A Business Administration főiskolai programjának fő célja a tudás, a problémaelemzés módszertana, a know-how és a funkcionális eszközök átruházása, amelyek a modern üzleti és szervezeti menedzsment területén szükségesek.

Ennek a tudásnak a biztosítása mind a döntéshozatali folyamat, mind pedig a vállalkozások és szervezetek jobb működése alapján történik.

A tananyag célja a leendő hallgatók, akik:

Középiskolai bizonyítványt (vagy azzal egyenértékűnek) tartanak, és cégeknél és / vagy szervezetekben vezetőként dolgoznak. Általában azoknak szólnak, akik szeretnék megérteni az üzleti és szervezeti terület bonyolultságát, és szeretnék tudásukat elsajátítani és / vagy gazdagítani ezen a területen azáltal, hogy ötvözik a modern vállalkozások és szervezetek irányításához szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket , magán és nyilvános.

A diplomások az általános üzleti és szervezeti szektorhoz kapcsolódó témák széles skálájával foglalkozhatnak, így például:

 • értékesítés
 • vezetés
 • Pénzügyi menedzsment
 • Üzleti számvitel
 • Mennyiségi elemzés és adminisztratív döntéshozatal
 • Operatív kutatás
 • Termelésirányítás stb.

A tanítás módja

Irányított önálló tanulás:

 • Tanulmányi útmutatók, önértékelés és oktatási gyakorlatok világos menetrendekkel és mérföldkövekkel
 • Írásos tanulmányok, amelyek hozzájárulnak az anyag kritikus megközelítéséhez
 • Az oktatási anyagok kommunikációjának és terjesztésének lehetőségeinek kihasználása a ciprusi Nyitott Egyetem aszinkron tele-oktatási platformján keresztül
 • E-tanfolyamok és szemináriumok a cross-platform e-learning platformon keresztül

A program felépítése

A posztgraduális (BSc) huszonnégy (24) tematikus egységet kíván sikeresen részt venni.

Minden hallgató félévente legfeljebb három (3) tematikus modulot választhat (a tanév két félévre oszlik) .

A féléves három tematikus egység választása (3) egyenértékű a teljes munkaidőben való részvétellel , míg egy (1) vagy kettő (2) kiválasztása részidősnek tekinthető. Minden félév végén végleges írásbeli vizsga kerül elvégzésre.

A diákok a tanárok felügyelete és irányítása alatt minden iskolában fel kell készülniük. két (2) írásbeli feladatot, és ha megkapják a kívánt pontszámot, feljogosítják őket arra, hogy részt vegyenek a végső vizsgákon.

Az egyetemi üzleti adminisztrációs programot a Ciprusi Egyetem Tudományos Képzésének, Értékelési és Fejlesztési Központjának (KEPEAA) együttműködésével tervezték.

Felvételi követelmények

A képzési programba való felvételhez középfokú vagy középfokú iskolai végzettség szükséges, valamint számítógép, e-mail és internet alapismerete. Az angol nyelvtudás kívánatos.

alkalmazások

A 2017-2018-as tanévre való felvétel iránti kérelmeket az érdekelt felek 2017. július 6. és szeptember 5. között beadhatják . A pályázatokat csak az egyetem weboldalán keresztül, elektronikus úton nyújtják be, a https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL link segítségével.

Program oktatási nyelve:
Görög

22 további kurzus Open University Of Cyprus »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
4 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
8,400 EUR
Téma egység szerint
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő