Hivatalos Leírás

Az új APOLLON Fernstudiengang Bachelor Társadalmi menedzsment (BA) közvetíti piacon gyakran követelt kombinációja az üzleti know-how és a kifinomult tekintettel a társadalmi munka. Ez magában foglalja az ipar tudás és keretében a szociális gazdaság. Azt is kínál az alkalmazás-specifikus választani, hogy differenciált vorbreiten a különböző alkalmazási területeken. Úttörő tananyag, például, köszönhetően a modul polgári cselekvés, mint a tiszteletbeli hivatal, amely a jövőt a szociális ellátás egyre erősebb. Hanem az aktuális kérdésekről, mint az integrációs veszik fel a modul migráció.

Kulcsképesítések

Ahogy APOLLON szociális menedzser, hogy jól felkészült nemcsak a mai kihívások a szociális szférában, hanem a jövő kérdése. Kapsz:

 • mély iparági tudás és alapos megértése meghatározó feltételek
 • Management orientált kompetenciák
 • Betriebswirtschaftliches szakértelem alapjául célzott üzleti döntések
 • tudományos alapja a szociális munka egyénileg kiválasztott, prioritást élvező tudás központi alkalmazási területek
 • úttörő tudás civil társadalommal kapcsolatos kérdések, mint self-help, az önkéntesség és a Quartiers- és a közösség fejlődését

Tanulmányi tartalma

A központban a vizsgálatok interdiszciplináris kulcskompetenciák, amelyek nélkülözhetetlenek a részvétel a szociális intézményekben. Ezen túlmenően, a választható kurzusok egyedülálló alkalmazás referencia és így kiváló tudástranszfer a szakmai gyakorlat:

 • Idősek és a fogyatékkal Súgó
 • Gyermekek, fiatalok és a családok jólétét
 • Egészségügyi és szociális munka
 • Quartiers- és közösségfejlesztés
 • adománygyűjtés
 • migráció

Amellett, hogy a technikai alapja a gyakorlatban a szociális munka és a közgazdaságtan tanítás módszertani és szociális készségek fontos szerepet játszik: tudományos munka és az önszerveződés a vezetés és menedzsment módszerek kommunikációs és együttműködési készségét és a konfliktuskezelés. Ahhoz, hogy egy szilárd kombinációs készség, ami megkönnyíti a napi munka és a karrier nem táplálkoznak.

felvételi követelményeket

A követelményeket a felvételi a alapképzésen szabályozza a felsőoktatási törvény Bremische (BremHG). Akkor tanulmány szerint bizonyos feltételek nélkül, magas iskolai végzettséggel.

alapvonal

bármikor

Fokozatokra osztás

Elsajátítják az nemzetközileg elismert Bachelor of Arts (B. A.). Ezzel mértékben van képzett kiváló középvezetői és vezető szerepet az egészségügyi ágazat.

Tanulmány időtartama

Kontroll vizsgálat 36 hónap vagy 48 hónap (180 kredit).

teszt tanulmány

A regisztrációval a APOLLON Hochschule lehet tesztelni 4 hétig tanul ingyen. Ebben az időszakban, akkor jelentkezzen be bármikor visszavonhatja. akkor nem merül fel költség az Ön számára.

akkreditáció

A Bachelor Program Társadalmi menedzsment (BA) a Nemzetközi Ügynökség minőségbiztosítási és akkreditációs a tanulmányi programok és intézmények (FIBAA) igazolt.

szabad mellék

Akár 50% a választott tanulmány variáns (18 vagy 24 hónap).

Program oktatási nyelve:
Német

4 további kurzus Apollon Hochschule »

This course is On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
36 - 48 hónapok
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date