Read the Official Description

Kaplan University által elismert amerikai Tűz Administration hivatalos tűz és sürgősségi szolgáltatások (Felsőoktatási FESHE) intézmény.

A Bachelor of Science in Fire and Emergency Management program szorosan követi a FESHE tananyag modellt, és úgy tervezték segélyszolgálatok, akik szeretnék növelni az adminisztrációs és vezetési ismeretek, valamint a munkahelyi és az élet biztonság tudatosság.

Kar több éves tapasztalattal rendelkezik a tűz és vészhelyzetek kezelése a tanulók készíteni, hogy új kihívásokat a területen, beleértve a technológiai, humán erőforrás menedzsment, és a költségvetési felelősségről.

Az ilyen mértékű segíthet pozíciót előrejutási lehetőségeket, amely tartalmazhat vezető és a középszintű tűzoltóság személyi, sürgősségi tervező, vagy a sürgősségi program vezetője és igazgatója, attól függően, hogy előzetes szakmai tapasztalat. * A Kaplan University, úgy véljük, a tehetség és a vezetheti a változás révén a kemény munka és az új fok, hogy segítsen javítani a piacképesség és folytatja nagyobb lehetőségeket.

*Kaplan University nem tudja garantálni a foglalkoztatás vagy a szakmai előmenetel. További akadémia képzési és oktatási szükséges lehet a tűzoltás vagy veszélyhelyzet kezelési feladatok

Program taught in:
Angol

See 13 more programs offered by Kaplan University Online »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
371 USD
Cost Per Credit
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019