Bachelor of Science a büntető igazságszolgáltatásban

Kentucky Wesleyan College

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor of Science a büntető igazságszolgáltatásban

Kentucky Wesleyan College

Ról ről

A Bachelor of Science Criminal Justice és Criminology online fokú befejezése program célja, hogy segítsen kielégíteni a növekvő igény a képzett és magasan képzett szakemberek területén a bűnüldözés és egyéb kapcsolódó területeken. A tananyag bemutatja a diákokat a bűnöző magatartás, a büntető igazságszolgáltatási rendszerek, a társadalmi igazságosság és a jog tanulmányozására multidiszciplináris, liberális művészetek szempontjából. A büntető igazságszolgáltatási és kriminológiai oklevelet kereső hallgatók tanulmányozzák a bűnözést, a bűnözőket és a jogi folyamatokat érintő jogi, társadalmi, politikai, történelmi és pszichológiai hatások összetettségét és kapcsolatát. A tanterv célja, hogy kifejlessze a kritikai gondolkodás képességét, és előkészítse a hallgatók vezető szerepét olyan területeken, mint a bűnüldözés, a bírósági ügyintézés, a korrekciók, a fiatalkorúak igazsága, a próbaidő és a szankciók.

Szolgáltatási tanulás

Kentucky Wesleyan College oktatási és tanulási stratégiája integrálja az értelmes közösségi szolgáltatást az oktatással és a gondolkodással, hogy gazdagítsa a tanulási tapasztalatot, tanítsa a polgári felelősséget és erősítse a közösségeket. A büntető igazságszolgáltatás és a kriminológia fokozatának követelménye szerint a hallgatónak 2 tanfolyamot (6 óra hitel) kell ellátnia a szolgáltatási tanulás tapasztalati óráival.

Karrier útvonalak

Azok a szakemberek, akik a büntető igazságszolgáltatás és a kriminológia fokozatot szerzett online bachelorjai számára, számos lehetőséget kínálnak arra, hogy karrierjüket a foglalkoztatási helyükön, vagy más kormányzati, magán- vagy állami vállalatokon és szervezeteken belül előmozdítsák. A CJC-ben alapképzést igénylő helyek a következők lehetnek:

  • Criminologist, Coast Guard, ATF, DEA, FBI ügynök, amerikai marsall
    • Rendőrségi nyomozó, magánnyomozó, törvényszéki tudós
  • Bírósági riporternek, vámügynöknek, bírósági tisztviselőnek, Correction tisztnek
  • Katonai hírszerző szakember, próbafigyelő, seriff és más

Büntető igazságszolgáltatás és kriminológia Online képzési térkép

I. Általános oktatás
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve August 13, 2018
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Owensboro, Kentucky
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Owensboro, Kentucky
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt