Hivatalos Leírás

Általános áttekintés BA politológia Politika - néha magával ragadó, néha elkeserítő - az emberek jönnek össze, hogy szabályozzák együttesen.

At UMaine a Politikatudományi Tanszék, akkor tanulni professzorok, akik élvonalbeli kutatás és szívükön viselik a tanítás és tanácsadás a diákok. Néhány kar hangsúly az alapvető elképzeléseket a politikáról, megy vissza, több ezer évvel a mai időkben. Mások megvizsgálja a működését a politika és a kormány ma az Egyesült Államokban és szerte a világon.

Karunk elősegíti a nyitott és ösztönző szellemi légkör, amely elősegíti a szabad eszmecsere az osztályban, és azon túl. A diákok és a tanárok jönnek össze, hogy megvitassák a politikai filmek nézni jelölt viták, és beszélni a politikáról.

Karunk nemzetközileg elismert szakértelemmel és gyakran oszthatják meg véleményüket a nyilvánosság Maine, nemzeti és nemzetközi média.

És hogy ez egy szakmai Washington, DC, a Maine állam törvényhozó, vagy részvétel a közösség a részt politikai kutatás, a diákok megtanulják az osztálytermen kívül. A diplomások nyomon változatos karrierje, sok gyakorló joggal futó non-profit szervezetek, és a szolgálatot és érintő kormány.

Program követelmények

Politológia vizsgálja a politika természetét a különböző perspektívák. A követelmények szakok az osztály tanítják a diákokat, hogy kritikusan gondolkodni az alapvető elméletek, elvek, intézmények és gyakorlatok a politika társadalmi és történelmi kontextusban. Természetesen a munka az osztályon van szükség négy fő részterületet a fegyelem a politológia - amerikai Politika, nemzetközi kapcsolatok, összehasonlító politikatudomány és politikai elmélet -, hogy a diákok szert ismeretek és készségek a további vizsgálatot a jogi egyetemen, vagy a doktori iskola vagy előkészítik a pályára a közszolgálati, illetve a kapcsolódó területeken.Major követelmények:

(Részletes információk természetesen rendelkezésre áll a University of Maine online katalógus) 1. POS 100: amerikai kormány 2. A legalább 36 óra hitel POS tanfolyamok fokozat a "C" (2,0) vagy annál jobb. A 36 órát kell a következőképpen oszlik meg:

  • American Politics 6 óra hitel
  • Nemzetközi kapcsolatok 6 óra hitel
  • Összehasonlító Politika 6 óra hitel
  • Political Theory 6 óra hitel
  • POS Választani 12 óra hitel (POS 100 lehet használni, mint egy választható)

Megjegyzés: Legalább 21 36 órát kell a 300, 400 vagy 500-szinten. Továbbá, legalább 18, a 36 POS szükséges kreditek be kell fejezni, a University of Maine.További Fokozat követelményei:

  • Diákok kell egy minimum 72 óra hitel kívül jelentős.
  • A diákok ki kell töltenie egy tudományos kisebb vagy egy második tanulmányi jelentős.
  • Minden résztvevőnek be kell töltenie a University of Maine általános oktatási követelmények.

ALKALMAZÁSI ADATOK

UMaine megkönnyíti alkalmazni - a feltételek. Jelentkezz online, küldjön egy letölthető alkalmazás, vagy használja a közös kérelem.

umoba01

Mit tehetek a politológia diplomával?

Egy jó néhány politológia diákok meg közvetlenül a kormányzati karrier a nemzeti, állami és helyi szinten. Munkájukat minden kormányzati ágak, valamint a politikai pártok, kampányok, érdekcsoportok és a non-profit. Sok diák folytatja tanulmányait posztgraduális és jogi iskolák, köztük a Harvard Egyetem, a Maine School of Law, a Columbia Egyetem és a Boston College Law iskolák, valamint a University of Toronto, University of Massachusetts, Connecticut Egyetem és a Bostoni Egyetem doktori programokat. Mások meg a bölcsészettudományi oktatás kaptak felkészíti őket a karrier az üzleti életben, vagy egyéb célok elérésére. UMaine politológia diákok végzős sokféle lehetőséget előttük.

Program oktatási nyelve:
Angol

15 további kurzus UMaineOnline (University of Maine) »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Price
33,480 USD
$ 279 / cr. az állami és a $ 349 / cr. out-of-state
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date