Bachelor of Business Administration - Menedzsment

American National University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor of Business Administration - Menedzsment

American National University

A főiskolai diploma a Business Administration-Management sokoldalú mértékben, ahol alkalmazhatja a készségek megtanulják a sok szervezet, függetlenül a méret, az ipar vagy a funkció. Amellett, hogy szilárd alapot biztosít a menedzsment gyakorlatokhoz, az ANU üzleti továbbképzési főiskolai programja az egyik az egyetlen projektmenedzsment-alapú főiskolai program az országban. A projekt menedzsment céljaira és a projektmenedzsmentre vonatkozó felsővezetős tanfolyamokon keresztül az üzleti Adminisztráció menedzsment szakképzési program élvezetet nyújt karrierjében, és előkészíti Önt a CAPM® (Certified Associate in Project Management) tanúsításra. A CAPM® globálisan elismert szabvány, amely bemutatja tudását a projektcsapat, vállalat vagy szervezet tervezésében, szervezésében és vezetésében.

 • Használja ki a projektmenedzsment fokozatot, amely előkészíti Önt a vezetői pályafutásának előmozdítására, részt vesz a hat szigma csoportban, és kezelheti az új vertikumokat és vállalkozásokat a vállalatán / szervezetén belül
 • Tanulj meg a szervezeti érték létrehozásához, hatékony kommunikációhoz és stratégiai tervezéshez
 • Ismerje meg az üzleti menedzsment technikákat és használja a megfelelő pénzügyi modelleket és elveket
 • Fedezze fel a mélyreható elméleteket és a gyakorlati alkalmazásokat, amelyek a mai irányítási gyakorlatban valósulnak meg
 • Növelje kritikai gondolkodását, és dolgozzon ki hangos, eredményorientált döntéseket, amelyek a valós üzleti helyzetekhez kapcsolódnak
 • Fejlessze számítógépes ismereteit, mivel különböző üzleti szoftvereket használ a mai vállalati környezetben

A kulcsfontosságú menedzsment koncepciókra, stratégiákra és készségekre összpontosítva megtanulhatja, hogyan lehet hatékony megoldásokat kifejleszteni az összetett üzleti kihívásokra.

Miért az American National University ?

 • Kényelem és rugalmasság - A nappali és az esti órákban rugalmasságot élvezhet a munkaképességének megszerzéséhez.
 • Személyes figyelem - Ön nem csak egy arc a tömegben, a kis méretű osztályaink lehetővé teszik az oktatók személyes figyelmét.
 • Karrier szakemberek oktatóként - Az aktuális és a vonatkozó tantervekkel olyan tanároktól tanulhatok, akik valódi világméretű tapasztalattal rendelkeznek, aki irányítja és mentorálja Önt.
 • Karrier szolgáltatások - A karrier-szolgáltatási csapatunk segíteni fog Önnek, mielőtt befejezi az önéletrajzát, fedőlapjait, interjúkészítési technikáit és hogyan keres nagyszerű karrierlehetőségeket.
 • Alumni előnyök - Támogatásunk nem ér véget a diploma megszerzéséért, hiszen alumnusként hozzáférhet karrier szolgáltatásainkhoz és továbbképző tanfolyamainkhoz.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Részidős
Locations
Amerikai Egyesült Államok - USA Online
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - USA Online
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt