Read the Official Description


Az újonnan kialakított távoktatási tanfolyam Bachelor of Applied Psychology (B. Sc.) Kínál, különösen praktikus és interdiszciplináris pszichológiai képzés. Ön kap nem csak a tartalmi és módszertani szakértelem területén a pszichológia, hanem mélyreható szakértelem az egészségügy és a gazdaság.
Ez alapképzési szak célja mindazoknak, akik elfoglalják a különböző szakmai területeken kívül klinikai pszichoterápia (akar) (lásd alkalmazási területek), ahol a mély pszichológiai szakértelem és a tudás üzleti adminisztráció és egészségtudomány előnyös.

Kulcsképesítések

A szak Bachelor of Applied Psychology (B. Sc.) Ad egy átgondolt Wissensmix a területeken alkalmazott pszichológiai, egészségügyi és a gazdaság. Attól függően, hogy melyik a választható tőled szakmai depresszió úgy dönt, hogy jogosult-e a különböző jövőorientált foglalkozások és javítja a szakmai vagy egy Karrier lehetőségek fenntartható.
A program jön létre szándékosan tág, és ezért nem összpontosított a klinikai pszichológia, amely lehetővé teszi, hogy minél több munkahely és a karrier lehetőségeket. Mivel független pszichoterápiás tevékenység is régóta pszichoterápiás képzés lenne szükség mellett egy alapképzési és mesterképzési szak amelynek középpontjában a klinikai pszichológia, ahogy azt a Pszichoterápiás törvény. Az önálló, mint egy edző vagy tréner különféle pszichológiai területek (pl válság és a stressz kezelése, a megfélemlítés tanácsadás) áll rendelkezésre a diplomát Applied Psychology nyílt pályán.

Tanulmányi tartalma

Összehasonlítva más, gyakran elméleti nehéz pszichológia szakon, a APOLLON alapképzési szak abban különbözik Applied Psychology (B. Sc.) Az alkalmazás-orientált és előretekintő választani:

  • Foglalkozás-egészségügyi menedzsment - Munka és Egészség
  • Marketing és fogyasztói pszichológia - Marketing és Egészség
  • Educational Psychology - Az oktatási és egészségügyi
  • Gerontopsychologie - kortól és egészségi
  • Sport Psychology és Egészségügyi -Sports

Ebben a vizsgálatban hozását egészen tisztában a három fő téma a pszichológia, az egészségügy és a gazdaság, amely egyre fontosabbá válik a gazdaság és a társadalom, valamint azok kölcsönhatását. Amellett, hogy a interdiszciplináris tartalom értékes társadalmi és módszertani ismeretek átadásra, amelynek középpontjában többek között a kommunikáció, a tanácsadás, a konfliktuskezelés és a diagnosztika.

felvételi követelményeket

A követelményeket a felvételi a alapképzésen szabályozza a felsőoktatási törvény Bremische (BremHG). Akkor tanulmány szerint bizonyos feltételek nélkül, magas iskolai végzettséggel.

alapvonal

bármikor

Fokozatokra osztás

Elsajátítják az nemzetközileg elismert Bachelor tudomány- (B. Sc.). Ezzel mértékben van képzett kiváló középvezetői és vezető szerepet az egészségügyi ágazat.

Tanulmány időtartama

Kontroll vizsgálat 36 hónap vagy 48 hónap (180 kredit).

teszt tanulmány

A regisztrációval a APOLLON Hochschule lehet tesztelni 4 hétig tanul ingyen. Ebben az időszakban, akkor jelentkezzen be bármikor visszavonhatja. akkor nem merül fel költség az Ön számára.

akkreditáció

A főiskolai diplomát Applied Psychology (B. Sc.) Által igazolt International Agency for minőségbiztosítási és akkreditációs a tanulmányi programok és intézmények (FIBAA).

szabad mellék

Akár 50% a választott tanulmány variáns (18 vagy 24 hónap).

http://www.apollon-hochschule.de/redirect.php?id=1240

Program taught in:
Német

See 4 more programs offered by Apollon Hochschule »

This course is On-line
Start Date
Open Enrollment
Duration
36 - 48 hónapok
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date