Bachelor pénzember

Általános információk

Program leírás

Bachelor pénzgazdálkodás

Bachelor of Financial Management (BA), mi az Ön átfogó ismeretekkel rendelkeznek a pénzügyi ágazat és a kapcsolódó vállalkozások. Így élvezheti a kiváló kilátások izgalmas környezetben átlag feletti kereseti lehetőséget.

Mi különös fontosságot tulajdonítanak a magas rugalmasság, kiváló minőségű, erős gyakorlati orientáció és számos szolgáltatást és az innováció, hogy neked tanul könnyebb. A tutorok vagy te, mint a kapcsolattartó személy, így a tanulmányi minden simán.

Minden diák, aki beiratkozik, akkor is kap egy iPad Mini Retina *. Így van a script, oktató videók és podcastok bárhol is *. * Action függ az időszak, lásd www.iubh-fernstudium.de/iPad

Tények a távoktatási Bachelor (BA) Financial Management

 • Végzettség: Bachelor of Arts (BA)
 • Tanulmányi időszak akár 6, 8 vagy 12 félév
 • Nyelv: német
 • Közreműködők: 180 ECTS
 • VIZSGÁLATOK: 4-6 vizsgák szemeszterenként, bolt 36 tanulmányi központok Németországban, Ausztriában és Svájcban vagy világszerte 130 Goethe Intézetek. Még tisztán internetes alapú lehetséges!
 • MINTA PROGRAM: ingyenes 4 hetes vizsgálatban
 • Kiterjesztés: ingyenes
 • Belépési követelmények: (technikai) középiskolás vagy befejezett oklevelet, vagy legalább 2 éves képzési program 3 éves szakmai tapasztalat.
 • Akkreditáció: FIBAA, ZFU (nyilvántartási szám 158214)
 • Vizsgálat kezdetén: bármikor

Jövőbeli kilátások a jövő pénzügyi vezetők

Karrier Bachelor FinanzmanagementDer pénzügyi szektor van kitéve a globalizálódó világban egyre összetettebb szerkezetek. A folyamatban lévő új pénzügyi termékek és szolgáltatások az alkalmazottak és a vállalatok egyre inkább néz szembe olyan új kihívások, amelyek megkövetelik széles körű szakértelem a pénzügyi vezetők. Különösen a bankok és biztosító társaságok folyamatosan alkalmazkodni a változó piaci körülmények között, beleértve a fúziók és a szerkezetátalakítás. A különböző üzleti alkalmazások kínál ebben az iparágban kiváló kilátások a számvitel, a kontrolling, illetve a számviteli alapelveket. Az érettségi Bachelor in Financial Management (BA) a távoktatási IUBH ennyire számítunk kiváló kilátások izgalmas környezetben.

A karrier a pénzügyi menedzsment

A pénzügyi szektor van kitéve a globalizálódó világban egyre összetettebb szerkezetek. A folyamatban lévő új pénzügyi termékek és szolgáltatások az alkalmazottak és a vállalatok egyre inkább néz szembe olyan új kihívások, amelyek megkövetelik széles körű szakértelem a pénzügyi vezetők. Különösen a bankok és biztosító társaságok folyamatosan alkalmazkodni a változó piaci helyzetekben, mint. b. a fúziók és a szerkezetátalakítás. A különböző üzleti alkalmazások kínál ebben az iparágban kiváló kilátások a számvitel, a kontrolling, illetve a számviteli alapelveket. vannak nemcsak a klasszikus pénzügyi szakmák, hanem azokat is, amelyek speciális vezetői és vezetési ismeretek ezen a gyorsan növekvő területen.

Az érettségi Bachelor in Financial Management (BA) a távoktatási IUBH ennyire számítunk kiváló kilátások izgalmas környezetben átlag feletti jövedelemszerzési lehetőségek.

Az OECD Education Report 2014 kereső tudósok Németországban akár 74% -kal több, mint a szakembereknek, akik ellátogattak az iskola után nem egyetemi vagy (technikai) főiskolán.

Vonzó Ágazatok törekvő pénzügyi vezető gazdasági vezetői leggyakrabban keresett szakemberek vállalatok, mint. b. itt:

 • biztosítás
 • adóhivatalok
 • ellenőrzések
 • Steuerberatungen
 • bankok
 • Hatóságok,
 • Cserék és befektetési társaságok
 • Lízingcégek
 • A vállalatok a különböző ágazatokban

Ha kérdése van a karrier lehetőségek, mi Karrier Szolgálat szakmai támogatás és kiemelkedik a kérdést a karrier áll rendelkezésre, például a tervezés, pályázatkészítés. A szálloda akkor is szakmai előadások formájában mi Karrier Napok, ahol szeretné, hogy megfeleljen a partner cégek a területen, és részt vesz felvilágosító előadások is.

felvételi előfeltételek tanulmányozására

A távoktatási Bachelor (BA) a pénzügyi irányítás alapvetően nem szükséges regisztráció. Ön oldalán csak egy egyetemi felvételi tehát szükség beiratkozás.

Tanulás a (szak) Abitur

Mint egy kérelmező egy érettségi (Abitur) vagy főiskolai (műszaki középiskolában) megadhatja késedelem nélkül és felvételi be az egyetemi tanulmányait a IUBH.

Tanulás nélkül Abitur

Nélkül is (technikai) középiskolás egy belépő lehetséges, ha hozza a következő tapasztalat:

 • Egy legalább két éves szakképzés és
 • legalább három éves szakmai tapasztalat.

Szintén egy oklevelet vagy a karrier haladás (z. B. mivel IHK Fachwirt / in) feljogosítanak az a vizsgálat megkezdése.

tárgyalás pálya

A mintaprogram (amely nem tévesztendő össze a szabad négy hetes vizsgálatban tanulmány minden hallgató számára) szükséges! Tudod középiskolás nincs (szakmai) és az oktatás / foglalkozása nincs üzleti háttér, illetve a hangsúly a képzési / szakmai tevékenység nem kifejezetten vonatkoznak az egyik egyetemi programok. Ez lenne a helyzet, ha tanult, mint egy szakács, szerelő vagy pedagógusok. Ha ezt a képzést kell lennie legalább két évig, és akkor ráadásul verfügst alatt szerzett három év, egy bejegyzést a minta tanulmány az alapképzési szak a választás lehetséges.

Ez magában foglalja az első három félév tanulmányi és automatikusan leáll, ha ez idő kétharmada tervezett kurzusok vagy A modulok sikeresen befejeződött. Ön tanulmányozza majd folytatja rendszeresen.

Részletek engedélyezéséről szóló Nyugodtan olvassa el a tanulmány vizsgálati előírásoknak. Vagy ami még jobb, beállítja magát a tanulmány tanácsadás összefüggésben, hasonló leírt Ön lehetőségeinek tanulmányozása nélkül iskolába.

By the way: Kérjen ingyenes Info Most anyagot, és kap egy meglepetés!

Utoljára frissítve feb. 2017

Az iskoláról

Hier bekommst Du einen Eindruck davon, wer hinter der IUBH steckt, welche Ziele wir verfolgen und warum Du darauf vertrauen kannst, dass Du in uns einen kompetenten Partner für Dein Fernstudium findes ... Tovább

Hier bekommst Du einen Eindruck davon, wer hinter der IUBH steckt, welche Ziele wir verfolgen und warum Du darauf vertrauen kannst, dass Du in uns einen kompetenten Partner für Dein Fernstudium findest. Als staatlich anerkannte und akkreditierte private Hochschule mit über 150 Mitarbeitern und Professoren und rund 10.000 Studierenden bieten wir seit über zehn Jahren erfolgreich Bachelor- und Masterabschlüsse auf höchstem Niveau an. Kevesebb