Bachelor a pszichológiában

Corban University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor a pszichológiában

Corban University

Kik vagyunk egy komplex keveréke személyiség, háttér, kultúrák, hiedelmek és a tapasztalatok, és minden egyes ember története egyedülálló. Egy szilárd megértése a világ, amelyben élünk, mi irányítja az emberi viselkedés, és hogyan kapcsolódnak a kutatás és vizsgálja is. Akkor jól felkészült a vezető szerepét minisztérium, pszichológia, tanácsadás, vagy a szociális munka. A pszichológia legfontosabb segítségével belevetik vonatkozó elméletek és kutatások, hogy megértsék, mi hajtja az emberi viselkedés, és hogyan, hogy kölcsönhatásba lépnek, és másokat szolgálni. Interaktív, megnyerő és gyakorlati órák, és a nagyszerű szakmai tapasztalatok felkészülni doktori iskola és a karrier. Pszichológia szakon lehet választani három teljesen online koncentrációban építik szak, hogy megfeleljen a pályaválasztás.

 • Általános pszichológia: Kik vagyunk egy komplex keveréke személyiség, háttér, kultúrák, hiedelmek és a tapasztalatok, és minden egyes ember története egyedülálló. Az általános pszichológia legfontosabb a néző vagy a világon a pszichológia elmélet, a filozófia és a kutatást, hogy megértsük, mi hajtja az emberi viselkedést. Interaktív, megnyerő és gyakorlati órák, és a nagyszerű szakmai tapasztalatok felkészülni doktori iskola és a karrier. Ez a fokozat célja a diákok, akik érdeklődnek a klinikai, társadalmi, fejlesztési, kognitív, biológiai és / vagy kutatási területeken a doktori iskolában felé a mester vagy doktori fokozatot, valamint az azonnali pályára a pszichológia kapcsolatos beállításokat.
 • Pre-Tanácsadás / Clinical Psychology: Legyen szó egy nagy élet válság vagy keres bölcsesség és útmutatás a mindennapi élet, mindenki részesülhet a támogatásból, és hallgatta fül egy tanácsadó. A pre-tanácsadás / klinikai pszichológia diplomát segít építeni a készségek, hogy kölcsönhatásba lépnek, szolgálja, ösztönzi és támogatja a többiek. Corban kínál speciális kurzusok általában nem találhatók meg a legtöbb egyetemi pszichológia programok, mint például trauma kezelés, ipari szervezeti pszichológia, közösségi iroda tanácsadás és így tovább. Válassza ki a választható órák, hogy megfeleljen az Ön egyedi érdekeit, és alakítsd a foka felé a karrier célok. Ez a fokozat célja a diákok, akik érdeklődnek a válás engedélyezett tanácsadók vagy a házasság és a család terapeuta befejezése után doktori iskola, és / vagy dolgozó minisztérium, a szociális munka és a gyakorlati munka beállításai, valamint az azonnali karriert psychology- és szolgálata val kapcsolatos beállításokat.

Egyedülálló lehetőségek és tapasztalatok

A nemzetközi tapasztalatok, szakmai és diák kutatási lehetőségek érhetők Corban pszichológia programot együtt hozzon létre egy jól lekerekített oktatás az Ön számára. A tapasztalatok választja segítségével testre a mértéke, hogy felvértezzük Önt a választott pályának.

Állásajánlatok

Corban pszichológia diplomások alkalmazott sokféle tanácsadás, kutatás, minisztérium és a szociális munka karrier. Hagynak Corban felszerelve, hogy az Excel a doktori iskola és folytatja a tartalmas munka, mint például:

 • Házasság és család terápia
 • Gyülekezeti vezető
 • Klinikai Pszichológia
 • Ifjúsági lelkipásztorkodás
 • Tanácsadás (Counseling)
 • Magánpraxis
 • Gyermekvédelmi szolgáltatások
 • Kutatás
 • Szociális munka

felvételi követelmények

 • Vallják Jézus Krisztusba vetett hit és az élő következetes keresztény életmód.
 • Mutassa az írás kompetencia sikeres működéséhez elengedhetetlen a főiskolai végzettséggel.
 • Corban ajánlja főiskolai GPA 2,0 diákoknak hozza a szállítás kredit, vagy egy középiskolás GPA 2.7.
 • Egy év az élet, a munka vagy főiskolai tapasztalat, mivel végzős középiskolás.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
Nyílt Beiratkozás
Duration
Időtartam
Nappali
Price
ár
29,980 USD
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Salem, Oregon
Kezdet : Nyílt Beiratkozás
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Nyílt Beiratkozás
Amerikai Egyesült Államok - Salem, Oregon
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt