Bachelor in Hotel Management

Általános információk

Program leírás

A szálloda- és vendéglátás-menedzsment mindig arra törekszik, hogy ügyfeleinek rendkívüli - hetente hét napon át, az év 365 napján - rendkívüli lehetőséget kínáljon ügyfelei számára a költségvetés szem elől tévesztése nélkül. Ez hibátlan tervezést és szervezést igényel. Ezért van szükség a szakemberekre - a szállodákban, éttermekben, kaszinókban és szórakoztató parkokban, hajózási társaságoknál, utazásszervezőknél vagy rendezvényügynökségeknél. A távoktatási szállodamenedzsmenttel felkészülhet a sokféle ipar kihívásaira.

tanulmányi időszakot

  • Általános tanulmányi idő: 36 hónap
  • Különböző időbeli modellek lehetséges
  • A tanulmány elindítása bármikor lehetséges
belépés
(Műszaki) Abitur vagy tantárgyhoz kapcsolódó egyetemi felvételi képesítés
Abitur nélkül:
  • Mester bizonyítvány vagy továbbképzés
  • Legalább kétéves szakképzés, amelyet legalább 3 éves szakmai tapasztalat követ (teljes munkaidőben)
akkreditáció
FIBAA, ZFU (jóváhagyási szám 169717)

tanfolyam áttekintés

A Hotel Menedzsment Bachelor diploma áttekintést nyújt a szállodai műveletek tervezéséről, fejlesztéséről és irányításáról. Ezen felül alapos ismereteket szerez a számvitel, az éves pénzügyi kimutatások és a személyzeti menedzsment területén.

Alapképző programunk moduláris, ami azt jelenti, hogy az úgynevezett "modulokra" felosztott tantárgyak felhasználásával tanul. Ezen modulokon belül van egy bevezető tanfolyam és egy mélyreható kurzus, amelyek szisztematikusan felkészítik a modul elvégzésére. A modulokon belül minden sikeres befejezés után ECTS-pontokat (Európai Kreditátviteli Rendszert) kapnak, amelyek dokumentálják az Ön teljesítményét. Ezek az ECTS pontok nemzetközileg összehasonlíthatók és természetesen elismertek.

szakosodás

Az ötödik és a hatodik félévben a három szakterületet választja ki, 30 ECTS összegben. Ehhez legalább egy tudományos specializációt ("kötelező specializáció") kell választani az idegenforgalom, a vendéglátás és az események ágazatából, és legfeljebb két funkcionális és ipari specializációt ("választható specializációk").
Néhány példaértékű specializáció:

  • Fejlett vezetés
  • Üzleti ellenőrzés
  • Szabadidős rendezvények
  • Alkalmazott értékesítés
  • event management

Akkreditált fokozat

Az IUBH összes jelenlegi tanfolyamát a FIBAA (Nemzetközi Üzleti Adminisztrációs Akkreditáció Alapítvány) akkreditálta.
Az akkreditáció csak akkor adható meg, ha a tanulmányi program tartalma és felépítése megfelel minden minőségi követelménynek.

A FIBAA egyfajta TÜV az akadémiai oktatáshoz, amely az akkreditációs tanács megbízásából ellenőrzi a Bachelor és a Master kurzusok minőségét. Az akkreditációt ötévente (első akkreditáció) vagy hétévente (újbóli akkreditáció) megújítják - ez garantálja az oktatás minőségét.
A FIBAA kitüntetett minőségi tanfolyamokkal jár el. Az IUBH öt tanfolyamán már megkapták ezt a különleges pecsétet. Az IUBH Németország egyik vezető egyeteme, öt vagy több prémium pecséttel.

Szakmai jövője a szállodavezetésben

A szállodavezetés az élő szenvedélyről és a szolgáltatásról szól. A vendéglátás és a professzionális vendégszolgálat a színfalak előtt, valamint a rendelkezésre állás, a pénzügyek, a személyzet és az áruk legújabb üzleti módszerekkel történő tökéletes felhasználása a színfalak mögött feltétlenül szükséges. A távoktatási szállodavezetés optimálisan felkészíti Önt a mindennapi szállodai élet kihívásaira.

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

Mit unserem IUBH Fernstudium bieten wir Studierenden die Möglichkeit, sich flexibel und praxisorientiert auf ihren Karrierestart vorzubereiten.

Mit unserem IUBH Fernstudium bieten wir Studierenden die Möglichkeit, sich flexibel und praxisorientiert auf ihren Karrierestart vorzubereiten. Kevesebb