Read the Official Description

Bachelor of Science a korai gyermekgondozásban

A Texas Tech korai gyermekgondozási tudománya (a GPIDEA weboldalon a korai gyermekkori oktatásban egy mobil társadalomban szerepel) arra készül, hogy a korai gyermekkorban dolgozzon olyan kisgyerekekkel, akiknek családtagjai rendkívül mobilok. A program befejezésekor számos olyan programban dolgozhatsz, amelyek korai gondozást és oktatást kínálnak a gyermekek 8 éves korára, és különösen azok számára, akiknek igen mobil lakosságuk van, például katonai létesítmények.

A programról

A korai gyermekgondozás tudományos szakán alapszik, hogy a korai gyermekkorban dolgozzon olyan kisgyermekekkel, akiknek családtagjai rendkívül mozgékonyak. A program befejezésekor számos olyan programban dolgozhatsz, amelyek korai gondozást és oktatást kínálnak a gyermekek 8 éves korára, és különösen azok számára, akiknek igen mobil lakosságuk van, például katonai létesítmények.

Korai gondozás egy olyan társadalomban, amely mindig "On the Go"

Ma a gyerekek és a családok egyre inkább mozgékonyak. Ez különösen igaz a katonai családokra, a bevándorló családokra, a családokra, akiknek meg kell élniük a megélhetéstől, a hajléktalan családoktól és a szegénységben élő családoktól. A kisgyermekek és családjaik szakmai támogatásra szorulnak azoktól az egyénektől, akik érdeklődnek a velük való együttműködésben egy olyan társadalomban, amely mindig "útközben" van. Az a személy lehet te.

A korai gyermekgondozás tudománya Bachelor of Science egy online egyetemi program, amelyet hét egyetem működik együtt. Ez az alapképzési program felkészíti Önt arra, hogy a kisgyerekek korai gyermekkorában dolgozzon, különösen azok számára, akiknek a családtagjai nagyon mozgékonyak. Amikor befejezi a programot, akkor képessé válik arra, hogy különböző programokban dolgozzon, amelyek korai gondozást és oktatást kínálnak a közösségben és katonai létesítményekben. Néhány ilyen program:

 • Gyermekgondozási központok és otthonok
 • Csecsemő / kisgyermek és óvodai programok
 • Head Start programok
 • Az iskola előtti és utáni iskolai programok nyolcéves korosztály számára.

A korai gyermekgondozási diplomát követően sikeresen befejeződhet:

 • használja a gyermekek jellemzőinek és szükségleteinek megismerését, valamint a gyermekek fejlődésével és tanulásával kapcsolatos többféle kölcsönhatást, hogy minden gyermek számára egészséges, tiszteletteljes, támogató és kihívást jelentő környezetet teremtsen;
 • megérteni, mennyire sikeres a korai gyermekkori nevelés a gyermekek családjaival és közösségeivel folytatott partnerségtől függ, és értékeli a gyermekek családjainak és közösségeinek jelentőségét és összetett jellemzőit;
 • a gyermekek megfigyelését, dokumentációját és egyéb értékelési formáikat - a családokkal és más szakemberekkel együttműködésben -, hogy pozitívan befolyásolják minden gyermek fejlődését;
 • az akadémiai tudományok ismereteinek felhasználásával olyan fiatalok gyermekeinek pozitív fejlődését és tanulását elősegítő tapasztalatok megtervezését, végrehajtását és értékelését;
 • azonosítsa és gyakorolja magát a kora gyermekkori szakma tagjaként, etikus iránymutatásokkal és a korai gyermekkori gyakorlatra vonatkozó egyéb szakmai normákkal; és
 • szekvenciális gyakorlati tapasztalatokon és klinikai gyakorlaton keresztül demonstrálják a kisgyermekek fejlődését és tanulását elősegítő tudást, készségeket és szakmai készségeket a korai gyermekkor fejlődésének teljes időtartama alatt.

Az online tanfolyamok előnyei

Az online tanfolyamok formátuma rugalmas és kényelmes, és lehetővé teszi a távoktatási hallgatók számára, hogy olyan órákat fogadjanak el, amelyek illeszkednek munkájukhoz és otthoni menetrendjükhöz. Az oktatók interaktív tanulási tapasztalatokat, például e-maileket, online beszélgetéseket és menetes beszélgetéseket tartalmaznak. *

* Az úgynevezett "aszinkron webes beszélgetés" a menetes megbeszélések egyfajta beszélgetési idő, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy kritikai gondolkodási készségeket fejlesszenek ki, a kérdésekre jobban tükrözzék, és határozottan és átgondoltan reagáljanak.

Résztvevő intézmények

A Texas Tech University mellett a következő Great Plains IDEA intézmények is részt vesznek a programban: az Iowa State University, a Michigan Állami Egyetem, a Missouri Egyetem és a Nebraska-Lincoln Egyetem. A hallgatók bejuthatnak a programba bármelyik egyetemre. Ez az egyetem lesz a diák "otthoni" (fokozatot nyújtó) egyeteme. A diákok regisztrálnak az otthoni intézmény minden kurzusára, bár a tagintézmények bármelyikének posztgraduális oktatója tanfolyamokat taníthat.

Tanterv

A korai gyermekgondozási tananyag

Block One tanfolyamok:

 • Ezeket a 2. blokkra való beiratkozás előtt kell megtenni
 • Gyermek fejlődés - születés 3-ig (csecsemő / kisgyermek)
 • Gyermekfejlesztés - 4-8. (Korai gyermekkor)
 • Szakmai fejlődés
 • Gyermek útmutatás és osztálytermi környezetek
 • Egészség, biztonság és táplálkozás
 • Gyakorlat Csak az I. blokk sikeres elvégzése után vehetek részt

Blokkok két tanfolyama:

 • A tanterv kidolgozása gyermekek korosztályai számára Születési idő 3
 • A tanterv kidolgozása a 4 és 8 év közötti gyermekek számára
 • A fejlesztési különbségek megértése és adaptálása
 • A fiatal gyermekek és környezetük értékelése a fejlődés fejlesztése érdekében
 • A Practicum II csak a One Block One Courses, a Block Two Courses és a Practicum sikeres befejezése után vehető igénybe

További háttér tanfolyamok:

 • Ezeket a kurzusokat a program során bármikor meg lehet tenni.
 • Adminisztráció és Felügyelet a korai gyermekkorban
 • Technológia és fiatal gyerekek
 • A sokszínűség a fiatal gyermekek és családok életében
 • Munka a családokkal

3. blokk / Capstone tapasztalat:

 • Practicum III - csak az összes többi kurzus sikeres befejezése után vehető igénybe

A diploma és a kurzusok címe intézményenként eltérő lehet. Ez a képzési program nem vezet tanári engedélyhez.

Technikai követelmények

Szüksége van egy olyan számítógépre, amely megfelel a minimumkövetelményeknek, az anyagok elérésének és letöltésének képességéből az internetről, valamint a Netscape / Explorer 6.0-nek vagy újabbaknak megfelelő böngészőnek. Az e-mail cím elengedhetetlen, valamint a videomagnóhoz (VHS) és a faxhoz való hozzáférés. Az osztályok eléréséhez minden e-mailben az e-mail címet kell beállítani. Ha például az Iowa Államban tanfolyamot tartanak, a kari tag e-mailben elküldi az Iowa Állami e-mail fiókot, nem Texas Tech (az úgynevezett "e-Raider") címet, vagy egy helyi internetes szolgáltatás számláját ( pl. AOL, Yahoo vagy Hotmail).

jelentkezési követelmények

Ahhoz, hogy beiratkozhassanak, már legalább 30 kreditet kell kitöltenie (amely az érettségi követelményekre érvényes) legalább 2,5 fokozatú átlagpótlékot (GPA). Ezeknek az óráknak magukban kell foglalniuk az Emberi életciklus fejlesztési tanfolyamot is. Miután belépett a korai gyermekgondozási programba, akkor 12 kredit tanfolyamot és három gyakorlatot végez a Nagy Plains IDEA-n keresztül, valamint a befogadó intézmény által a főiskolai diploma elvégzéséhez szükséges hátralévő órákat. Minden kurzust a partnerintézetek teljes egészében online tanítanak. A Gyermekgondozási program célja annak biztosítása, hogy megfeleljen a Nemzeti Gyermekgondozói Szövetség által jóváhagyott szakmai előkészítési szabványoknak (NAEYC, 2011)

Ha további kérdései vannak, kérjük, lépjen kapcsolatba a Great Plains IDEA campus koordinátorával vagy az éppen gyermekgondozási tanácsadóval.

Pénzügyi segély

Ahhoz, hogy pénzügyi támogatást kaphasson, az egyetemista hallgatókat őszi, tavaszi (6 órás) és nyári (5 óra) félévben teljes munkaidőben kell hallgatni.

A FAFSA formanyomtatványokat ki kell tölteni minden kormányzati hitelprogramra. Ez az űrlap a tavalyi jövedelmet használja. Ha változás következett be a körülményekben (pl. Abbahagyja a munkát, hogy iskolába járjon, nagymértékben mozgó vagy orvosi költségekkel járjon) lépjen kapcsolatba a Texas Tech Pénzügyi Támogatási Hivatalával. Lehetőségük van arra, hogy ezen információ alapján módosítsa a támogatási csomagot, amelyet nem tudtak továbbítani a nyomtatványon.

Tandíj és költségek

A Texas Tech University programban részt vevő diákok minden TTU-n részt vesznek a TTU-ban, függetlenül attól, hogy tanítják őket a TTU-ban vagy egy résztvevő egyetemen. Minden kurzusra átlagosan 530 dollár / hitel óra jut el a posztgraduális kurzusokhoz és 380 dollár kreditóránként egyetemi kurzusokra *. Nincs állami vagy állami iskolán kívüli tandíj. Ez az ár magában foglalja az összes tanfolyam költségeit, kivéve a tankönyv vagy a kurzus csomag vásárlását.

* A Great Plains IDEA Igazgatótanács által közösen alkalmazott tandíjat a részt vevő intézményekkel kapcsolatban és együttműködésben.

Tanfolyam regisztrálása

A diákok az otthoni intézményen keresztül minden kurzust beiratkozva az Alföld IDEA koordinátorával lépnek kapcsolatba. A hallgatóknak csak egy beiratkozási folyamata van a befejezéshez és egy ellenőrzéshez. Minden befejezett kurzust az otthoni intézmény átiratán rögzítenek.

A diákok, akik nem kerültek be az Alföldi IDEA programba, beiratkozhatnak a tanfolyamra, ha rendelkezésre állnak a helyek. Minden tanfolyam maximálisan beiratkozik; és akik részt vesznek egy egyetemi hallgatók valamelyik egyetemi programjában, előnyben részesítik őket.

Tantermi utasítás

A tanfolyamokat online tanítják a böngészőn keresztül elérhető kurzusirányítási rendszer segítségével. Egyes kurzusok kiegészítő anyagokat tartalmaznak videókon vagy CD-ken, másoknak pedig telefonkonferenciára van szükségük.

Az online tanfolyamok formátuma rugalmas és kényelmes, és lehetővé teszi a távoktatásban részt vevő hallgatók számára, hogy olyan órákat fogadjanak el, amelyek illeszkednek munkájukhoz és ütemterveikhez. Az oktatók interaktív tanulási élményeket, például e-maileket, online csevegéseket és menetes beszélgetéseket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy fejlesszék a kritikai gondolkodási készségeket, gondosan gondolkodjanak a kérdéseken, és határozottan és átgondoltan reagáljanak.

Tanfolyamanyagok

Mint más tanfolyamok esetében is, az egyes tanfolyamokhoz szükséges tankönyvek és kiegészítõ anyagok a hallgatók felelõsségei.

Program taught in:
Angol
Texas Tech University Worldwide eLearning

See 65 more programs offered by Texas Tech University Worldwide eLearning »

Last updated April 24, 2018
This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019