Bachelor personalmanagement

Általános információk

Program leírás

Bachelor Emberi Erőforrás Menedzsment

A Bachelor in Human Resource Management (BA) a távoktatási IUBH összpontosít tendenciákat és fejleményeket HR. A Nyilatkozatát jogosult a különböző vezető pozíciókat a jövőben a területen.

Nálunk várják a maximális rugalmasság, kiváló minőségű, erős gyakorlati orientáció és számos szolgáltatást és újítások, amelyek támogatják aktívan a munkahelyi vizsgálatok. A tutorok állandó kísérője.

Minden diák, aki beiratkozik, akkor is kap egy iPad Mini Retina *. Így van a script, oktató videók és podcastok mindig. * Action függ az időszak, lásd www.iubh-fernstudium.de/iPad

Tények a távoktatás Bachelor (BA) Az emberi erőforrás menedzsment

 • Végzettség: Bachelor of Arts (BA)
 • Vizsgálat időtartama: vagy 6, 8 vagy 12 félév
 • Nyelv: német
 • Közreműködők: 180 ECTS
 • VIZSGÁLATOK: 4-6 vizsgák szemeszterenként, bolt 36 tanulmányi központok Németországban, Ausztriában és Svájcban vagy világszerte 130 Goethe Intézetek. Még tisztán internetes alapú lehetséges!
 • MINTA PROGRAM: ingyenes 4 hetes vizsgálatban
 • Kiterjesztés: ingyenes
 • Belépési követelmények: (technikai) középiskolás vagy befejezett oklevelet, vagy legalább 2 éves képzési program 3 éves szakmai tapasztalat.
 • Akkreditáció: FIBAA, ZFU (nyilvántartási szám 158314)
 • Vizsgálat kezdetén: bármikor

Jövőbeli kilátások a feltörekvő személyzeti vezetője

Karrier Bachelor PersonalmanagementMit a mértéke személyügyi Ön kereslet mindenhol. A potenciális munkaadók olyan szervezetek, vállalatok és intézmények bármilyen, például a tanácsadó cégek, a személyzet és az elhelyezkedés vagy képzési osztályok. Szakértelemmel HR Akkor is dolgozik, mint egy független tanácsadó, z. B. támogatja a vállalatok számára megfelelő alkalmazottak, egyének vagy csoportok edző vagy neveltetés tehetség. Függetlenül attól, hogy az ipar - a szakember vagy vezető szakértői a személyzeti menedzsment Ön a kritikus helyzetben a cég. Gyakran HR osztályok jelentik közvetlenül a menedzsment és közvetlenül részt vesznek a döntések a vállalati stratégia. Ígéretes munkakörnyezet Humánerőforrás kínál izgalmas feladatok, változatos területeken a felelősség.

Követelmények a tanulmány

A távoktatási Bachelor (BA) Emberi erőforrás-gazdálkodás alapvetően nem szükséges regisztráció. Ön oldalán csak egy egyetemi felvételi tehát szükség beiratkozás.

Tanulás a (szak) Abitur

Mint egy kérelmező egy érettségi (Abitur) vagy főiskolai (műszaki középiskolában) megadhatja késedelem nélkül és felvételi be az egyetemi tanulmányait a IUBH.

Tanulás nélkül Abitur

Nélkül is (technikai) középiskolás egy belépő lehetséges, ha hozza a következő tapasztalat:

 • Egy legalább két éves szakképzés és
 • legalább három éves szakmai tapasztalat.

Szintén egy oklevelet vagy a karrier haladás (z. B. mivel IHK Fachwirt / in) feljogosítanak az a vizsgálat megkezdése.

tárgyalás pálya

A mintaprogram (amely nem tévesztendő össze a szabad négy hetes vizsgálatban tanulmány minden hallgató számára) szükséges! Tudod középiskolás nincs (szakmai) és az oktatás / foglalkozása nincs üzleti háttér, illetve a hangsúly a képzési / szakmai tevékenység nem kifejezetten vonatkoznak az egyik egyetemi programok. Ez lenne a helyzet, ha tanult, mint egy szakács, szerelő vagy pedagógusok. Ha ezt a képzést kell lennie legalább két évig, és akkor ráadásul verfügst alatt szerzett három év, egy bejegyzést a minta tanulmány az alapképzési szak a választás lehetséges.

Ez magában foglalja az első három félév tanulmányi és automatikusan leáll, ha ez idő kétharmada tervezett kurzusok vagy A modulok sikeresen befejeződött. Ön tanulmányozza majd folytatja rendszeresen.

Részletek engedélyezéséről szóló Nyugodtan olvassa el a tanulmány vizsgálati előírásoknak. Vagy ami még jobb, beállítja magát a tanulmány tanácsadás összefüggésben, hasonló leírt Ön lehetőségeinek tanulmányozása nélkül iskolába.

By the way: Kérjen ingyenes Info Most anyagot, és kap egy meglepetés!

Utoljára frissítve jan. 2017

Az iskoláról

Hier bekommst Du einen Eindruck davon, wer hinter der IUBH steckt, welche Ziele wir verfolgen und warum Du darauf vertrauen kannst, dass Du in uns einen kompetenten Partner für Dein Fernstudium findes ... Tovább

Hier bekommst Du einen Eindruck davon, wer hinter der IUBH steckt, welche Ziele wir verfolgen und warum Du darauf vertrauen kannst, dass Du in uns einen kompetenten Partner für Dein Fernstudium findest. Als staatlich anerkannte und akkreditierte private Hochschule mit über 150 Mitarbeitern und Professoren und rund 10.000 Studierenden bieten wir seit über zehn Jahren erfolgreich Bachelor- und Masterabschlüsse auf höchstem Niveau an. Kevesebb