Bachelor logisztikai menedzsment

Általános információk

Program leírás

Bachelor Logistics Management

A Bachelor Logistics Management (BA) a távoktatási IUBH készíti fel tökéletesen a komplex kihívásokra a globális kereskedelem.

Függetlenül attól, hogy az élelmiszer, okostelefonok, vagy egy gázturbina: vállalatok, amelyek szeretnék, hogy azonnali cselekvésre, vagy amelyek a versenyképes, kedvező termelési tényezőket kell használni a globális piacon. Így annak ellenére, komplex követelményeknek, minden simán a logisztika, így a logisztikai vezetők optimalizálják a szállítási útvonalak és eljárások, és így jelentős mértékben hozzájárulnak a cég sikeréhez.

Minden diák, aki beiratkozik, akkor is kap egy iPad Mini Retina *. Így van a script, oktató videók és podcastok mindig. * Action függ az időszak, lásd www.iubh-fernstudium.de/iPad

Tények a távoktatási Bachelor (BA) Logistics Management

 • Végzettség: Bachelor of Arts (BA)
 • Vizsgálat időtartama: vagy 6, 8 vagy 12 félév
 • Nyelv: német
 • Közreműködők: 180 ECTS
 • VIZSGÁLATOK: 4-6 vizsgák szemeszterenként, bolt 36 tanulmányi központok Németországban, Ausztriában és Svájcban vagy világszerte 130 Goethe Intézetek. Még tisztán internetes alapú lehetséges!
 • MINTA PROGRAM: ingyenes 4 hetes vizsgálatban
 • Kiterjesztés: ingyenes
 • Belépési követelmények: (speciális) Abitur vagy befejezett szakképzés, vagy legalább 2 éves képzési program 3 éves szakmai tapasztalat.
 • Akkreditáció: FIBAA, Zfu
 • Vizsgálat kezdetén: bármikor

Jövőbeli kilátások a feltörekvő Logisztikai vezető

Karrier Bachelor LogistikmanagementIn globalizált világban egyre fontosabb, az áruszállítást a lehető leggyorsabban az egyik helyről a másikra. Az online kereskedelem felgyorsult ez a fejlődés ismét óriási. Ezen kívül, a német logisztikai iparág virágzik: Ez az egyik 235 milliárd euró, körülbelül 2,9 millió embert foglalkoztat a harmadik legnagyobb gazdasági ágazat Németországban.

felvételi előfeltételek tanulmányozására

A távoktatási Bachelor (BA) logisztikai menedzsment alapvetően nem szükséges regisztráció. Ön oldalán csak egy egyetemi felvételi tehát szükség beiratkozás.

Tanulás a (szak) Abitur

Mint egy kérelmező egy érettségi (Abitur) vagy főiskolai (műszaki középiskolában) megadhatja késedelem nélkül és felvételi be az egyetemi tanulmányait a IUBH.

Tanulás nélkül Abitur

Nélkül is (technikai) középiskolás egy belépő lehetséges, ha hozza a következő tapasztalat:

 • Egy legalább két éves szakképzés és
 • legalább három éves szakmai tapasztalat.

Szintén egy oklevelet vagy a karrier haladás (z. B. mivel IHK Fachwirt / in) feljogosítanak az a vizsgálat megkezdése.

tárgyalás pálya

A mintaprogram (amely nem tévesztendő össze a szabad négy hetes vizsgálatban tanulmány minden hallgató számára) szükséges! Tudod középiskolás nincs (szakmai) és az oktatás / foglalkozása nincs üzleti háttér, illetve a hangsúly a képzési / szakmai tevékenység nem kifejezetten vonatkoznak az egyik egyetemi programok. Ez lenne a helyzet, ha tanult, mint egy szakács, szerelő vagy pedagógusok. Ha ezt a képzést kell lennie legalább két évig, és akkor ráadásul verfügst alatt szerzett három év, egy bejegyzést a minta tanulmány az alapképzési szak a választás lehetséges.

Ez magában foglalja az első három félév tanulmányi és automatikusan leáll, ha ez idő kétharmada tervezett kurzusok vagy A modulok sikeresen befejeződött. Ön tanulmányozza majd folytatja rendszeresen.

Részletek engedélyezéséről szóló Nyugodtan olvassa el a tanulmány vizsgálati előírásoknak. Vagy ami még jobb, beállítja magát a tanulmány tanácsadás összefüggésben, hasonló leírt Ön lehetőségeinek tanulmányozása nélkül iskolába.

By the way: Kérjen ingyenes Info Most anyagot, és kap egy meglepetés!

Utoljára frissítve jan. 2017

Az iskoláról

Hier bekommst Du einen Eindruck davon, wer hinter der IUBH steckt, welche Ziele wir verfolgen und warum Du darauf vertrauen kannst, dass Du in uns einen kompetenten Partner für Dein Fernstudium findes ... Tovább

Hier bekommst Du einen Eindruck davon, wer hinter der IUBH steckt, welche Ziele wir verfolgen und warum Du darauf vertrauen kannst, dass Du in uns einen kompetenten Partner für Dein Fernstudium findest. Als staatlich anerkannte und akkreditierte private Hochschule mit über 150 Mitarbeitern und Professoren und rund 10.000 Studierenden bieten wir seit über zehn Jahren erfolgreich Bachelor- und Masterabschlüsse auf höchstem Niveau an. Kevesebb