Bachelor Alkalmazott pszichológia (BSC)

Apollon Hochschule

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor Alkalmazott pszichológia (BSC)

Apollon Hochschule


Az újonnan kialakított távoktatási tanfolyam Bachelor of Applied Psychology (B. Sc.) Kínál, különösen praktikus és interdiszciplináris pszichológiai képzés. Ön kap nem csak a tartalmi és módszertani szakértelem területén a pszichológia, hanem mélyreható szakértelem az egészségügy és a gazdaság.
Ez alapképzési szak célja mindazoknak, akik elfoglalják a különböző szakmai területeken kívül klinikai pszichoterápia (akar) (lásd alkalmazási területek), ahol a mély pszichológiai szakértelem és a tudás üzleti adminisztráció és egészségtudomány előnyös.

Kulcsképesítések

A szak Bachelor of Applied Psychology (B. Sc.) Ad egy átgondolt Wissensmix a területeken alkalmazott pszichológiai, egészségügyi és a gazdaság. Attól függően, hogy melyik a választható tőled szakmai depresszió úgy dönt, hogy jogosult-e a különböző jövőorientált foglalkozások és javítja a szakmai vagy egy Karrier lehetőségek fenntartható.
A program jön létre szándékosan tág, és ezért nem összpontosított a klinikai pszichológia, amely lehetővé teszi, hogy minél több munkahely és a karrier lehetőségeket. Mivel független pszichoterápiás tevékenység is régóta pszichoterápiás képzés lenne szükség mellett egy alapképzési és mesterképzési szak amelynek középpontjában a klinikai pszichológia, ahogy azt a Pszichoterápiás törvény. Az önálló, mint egy edző vagy tréner különféle pszichológiai területek (pl válság és a stressz kezelése, a megfélemlítés tanácsadás) áll rendelkezésre a diplomát Applied Psychology nyílt pályán.

Tanulmányi tartalma

Összehasonlítva más, gyakran elméleti nehéz pszichológia szakon, a APOLLON alapképzési szak abban különbözik Applied Psychology (B. Sc.) Az alkalmazás-orientált és előretekintő választani:

  • Foglalkozás-egészségügyi menedzsment - Munka és Egészség
  • Marketing és fogyasztói pszichológia - Marketing és Egészség
  • Educational Psychology - Az oktatási és egészségügyi
  • Gerontopsychologie - kortól és egészségi
  • Sport Psychology és Egészségügyi -Sports

Ebben a vizsgálatban hozását egészen tisztában a három fő téma a pszichológia, az egészségügy és a gazdaság, amely egyre fontosabbá válik a gazdaság és a társadalom, valamint azok kölcsönhatását. Amellett, hogy a interdiszciplináris tartalom értékes társadalmi és módszertani ismeretek átadásra, amelynek középpontjában többek között a kommunikáció, a tanácsadás, a konfliktuskezelés és a diagnosztika.

felvételi követelményeket

A követelményeket a felvételi a alapképzésen szabályozza a felsőoktatási törvény Bremische (BremHG). Akkor tanulmány szerint bizonyos feltételek nélkül, magas iskolai végzettséggel.

alapvonal

bármikor

Fokozatokra osztás

Elsajátítják az nemzetközileg elismert Bachelor tudomány- (B. Sc.). Ezzel mértékben van képzett kiváló középvezetői és vezető szerepet az egészségügyi ágazat.

Tanulmány időtartama

Kontroll vizsgálat 36 hónap vagy 48 hónap (180 kredit).

teszt tanulmány

A regisztrációval a APOLLON Hochschule lehet tesztelni 4 hétig tanul ingyen. Ebben az időszakban, akkor jelentkezzen be bármikor visszavonhatja. akkor nem merül fel költség az Ön számára.

akkreditáció

A főiskolai diplomát Applied Psychology (B. Sc.) Által igazolt International Agency for minőségbiztosítási és akkreditációs a tanulmányi programok és intézmények (FIBAA).

szabad mellék

Akár 50% a választott tanulmány variáns (18 vagy 24 hónap).

http://www.apollon-hochschule.de/redirect.php?id=1240

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Német
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
Nyílt Beiratkozás
Duration
Időtartam
36 - 48 hónapok
Részidős
Locations
Németország - Germany Online
Kezdet : Nyílt Beiratkozás
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Nyílt Beiratkozás
Németország - Germany Online
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt