Read the Official Description

Bachelor of Science in Business Administration (BSBA)

Áttekintés

Az online Bachelor of Science in Business Administration (BSBA) képzés befejezése Program egy irányított független tanulmányt egyetemi szak. Úgy tervezték, hogy a tanulók javát, akik már szerzett legalább 60 félév kredit (vagy Associates diploma) egy megfelelően akkreditált intézmény.

Az általános cél a program célja, hogy fejlessze a művelt üzleti szakemberek. Ezt úgy lehet elérni a bemutatása a technikai és interperszonális készségek megszerzéséhez szükséges belépő szintű pozíciókat az üzleti, vagy önálló vállalkozók.

Pályakezdő program fog kialakulni egy elismert diplomát és egy sor változatos és megfelelő készségek, amelyek alkalmazhatók a törekvés igazgatási, irányítási, vagy vállalkozási lehetőségeket és növekedést.

A program választható Alapítvány tanfolyamok, valamint a lehetőséget, egy hat szakterület (koncentráció tanfolyamok), amelynek célja, hogy a konkrét szakmai alkalmazásokhoz. Alapítvány tanfolyamok építeni a tág értelemben fontos eleme az üzleti menedzsment és az adminisztráció, miközben számos választható lehetőség. Koncentráció tanfolyamok kiegészíti az alapítvány által lehetővé teszi a diákok, hogy dolgozzon ki egy mélyebb megértését, egy meghatározott területen a tanulmány.

A diákok a BSBA képzés befejezése program lehet folytatni a koncentráció bármelyikében az alábbi területeken:

 • értékesítés
 • eBusiness
 • pénzügy
 • Könyvelés
 • nemzetközi üzleti
 • Projekt Menedzsment

Üzleti tanulmány készít álláskeresők számára egy sor pályára. Egyes hallgatók egy főiskolai diplomát üzleti úgy dönt, hogy a gyakorlati tapasztalatok szerint dolgozó vezetőképzés vagy karrier fejlesztési programokat. Néhány érdekes lehet a vállalkozói szellemet.

Ez a program biztosítja a széles körű üzleti készségek, hogy lehet használni a különböző területeken az egész társaság. A BSBA mértéke is nagyszerű kiindulópont azok számára, akik végül szeretnének szakosodni egy bizonyos üzleti terület és talán keresni egy mesterképzésre.

A célkitűzések a program:

 1. Fejleszteni a üzleti és menedzsment ismeretek megszerzéséhez szükséges belépő szintű pozíciókat az üzleti, vagy önálló vállalkozók.
 2. Életvédelmi program tanfolyam és gyakorlati üzleti finanszírozás, üzemeltetése és a működési gyakorlatok, amelyek fokozzák a szakmai és személyes élete a diákok
 3. Hogy vizsgálja meg a bonyolult hatékony menedzsment és marketing a vállalkozások különböző mérete és szerkezete.
 4. Annak érdekében, hogy több választható pályák középpontjában különféle vállalkozói és üzleti kérdéseket és eljárásokat.
 5. Foglalkoztatni kari, akik végre az adott területeken egyaránt tudományos és gyakorlati szempontból.

Sikeres diplomások a program bemutatja:

 • A kutatási és ismeretek a következő területeken széles körű: az üzleti menedzsment, számvitel, marketing, közgazdaságtan, szervezeti viselkedés, és a finanszírozásba.
 • Az a képesség, hogy értékelje az etikai kérdések, felismerik az üzleti, jogi és szabályozási kérdések, és a megfelelő döntések meghozatalára és ajánlások alapján a megbízható kutatási érvelés és elemzés érzékenység érdekeket.
 • A képesség, hogy azonosítsa a kapcsolatot az üzleti és a közösség, és a társadalmilag felelős és környezeti szempontból fenntartható választási amikor tartalmazó üzleti tevékenység és a stratégia.
 • Annak megértése, az információs rendszerek, hogy adatokat gyűjtsön, értékelje információkat, és megfogalmazni értelmes jelentések, hogy a hatékony üzleti döntéseket.
 • A vonások és intézkedések hatékony vezetők és hogyan lehet hatékonyan kezelni az egyének és csapatok az üzleti környezet.

Az egyetem működik, hogy céljának megfelelően BSBA Program a megfelelő tanfolyam, párosulva a folyamatos irányba értékelése diákok előrehaladása és a rendszeres értékelése a diák tanulási, felügyeli és kezeli képzett oktatók.

A Program 48 egység az üzleti alapítvány tanfolyamok, és 12 egység az egyik hat koncentrációs területek. Keresni a BSBA fokozat, egy diák kell dokumentálni a befejezése legalább 120 szemeszter egységet, beleértve legalább 30 egység befejezte a William Howard Taft Egyetem. (Kötelező és választható kurzusok az alábbiakban mutatjuk be.) Legalább 30 egységet kell Közművelődési tanfolyamok. Közművelődési tanfolyamok nem kínált a University. Ők is eleget lehet tenni átadása révén hitel vagy a Főiskolai szintű vizsgálata Program (CLEP) vizsgálatok.

A program kerül bemutatásra egy szemeszter alapján. A diákok általában beiratkozott 12 egység (4 fogásos) minden félévben. Minden félév áll minimális időtartama 16 hét napjától vizsgálat kezdődik. A diákok nem kitöltése minden szemeszter tanfolyam 16 hetes lesz adható 2 hónapos meghosszabbítását időt vesz igénybe. Ha szükséges, a diákok is, hogy egy szabadság-of-hiánya között Semesters azonban csak különleges körülmények között, az egész szak kell kitölteni hét éven belül.

Előadás

Az online BSBA befejezése Program használ egy irányított független tanulmány közlik, és nem igényel osztályterem részvétel. Az egyetem független tanulmány módozat elismeri, hogy az oktatás egyéni folyamat, amelyben az egyének különböző tanulási igények és tanulmányi rend lehet elhelyezni. Hangsúlyozza a tanulás, hogy van értelme, ahol az egyének élvezik a tanulási folyamat, és a tudás megszerzésére, hogy jobban megértsék és kezelni a saját karrierjüket.

A Program Kar mentorok támogatják a hallgató önálló tanulás tanulás szerepét az irányadó, és serkenti a tanulási folyamat egy-egy kölcsönhatás. Karunk mentorok felismerni az egyéni tanulási stílus és a szükségletek ösztönzik egy-egy kapcsolatot, és hangsúlyozzák a relevanciáját az anyag az egyén helyzetét.

Minden tanfolyam a program 3 félév egység kivételével BUS 499 - átfogó üzleti terv, Amely 6 egység. Tanfolyamok általában tartalmaznak egy sor mérés és lecke feladatok egészítik alkalmanként különböző multimédiás. A diákok értékelik keresztül esszék, írásbeli feladatok és az objektív vizsgálatok. Minden feladatok elektronikus úton nyújtják be. Amint ezt az egyetem Általános katalógus, internet-hozzáférés és minimális számítógépes követelményeket és ismeretek szükségesek feltételeként bebocsátást.

Felvételi követelmények és irányelvek

Ahhoz, hogy a felvételi a Program pályázóknak be kell szerzett minimum 60 félév egység (beleértve a legalább 30 egység Közművelődési *) a főiskolai vagy egyetemi akkreditált egy akkreditációs ügynökség által elismert, az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma.

Hogy a felvételi a program, a kérelmezőnek kell töltenie az egyetem iránti kérelem Felvételi űrlap, valamint a kívánt 75,00 $ jelentkezési díj és 55,00 $ Transfer Credit értékelő díjat.

Amennyiben a kérelmező elfogadja a felvételi a program, regisztrációs anyagokat kell készíteni, és küldeni a kérelmező felülvizsgálati és aláírás. Minden kifizetést benyújtott tandíj és díjak kell fizetni az amerikai dollár. A kifizetéseket a MasterCard, Visa®, American Express vagy személyes / üzleti ellenőrzést.

Amint ezt az egyetem Általános katalógus, internet-hozzáférés és minimális számítógépes követelményeket és ismeretek szükségesek feltételeként bebocsátást.

 • Általános tanfolyamokat közé tartoznak azok, amelyek foglalkoznak az angol, az emberi kommunikáció (beleértve, de nem kizárólagosan, az idegen nyelvek és a beszéd), matematika, természettudományok, társadalomtudományok, valamint a művészeti és humán.

Külföldi pályázók és pályázóknak nemzetközi bizonyítványok

Szükség lehet a pályázók, akik részt vettek főiskola vagy egyetem kívül az Egyesült Államok, hogy a tudományos átiratát értékelte és tanúsította a National Association of Bizonyítvány értékelése Services, Inc. (NACES) tagszervezete. A pályázók fogják értékelni a díjat a tanúsító szervezet által, és kérheti, hogy a jelentést közvetlenül a Taft Egyetem. A pályázóknak át a diplomát kell kérnie Általános képzés értékelése néha egy dokumentumról dokumentumra értékelése. A pályázóknak, akik át a hitelek felé speciális kurzusok kell kérnie a pálya-by-pálya jelentés.

Átiratok nem az angol kell értékelni egy megfelelő harmadik fél, és lefordították angol vagy egy képzett átirat értékelő folyékonyan a nyelvet az átirat. Kérésre a Felvételi Iroda biztosítja az engedélyezett értékelők. Ezen túlmenően, a kérelmezők, akiknek anyanyelve nem angol és nem szerzett a szükséges krediteket a felvételi a program egy akkreditált intézmény, ahol az angol a fő nyelv tanítás kell bizonyítania főiskolai szintű angol nyelv ismeretét egyikén keresztül számos egyetem jóváhagyott módszerek.

Transfer Credit, Hitelportfolió és hitel a vizsga

Az elfogadása átviteli kredit közötti tudományos intézmények rejlik döntése szerint a fogadó főiskola vagy egyetem. Jóváírásokat a William Howard Taft Egyetem lehet, hogy nem fogadható el az a másik intézmény függően saját programok, politikák és szabályozások.

Diákok kérheti, hogy a korábbi tanfolyam és a vizsgák a több forrásból felül az egyetem tudományos hitel felé Program. Legfeljebb 90 egység adható Transfer Credit vagy ezek kombinációja Transfer Credit Hitel-by-vizsga és Hitelportfolió. Semmilyen esetben sem lehet az együttes számát Hitelportfolió és a Credit-by-vizsga haladja meg a 30 egységet. Minden esetben, legalább 30 egység kell kitölteni a tanfolyam a William Howard Taft Egyetemen.

 • Transfer Credit: Transfer Credit felé diplomát adható felsőfokú teljesített kurzusok a hallgató más intézményekben, ha az ilyen képzéseket felelt meg a szabványoknak és követelményeknek az egyedi program. Diákok átadhatja legfeljebb 90 szerzett egységek más megfelelően akkreditált intézmények értékelés tárgyát képezi. A 55 $ Transfer Credit értékelő díjat kell értékelni, hogy értékelje a korábbi tudományos munka bemutatott átcsoportosítására a program.
 • Hitelportfolió: Hitelportfolió egy bemutató főiskolai szintű tanulásra megfelelően dokumentált és validált tapasztalati egyenértékű tanulását postsecondary jellegű. Egy tipikus példa a megvalósításához válasszuk tanúsítványok, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a tanfolyam a program. A diákok előzetes katonai tapasztalata is lehet alkalmazni, hogy a katonai tanfolyam és dokumentációt értékelni lehet egyenértékű főiskolai hitel. A maximum 30 egység adható Hitelportfolió értékelés tárgyát képezi. A 100 $ Hitelportfolió szervíz díja értékelik a diákok számára, hogy alkalmazzák a tapasztalati tanulás egyenértékű felé Program.
 • Credit vizsga: Academic hitel felé Program nyújtható válasszuk CLEP és DANTES vizsgák. Krediteket kap összhangban az ajánlott szabványok az amerikai Tanács oktatás. A maximum 30 egység adható hitel-by-vizsga értékelés tárgyát képezi.

Pénzügyi információ

A tandíjat a Program 225,00 $ egységenként. A beiratkozott hallgatók megmaradt jó tanulmányi állt, nem képezheti semmilyen tandíjat növeli az a program időtartama alatt.

Beiratkozás a program általában jogosultak a hallgatók számára a fizetési haladék a meglévő államilag biztosított diákhitelt. Kérelmezőknek halasztások a meglévő diákhitel ellenőrizni kell, hogy a hitelezők előtt beiratkozás.

Az ára könyvek és anyagok kivételével minden tananyagát, nem tartalmazza a tandíjat. Az egyetem nem árul könyveket vagy anyagokat. A legtöbb könyv és anyagok megvásárolhatók közvetlenül a kiadók vagy az interneten keresztül. A költségek a becslések szerint átlagosan körülbelül $ 125,00 során. A diákok mindig ellátva forrás megszerzésére minden szükséges anyagokat.

Hogyan Iratkozz

Amennyiben a kérelmező elfogadja a felvételi a program, a hivatalos beiratkozási megállapodást kell készíteni, és küldeni a kérelmező felülvizsgálati és aláírás. A diákok választhatnak, hogy elkezdődjön a program a hónap 15. napja. Minden kifizetést benyújtott tandíj és díjak kell fizetni az amerikai dollár. A kifizetéseket a MasterCard / Visa® / American Express vagy személyes / üzleti ellenőrzést.

A pályázókat arra bátorítjuk, hogy hívja a Felvételi Iroda, ha van bármilyen kérdése felvételi eljárásokat.

Program taught in:
Angol

See 5 more programs offered by William Howard Taft University »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Price
225 USD
egységenként
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019