Hivatalos Leírás

Ha azt szeretnénk, hogy jogosult egy tudományos szinten a lehető legszélesebb körben az egészségügyi ellátást, akkor a szak főiskolai Health Economics (B. A.) nagyon jó tanács: Egészségügyi gazdasági alapjai vannak összefoglalva ez a képzés, amely a szervezeti, kommunikációs és jogi szakértelemmel. A tanulmány azokat az eszközöket, vezető pozíciókat az egészségügyi ipar, képességeket nyújt a komplex, felelősségteljes feladat a területeket és a diákok sokat keresett interface manager folytatódik. A tartomány a jövőbeli alkalmazások olyan változatos, mint maga a tanulmány. Pályakezdő dolgozni, mint egy gazdasági tanácsadó vagy a projekt menedzser szervezetek, vállalatok vagy szociális biztonsági intézmények, például a tanácsadás. Még a kórházakban vagy ápolási eszközök jönnek egészségügyi közgazdászok használják. Miután a Bachelor van a lehetőséget, hogy a posztgraduális kurzus Mester Health Economics (M. A.), hogy elmélyítse tudását.

Kulcsképesítések

A APOLLON Egyetem főiskolai Health Economics (B. A.) kifejlesztett egy tanfolyamot, a teljesen képzett hallgatók az új kihívások az egészségügyi piacon. a céllal, hogy a tanulás az egészséges gazdasági szekcionált tudás, amely lehetővé teszi, hogy reagáljon optimálisan a gyors változások az egészségügyi piacon, és feltételezik, bonyolult és felelősségteljes feladat.

Tanulmányi tartalma

Megszerezni a differenciált tananyag gyakorlati tartalommal, a kompetencia, hogy függetlenül és hatékonyan a közép- és felső-vezetés az egészségügyi gazdaságban. A választani teszi őket egyenként megfelelő témákat. Technikailag nagyon gyakorlati tartalmát a központban:

  • Controlling és ellenőrző műszerek
  • Folyamat és Minőségbiztosítás
  • strukturális szakértelem az Egészségügyi Rendszerek és közegészségügyi
  • közgazdaságtan
  • Beruházási és finanszírozási

Amellett, hogy a technikai ismeretek az általános gazdasági és egészségügyi gazdasági folyamatok módszertani és szociális készségek a tanulmány el kell mélyíteni, többek között:

  • Projekt menedzsment, személyzeti és szervezeti tanácsadás technikák
  • Az interjú és vállalati kommunikációs

felvételi követelményeket

A követelményeket a felvételi a alapképzésen szabályozza a felsőoktatási törvény Bremische (BremHG). Akkor tanulmány szerint bizonyos feltételek nélkül, magas iskolai végzettséggel.

alapvonal

bármikor

Fokozatokra osztás

Elsajátítják az nemzetközileg elismert Bachelor of Arts a Department of Health Economics. Ezzel mértékben van képzett kiváló középvezetői és vezető szerepet az egészségügyi ágazat.

Tanulmány időtartama

Kontroll vizsgálat 36 hónap vagy 48 hónap (180 kredit).

teszt tanulmány

A regisztrációval a APOLLON Hochschule lehet tesztelni 4 hétig tanul ingyen. Ebben az időszakban, akkor jelentkezzen be bármikor visszavonhatja. akkor nem merül fel költség az Ön számára.

akkreditáció

A Bachelor program Health Economics (BA) a Nemzetközi Ügynökség minőségbiztosítási és akkreditációs a tanulmányi programok és intézmények (FIBAA) igazolt.

szabad mellék

Akár 50% a választott tanulmány variáns (18 vagy 24 hónap).

Program oktatási nyelve:
Német

4 további kurzus Apollon Hochschule »

This course is On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
36 - 48 hónapok
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date