és rekreációs lehetőségek, amelyek egyre inkább az emberek folytassák szabadtéri tevékenységek és állóképességet. A sport és rekreáció menedzsment fok vonatok az üzleti oldalát atlétikai programok és ad egy széles körű készségek használatát főiskola után.

Állásajánlatok

A Hoff School of Business kifejleszt, etikai és innovatív üzleti vezetők, akik fel vannak szerelve, hogy az Excel a legkülönbözőbb szakmákban.

Alumni a Hoff School of Business dolgozik szerte a világon az ilyen szervezetekkel Nike, Zillow, FBI, Nordstrom, a KPMG, Dr. Martens, Moss Adams, YMCA, Willamette-völgy Bank, AKT CPA, Ország vállalatok, ipari festékek, TeamViewer, Bonaventura Senior Living, Cenex MAPS Credit Union Saia Fuvarozás, belbiztonsági, Harry és David, ProFlowers.com és még sok más.

2015-ben, a hatodik egymást követő évben, Hoff diplomások szereznek az országos átlag fölött a Major Field teszt az üzleti iskolában végzettek. (Országosan, 31.195 diák országos vette a vizsga.) A Hoff School of Business rangsorolják a 80. percentilis ki a 489 iskola a vizsgát.

A számviteli diplomások jól felkészült a CPA vizsga, 100% -a azoknak, akik folytatni a vizsga halad. 2015-ben, 100% -a számviteli diplomások is volt olyan elszámolási pozíció egy hónapon belül az érettségi.

felvételi követelmények

  • Vallják Jézus Krisztusba vetett hit és az élő következetes keresztény életmód.
  • Mutassa az írás kompetencia sikeres működéséhez elengedhetetlen a főiskolai végzettséggel.
  • Corban ajánlja főiskolai GPA 2,0 diákoknak hozza a szállítás kredit, vagy egy középiskolás GPA 2.7.
  • Egy év az élet, a munka vagy főiskolai tapasztalat, mivel végzős középiskolás.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
Nyílt Beiratkozás
Duration
Időtartam
Nappali
Price
ár
29,980 USD
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Salem, Oregon
Kezdet : Nyílt Beiratkozás
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Nyílt Beiratkozás
Amerikai Egyesült Államok - Salem, Oregon
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt