Bachelor of Science in Business Administration (online)

Key College

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor of Science in Business Administration (online)

Key College

Hogy be az üzleti és gazdálkodási elvei, amelyeket ma az üzleti vállalkozások. Vegye tanfolyamok vezetése, számviteli, pénzügyi, mikroökonómia, marketing, üzleti kommunikáció, üzleti jog, és a menedzsment. Légy kész arra, kezelni napjaink üzleti arénában!

Ez a program egy 100% online, és nem igényel a diákok utaznak az Egyesült Államokba.

KARRIER LEHETŐSÉGEK üzleti adminisztráció

 • ✓ Könyvelő menedzser
  ✓ Adminisztratív szolgáltatások Managers
  ✓ Bill és számla gyűjtők
  ✓ Közvetítés Clerk / asszisztens
  ✓ Karrier Operations Research / Menedzsment Tudomány
  ✓ Executive Assistant
  ✓ vezérigazgató
  ✓ Emberi erőforrások, képzés, munkaügyi kapcsolatok menedzserek & Specialist
  ✓ biztosítási értékesítési ügynök
  ✓ Biztosítási Underwriter

A Bachelor of Science in Business Administration szak Key College lesz négy évig feltételezve diákok beiratkozik 16 óra hitel negyedévente, és részt vesz háromnegyede évente. (A program lehet kitölteni három évben részt évben).

Lásd az átlagos éves jövedelme az üzleti rendszergazdák az Egyesült Államokban Itt

Követelményei

A leendő hallgatók teljes kérelmet online, vagy e-mailben. Kínált programok Key College igényel szilárd elkötelezettség a sikeres befejezését. Ezért egy interjú előtt egy felvételi szakember nyújt teljes körű tájékoztatást a követelményeknek, a tanfolyamok, és az osztály kezdő időpontja, a részmunkaidő és a foglalkoztatási lehetőségek a diplomások. Az értékelést a hallgató érdekeit, a háttér és elkötelezettség kerül a felvételi interjú.

Minden pályázónak kell értékelni az akadémiai képesség, és meg kell beszélni a megfelelő tudományos tanácsadója, hogy értékelje a leendő hallgató azon képességét, és az elkötelezettség. Amikor az összes alkalmazás követelmény teljesült, a pályázók azonnal értesítést illetően a felvételi állapotát.

-tól

Új kezdő dátum 6 hetente! Következő kezdet Jan, 3. 2017.

Online követelmények

Online diák vesz az osztályok teljesen online saját nemzet, és nem lesz szükség, így a tanuló vízumot, mert nem tartózkodnak az Egyesült Államokban. Költsége tandíj nemzetközi diákok az ugyanaz, mint a külföldi diákok.

Szükséglet:

 • A hitelesített másolata középiskolai átirat, vagy azzal egyenértékű, ha rendelkezésre áll. A hallgató aláírása a kérelem egy olyan nyilatkozatot, amely tanúsítja, hogy a befejezése a középiskolai követelményeket befogadására egy oklevelet. Bármely külföldi átiratát kell fordítani angolra a hiteles fordító, a hallgató költségére.
 • Transzfer a diákok lesz szükség, hogy adja meg az ellenőrző (vagyis a hivatalos akadémiai átirat) történő beiratkozás egy másik oktatási intézmény, és ellenőrzi a pénzügyi támogatást, hogy részt vegyen Key.
 • Proof of angol nyelvtudás: A pályázóknak az országokban, ahol az angol nem az első nyelv, és a kérelmezők számára, akik nem angol az anyanyelve, bizonyítaniuk kell igazolni az angol-nyelvtudás keresztül TOFL vagy más angol nyelvvizsgát, mint a főiskolai felvételi vizsgát.
 • College felvételi vizsga: fogadunk SAT pontszám 1200 vagy ACT összetett pontszám 19 vagy azzal egyenértékű vizsgálati eredményeit az átiratokat. Vagy, akkor is eláll a Kollégium felvételi vizsga az interneten.
 • Lásd fokonként az egyéb program különleges követelmények.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
jan. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
225 USD
225 USD per óra hitel
Locations
Amerikai Egyesült Államok - USA Online
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
jan. 2019
Amerikai Egyesült Államok - USA Online
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt