Read the Official Description

Vegye fel a kapcsolatot az orrát, mint az azonosítás, ellenőrzés és az elemzés minden típusú digitális bizonyítékok a „digitális kriminalisztika”, hogy? Ezek működését ipar 4,0 nemcsak a pályán, hanem őket a felület között számítástechnika szakértelem és gyakorlati know-how, hogy előre? Az „Internet-of-dolog” felkelti a tudományos kíváncsiság és úttörő szellem? Ezután a alapképzési szak „Digital Engineering” ad minden szükséges tudást a virtuális valóság, Big Data, a beágyazott rendszerek és a számítógépes és az internetes biztonság. Ismerje meg, hogy a jövőben területeken a műalkotás és tedd holisztikusan Hála a számítógép-tudomány-tudás. A főiskolai diplomát "Digitális Mérnöki és Alkalmazott számítástechnika„Te jogosult igényes szakértői és vezetői pozíciókban minden ágazatban!

A pálya felépítése

AKAD program "Digitális Mérnöki és Alkalmazott számítástechnika - Bachelor of Engineering„Oszlik hét egymásra épülő félévben. Ez a fejlődés a ACQUIN (akkreditációs és minőségbiztosítási Intézet) által akkreditált National Center for Distance Learning (ZFU) jóváhagyta tananyag „Műszaki számítástechnika”:

 • Vorkurs Math (nem kötelező): ingyenes Math Cseréld friss kérésre a matematikai készségek a mérnökök - a sikeres rajt, az első félévben.
 • 1. szemeszter: A program kezdődik a kiterjesztése a módszeres és személyes készségek és tanítja az alapokat számítástechnika, elektrotechnika, mérnöki megfelelő matematikai, a digitális technológia és az angol terminológia.
 • 2. szemeszter: Lesz megismerjék programozás C / C ++, a különböző operációs rendszerek és adatbázisok, valamint a formális módszerek számítástechnika és elemzés.
 • 3. szemeszter: Programozás Java és a számítógépes architektúra azok a témák, a harmadik félévben. Mivel a számítógép birkózni a technikai mechanizmusait adatkommunikációs és számítógépes hálózatok. Is tanulni számítógépes hálózatok általában, és különösen az internet. Azt is megtanulják, alapjait az üzleti adminisztráció.
 • 4. szemeszter: A vizsgálat folytatódik, a legújabb know-how-kép és adatfeldolgozás kezelt mikrokontroller, szoftverfejlesztési és menedzsment, és a tervezési minták. Ön kap minden információ a digitális kommunikáció és annak megnyilvánulásait.
 • Félév 5: Ezek elkötelezett az üzleti folyamatok és az alkalmazási rendszerek, vállalati technológiák és a projekt menedzsment és a minőség. Is választhat a specializáció négy vonzó területeken, és így impresszum a személyes profilját, mint egy speciális hardver tervezés, számítógépes biztonság, információ menedzsment és a virtuális valóság.
 • Szemeszter 6: Amellett, hogy a fejlett számítástechnika angol foglalkozó C #, hálózati és szoftver biztonsági, valamint a témák játék fejlesztése, a mobil számítástechnika, real-time rendszerek és adatok és a tudásmenedzsment önállóan megoldani a projekt feladata a korábban megszerzett tudás és a a specializáció.
 • Félév 7: A AKAD program készíti fel egyenként a graduális munka előtt és lehetővé teszi, hogy csalhatatlanul az utolsó hajtás: a független termelés a tézis és az ellenkérelmében a szóbeli vizsga (kollokvium).

Plusz: Az Ön személyes mikrokontroller tartalmazza az Ön számára ebben AKAD programot. Integrálja az internet dolog már alatt távoktatás a mindennapi életben - és megismerhetik ugyanakkor a biztonságos irányítást az érzékelők és aktuátorok.

Alkalmazás AKAD tanuló és az érdekes lehetőséget, hogy a háromhetes tanulmányút Sacramento: A kaliforniai Campus programot!

szakosodás

 • Virtuális valóság SWA40 | SWA41 | CSH20 | SWA60
 • Modern Adatfeldolgozó IMG40 | IMG45 | IMG44 | DBA60 | IMG60
 • Számítógépes biztonság és Cyber ​​Security és CSI20 | CSI40 | CSI41 | CSI42 | CSI43
 • Beágyazott rendszerek EBS01 | EBS42 | EBS60 | CAN40 | EBS43

perspektívák

A legjobb kilátások egy Bachelor Digital Engineering

A Bachelor „Digital Engineering and Applied számítástechnika” teszi a legkeresettebb profi, amely fel van szerelve a technológia, média és a számítástechnika ismeretek és tudás a gazdaság. A tanulmány megfelelően felkészülni a kihívásokra az üzleti: Akár a projekt vezetője, a rendszer tervezője vagy a rendszergazda, fejlesztőmérnök, marketing szakember, vagy szerencsejáték és a design fejlesztő ilyen mértékű lesz jogosult az igényes feladatok szakmai és vezetői szinten. Természetesen akkor is a teljes kiegészítő képzés formájában tanulmányi program a AKAD Egyetemen, miután az ilyen mértékű. További információ a tanulmány tanácsadók szívesen segít személyesen.

Az ő egyetemi tanulmányait AKAD: digitális, bárhol, bármikor

AKAD Egyetem - úttörő a digitális, idejét és helyét a független egyetemi tanulmányi

Állítsa be a tanulmányok, hogy az egyéni szakmai és személyes helyzetére. Hozza ki a legtöbbet a tanulási stílus ki! a digitális AKAD tanulmány modell részmunkaidős keresni a diplomát, sikerül rugalmas, egyénileg és hatékonyA AKAD campus központi hub a egyetemi tanulmány. Bármikor és mobil használat során Online zenéről. Menetrend beolvassa a rugalmasságot, és keveredik a diáktársak és professzorok. Azt akarom tudni, hogy milyen közel van már kezd a diplomát? Egy pillantás a AKAD Campus elég! A AKAD tanulmány modell, mint egy működő diák sikeresen Bsc:

 • Távoktatás: praktikus, gyors és jól felépített tananyag. Bármikor, bárhol. Az otthoni és az utazás!
 • Távolság e-learning: hatékony tanulás a digitális tanulási módszerek: online gyakorlatokat, az online coaching és a web-alapú képzés. Ahhoz, hogy a tartalom biztonságos!
 • Interaktív e-learning: személyes tutori és közvetlen csere diáktársak. További tulajdonságok, amelyek segítségével egy munkát egyenlő nyereséges!
 • Szemináriumok (opcionális): amellett, hogy a virtuális tanulási. Tanult azonnal alkalmazni konkrét szakmai kérdések!

Felvételi követelmények

Ezek középiskolai vagy főiskolai és a magas szintű érdeklődést informatikai környezetben. De akkor is, ha a szakmailag orientált szakképzés több éves szakmai tapasztalat, akkor meg egyszerűen olyan tanulmányok a Akad. Szintén egy tanulmány érettségi nélkül is lehetséges. Ezen felül, ha továbbra is alkalmas a matematika és a fizika és alapvető ismeretekkel PC alkalmazás, akkor az AKAD-távoktatás „Digital Engineering” ideális az Ön számára.

Pontosan mit is várhatnánk távoktatási Bachelor Digitális Engineering and Applied számítástechnika?

Tájékozódjon az Tanulmány Letter BA_Technische_Informatik_MCS101 Az egyetemi távoktatás "Digitális Mérnöki és Alkalmazott számítástechnika„A” alapjai mikroszámítógép rendszerek. " Itt arra tanít, hogyan mikroszámítógép rendszer működik a tervezés, az integráció szabályozó ellenőrzési rendszerek és szabályozások. Most megtudhatod, alapvető fogalmak és alkalmazások számítógépek, számítógépes aritmetika, kódok az épület egy processzort és memóriát és perifériák.

AKAD Előadó Prof. Jürgen Plate már ebben a vizsgálatban levél elő a következő öt témakörre az Ön számára:

 1. alapfogalmak
 2. számítógép architektúrák
 3. Képviselete számokat és karaktereket a mikroszámítógép
 4. Belső építése mikroszámítógép
 5. Memória és input / output

Lásd magad: A AKAD campus az ő rugalmas, egyén és hatékony Tanulmány modell teszi a hozzáférést az összes tartalmát a távoktatás könnyű. Mert akkor tanulni, ahol és amikor csak akar, és intézkedik a munkát tanulmányok legjobban az egyéni forrásokat időben - ha szükséges.

Ajánlatunk az Ön számára: Tesztelje egyetemi tanulmányait a University AKAD 4 hetes vizsgálat során. Ha kérdése A „részmunkaidős tanulmány” a mi barátságos és szakképzett AKAD tanulmányi tanácsadás hívja 0711 81495-400, mint ha személyesen. Bízunk benne, hogy a kapcsolat!

Program taught in:
Német
AKAD University

See 9 more programs offered by AKAD University »

This course is On-line
Start Date
Open Enrollment
Duration
42 - 54 hónapok
Részidős oktatás
Price
13,986 EUR
Összesen tandíj
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date