Hivatalos Leírás

Bachelor of Computer Application

Jogosultság:

  • A jelentkezőknek, akik sikeresen letették Class XII minden patak vagy
  • A jelentkezőknek, akik sikeresen letették X osztály, és sikeresen befejezte három év Diploma természetesen egy államilag elismert testület.

A tanfolyam alkotja 6 félév, amely lehet tölteni egy minimális időtartama 3 év, de legfeljebb 6 év.

Belső értékelésének

Minden tanfolyam a program egy belső értékelési pontszám alapján feladatok során beküldött (kettő egy tanfolyam), osztály részvétel, beszélgetés, és a belső vizsgálat.

A minimális százalék szükséges belső értékelési 40%-ot természetesen. Minden hallgató biztosító kevesebb, mint 40%-ban egy adott kurzus nem támogathatók, hogy írjon az End Term vizsgálat a tanfolyamra, és kell újra megjelenik a feladatokat a következő félévben.

Külső vizsgálatok

Félévkor vizsga kerül sor évente kétszer az egyetem, valamint két kiegészítő vizsgálat Cycles. Vizsgák zajlanak Online, a Proctored Web Proctored Online vizsgák rendszer.

Diákok adják vizsgák egy előre meghatározott időpontban az általuk választott, miközben proctored online az egyetem 's Proctoring személyzet segítségével a diákok webkamera. Diákok lenne szükség a PC / laptop egy webkamera, mikrofon és hangszórók vagy fejhallgató, valamint a megbízható szélessávú internet-kapcsolat (512K/1MBPS), hogy képes legyen részt venni e vizsgálatok.

The End Term vizsgálata áll feleletválasztós kérdések és más objektív kérdés. és minimális százalék szükség ahhoz, hogy a vizsgálat 40%-át.

Tandíj

Indiai jelöltek-R lemezeket.48000 / - tengerentúli indiai 1.375 USD / külföldiek, 1660 USD

&nbsp

3 további kurzus Don Bosco University »

This course is On-line
Start Date
Július 2019
Duration
3 Év
Price
1,660 USD
A nemzetközi diákok
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Július 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
Július 2019
Jelentkezési határidő

Július 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date