Humán Erőforrás Menedzsment Bachelor

Általános információk

Program leírás

A modern, digitális munka világa nagy igényeket támaszt az alkalmazottak és a vállalatok számára. Ehhez innovatív stratégiai megközelítésekre van szükség a személyzet menedzsmentjében. Szakértőkre és vezetőkre van szükség, akik tudják, hogyan kell megtalálni a tehetségeket, és azokat hosszú távon megőrizni. Személyzeti menedzserként „segítővé” válik számukra, aki támogatni fogja a menedzsment új fejlesztéseit, például a rugalmas vállalati struktúrákat és a munkafolyamatokat. Ehhez progresszív koncepciókat dolgoz ki, hogy szisztematikusan ellen tudja tartani a HR terület tendenciáit.

A humán erőforrás menedzsment távoktatási kurzusán alapos üzleti ismereteket szerezhet. A központi HR menedzsment készségek fejlesztése mellett általános társadalmi és módszertani készségeket is megszerez - ez biztonságos alapot jelent a HR területén a jövőbeni vezetői pozíciókhoz.

Frissített tartalom Annak érdekében, hogy mindig rendelkezésre állhassunk a legfrissebb ismeretekkel és a legjobb tanulási tartalommal, rendszeresen ellenőrizzük diplomaterveink összes moduljának aktualitását és relevanciáját a gyakorlatban. Tudjon meg többet, és kattintson az új tantervre most!

tanulmányi időszakot

  • Általános tanulmányi idő: 36 hónap
  • Különböző időbeli modellek lehetséges
  • A tanulmány elindítása bármikor lehetséges
belépés
(Műszaki) Abitur vagy tantárgyhoz kapcsolódó egyetemi felvételi képesítés
Abitur nélkül:
  • Mester bizonyítvány vagy továbbképzés
  • Legalább kétéves szakképzés, amelyet legalább 3 éves szakmai tapasztalat követ (teljes munkaidőben)
akkreditáció
AR tömítés, ZFU (jóváhagyási szám 158314)

tanfolyam áttekintés

A főiskolai tanfolyam arra készteti Önt, hogy szakértővé váljon a személyzetközpontú felelősségvállalással. Megkapja a szükséges gazdasági alapokat a könyvelés és a könyvelés, a költség- és teljesítményszámítás, valamint a személyzet és a társaság vezetése terén. Szakmailag képzettek lesznek például az üzleti matematika, a statisztika vagy a projektmenedzsment területén. Személyzettel kapcsolatos tárgyai többek között betekintést nyújtanak a digitális HR, a személyzet ellenőrzése és a bérek témáiba. Ezeket a készségeket az interkulturális cselekvési készségek vagy a vezetés puha képességeivel kerekíti. Ezen túlmenően három gazdasági specializáció révén élesíti karrierje profilját a személyzet, a marketing és a módszerek, valamint az üzleti adminisztráció és az iparágak területén.

Alapképző programunk moduláris, ami azt jelenti, hogy az úgynevezett "modulokra" felosztott tantárgyak felhasználásával tanul. Ezen modulokon belül van egy bevezető tanfolyam és egy mélyreható kurzus, amelyek szisztematikusan felkészítik a modul elvégzésére. A modulokon belül minden sikeres befejezés után ECTS-pontokat (Európai Kreditátviteli Rendszert) kapnak, amelyek dokumentálják az Ön teljesítményét. Ezek az ECTS pontok nemzetközileg összehasonlíthatók és természetesen elismertek.

Akkreditált fokozat

Az IUBH összes jelenlegi tanfolyamát a FIBAA (Nemzetközi Üzleti Adminisztrációs Akkreditáció Alapítvány) akkreditálta.
Az akkreditáció csak akkor adható meg, ha a tanulmányi program tartalma és felépítése megfelel minden minőségi követelménynek.

A FIBAA egyfajta TÜV az akadémiai oktatáshoz, amely az akkreditációs tanács megbízásából ellenőrzi a Bachelor és a Master kurzusok minőségét. Az akkreditációt ötévente (első akkreditáció) vagy hétévente (újbóli akkreditáció) megújítják - ez garantálja az oktatás minőségét.
A FIBAA kitüntetett minőségi tanfolyamokkal jár el. Az IUBH öt tanfolyamán már megkapták ezt a különleges pecsétet. Az IUBH Németország egyik vezető egyeteme, öt vagy több prémium pecséttel.

Szakmai jövője az emberi erőforrások terén

A HR szakemberek egyre fontosabb tényezővé válnak a vállalat sikerében, ezért mindenhol keresendők: A szervezetek, vállalatok és intézmények mindenfajta ismeretet igényelnek az emberi erőforrások terén. A távoktatás HR menedzsmentje optimálisan felkészíti Önt a HR területén zajló különféle feladatokra.

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

Mit unserem IUBH Fernstudium bieten wir Studierenden die Möglichkeit, sich flexibel und praxisorientiert auf ihren Karrierestart vorzubereiten.

Mit unserem IUBH Fernstudium bieten wir Studierenden die Möglichkeit, sich flexibel und praxisorientiert auf ihren Karrierestart vorzubereiten. Kevesebb