A tanfolyamok kezdve a könyvelés és az adózás az üzleti, menedzsment és a közgazdaságtan, ez a Business Administration-Számviteli bachelor fokozat program teljes oktatást kínál az üzleti és számviteli. Az alapvető készségek és ismeretek beillesztése mellett a sikerhez nélkülözhetetlen elemzési és kvantitatív képességek fejlesztését is célozza.

A program lehetővé teszi, hogy a tanulmányok megválasztásával válogasson a termelési és műveleti menedzsment, a beszerzés és az anyaggazdálkodás, a vállalati költségvetés, a szervezeti magatartás és a stratégiai menedzsment választékából.

Ha pénzügyileg kifizetődő karrierlehetőséget keres, akkor az üzleti adminisztráció-számviteli szakképzési program felkészíti Önt arra, hogy Ön kezeli-e a költségkereteket vagy eszközeket.

A Business Administration-Számviteli bachelor diplomát is elérhető az American National University Online.

El akarod kezdeni a munkaerőt? A munkatársak diplomája az üzleti adminisztráció könyvelése biztosítja az alapvető számviteli és üzleti készségek munkáltatók igényelnek, és kap a munkaerőpiacon gyorsabb, mint gondoltam lehetséges.

Az Ön tanulási tapasztalata

American National University 's Business Administration-számviteli bachelor-fokozat program kínál egy jól megkerülő tanterv, hogy felkészítse Önt, hogy a jövő üzleti vezetője. Ebben a programban lesz:

  • Az általános számviteli elvek, valamint az adó- és költségszámítás, a különböző szoftvercsomagok használatának ismerete, valamint a számviteli szakmához kapcsolódó problémamegoldó és kommunikációs készségek mélyreható megértése.
  • Ismerje meg az etika fontosságát az asztali alkalmazások, a kutatás és a jelentéskészítés alapvető kompetenciáival együtt.
  • Ismerje meg a különböző üzleti diszciplínákat, beleértve az üzleti, értékesítési és szerződési jog bevezetését, a menedzsment és a stratégiai menedzsment alapelveit, biztosítva a mai piacon szükséges általános üzleti ismereteket.
  • Az egész tananyagban a program a vezetésre, a kritikai gondolkodásra és a technológiai készségekre fog összpontosítani; azok a készségek, amelyek kulcsfontosságúak a számviteli szakember sikeréhez.

Miért az American National University ?

  • Kényelem és rugalmasság - A nappali és az esti órákban rugalmasságot élvezhet a munkaképességének megszerzéséhez.
  • Személyes figyelem - Ön nem csak egy arc a tömegben, a kis méretű osztályaink lehetővé teszik az oktatók személyes figyelmét.
  • Karrier szakemberek oktatóként - Az aktuális és a vonatkozó tantervekkel olyan tanároktól tanulhatok, akik valódi világméretű tapasztalattal rendelkeznek, aki irányítja és mentorálja Önt.
  • Karrier szolgáltatások - A karrier-szolgáltatási csapatunk segíteni fog Önnek, mielőtt befejezi az önéletrajzát, fedőlapjait, interjúkészítési technikáit és hogyan keres nagyszerű karrierlehetőségeket.
  • Alumni előnyök - Támogatásunk nem ér véget a diploma megszerzéséért, hiszen alumnusként hozzáférhet karrier szolgáltatásainkhoz és továbbképző tanfolyamainkhoz.
Program oktatási nyelve:
Angol

5 további kurzus American National University »

Ez a kurzus On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019