Read the Official Description

Cyber-támadások vannak a világ minden táján - akár egy vállalatnál, kormányzati szervnél vagy kommunikációs rendszernél. Az online banktól az elektronikus kereskedelemig a szállítási műveletekig világunk egyre inkább egy cyber-infrastruktúrán múlik. A különböző szoftverek és ellenőrző rendszerek kezelése a rosszindulatú felhasználók ellen nemzeti prioritássá vált.

A kiberbiztonsági szakemberek iránti igény soha nem volt nagyobb. Az Amerikai Munkaügyi Minisztérium 2020-ra 22% -kal növeli a hálózatbiztonsággal kapcsolatos karriereket. Készüljön fel arra, hogy megfeleljen ennek a kritikus szükségletnek és biztosítsa informatikai karrierjét az American National University a Cybersecurity Bachelor of Science fokozattal.

A számítógépes biztonsággal rendelkező bachelor fokozattal készen áll arra, hogy versenyezzen a belépő szintű pozíciókhoz, például: hálózati biztonsági szakértőhöz, digitális bűnügyi szakértőkhöz és eseményváltozási szakértőhöz vagy sebezhetőségi elemzőhöz.

A Bachelor of Science fokozat a Cybersecurity is elérhető az American National University Online.

Az Ön tanulási tapasztalata

Az American National University bölcsészettudományi diplomája a Cybersecurity programban arra tervezték, hogy felkészüljön Önre a hálózatbiztonsági iparágban. Diákként megtanulják a biztonságos modern hálózatok kialakításának gyakorlatát, valamint a meglévő számítógépek és hálózatok - vezetékes és vezeték nélküli - biztosítását; és felöleli a fenyegetések alakulásával és a konkrét biztonsági eszközök megfelelő használatával kapcsolatos témákat. A tanfolyam a következőkre fog összpontosítani:

  • A gyakorlati és dinamikus hálózati védelemhez szükséges készségek alapvető készlete.
  • A biztonságos szoftverekkel és architektúrákkal kapcsolatos technikai kérdések, valamint a magánélet és a jogi következmények szélesebb körű kérdései.
  • A témák a kriptográfiai módszerek, az adat- és információbiztonság, a virtualizáció és a számítási felhő, a katasztrófa-helyreállítás és a kockázatkezelés elvei, a számítógépes kriminalisztika és a vizsgálatok, valamint a számítógépes biztonságra vonatkozó biometrikus elemekig terjednek.
  • Hogyan kell megvizsgálni a hálózat védelme érdekében szükséges kiberbiztonsági fenyegetéseket és mester technikákat?

Akár érdeklődik a karrierjének megkezdéséhez vagy előmeneteléhez ebben a szakterületen, ez a program felkészíti Önt arra, hogy a Certifikátusi vizsgákon részt vegyen a Microsoft® és a CompTIA® és az EC Council® által kezelt, elismert szakvizsga-vizsgákon. Ezek a tanúsítványok segíthetnek abban, hogy kiemelkedjenek a mai versenyképes munkaerőpiacon és bővítsék a foglalkoztatási lehetőségeket.

American National University egy progresszív tanulási formát támogat, így a számítógépes biztonságban szerzett diplomáját azonnal felhasználhatja a karrierjének előmozdítására, miközben tovább növeli az oktatását a számítógépes biztonság területén; vagy folytassa az oktatását más nagy keresletű területeken az alapképzési fokozaton és a posztgraduális szinten olyan területeken, mint az információs technológia és az üzleti adminisztráció.

Miért az American National University ?

  • Kényelem és rugalmasság - A nappali és az esti órákban rugalmasságot élvezhet a munkaképességének megszerzéséhez.
  • Személyes figyelem - Ön nem csak egy arc a tömegben, a kis méretű osztályaink lehetővé teszik az oktatók személyes figyelmét.
  • Karrier szakemberek oktatóként - Az aktuális és a vonatkozó tantervekkel olyan tanároktól tanulhatok, akik valódi világméretű tapasztalattal rendelkeznek, aki irányítja és mentorálja Önt.
  • Karrier szolgáltatások - A karrier-szolgáltatási csapatunk segíteni fog Önnek, mielőtt befejezi az önéletrajzát, fedőlapjait, interjúkészítési technikáit és hogyan keres nagyszerű karrierlehetőségeket.
  • Alumni előnyök - Támogatásunk nem ér véget a diploma megszerzéséért, hiszen alumnusként hozzáférhet karrier szolgáltatásainkhoz és továbbképző tanfolyamainkhoz.
Program taught in:
Angol

See 5 more programs offered by American National University »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019