A program célkitűzései

A Bachelor of Science in Economics képzési program célja, hogy felkészítse a hallgatókat a karriert az üzleti, kormányzati vagy közrend. A program biztosítja a hallgatók számára az alapítvány szükséges diplomát folytatni a közgazdaságtan területén.

program áttekintés

Az egész Bachelor of Science in Economics képzési programban a hallgatók meg fogják érteni, hogy az emberek, az intézmények és a nemzetek hogyan teremtik és kezelik a szűkös erőforrásokat, a költségeket és az előnyöket összehasonlítva döntéseket hoznak, és szándékosan járnak el ezeken a döntéseken. A hallgatók ebben a programban lesz lehetőség, hogy alkalmazza a közgazdaságtan és ökonometria a elemzés a helyi kérdések és politikai lehetőségek.

Szakmai lehetőségek

Azok a nemzetközi hallgatók, akik a KWU-ban két trimesztert végzettek, lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyenek az Egyesült Államokban alapított szakmai gyakorlatban. Az érdeklődő diákoknak legalább négy hónappal azelőtt kell felvenniük a kapcsolatot a felvételi csoporttal, attól a naptól kezdve, amikor szeretnék elkezdeni szakmai gyakorlatukat.

A gyakornoki pályázóknak jó tudományos státusszal kell rendelkezniük, és nincsenek fennálló pénzügyi kötelezettségeik a KWU-val.

Az ilyen programok helyszíne és időtartama a hallgató érdeklődésétől, az egyetemi végzettségtől és az előzetes munkatapasztalattól függően változhat.

A gyakornoki programban való részvételhez kapcsolódó további költségek nem szerepelnek a KWU tandíjban. Külső fél számára vízummentességet biztosítanak a képzett diákok számára.

Felvételi követelmények

Azok a személyek, akik a KWU Gazdaságtudományi Bachelor programba való felvételét keresik, bizonyítékot kell adniuk egy középiskolai diploma vagy GED egyenértékűség teljesítésére.

A nemzetközi hallgatóknak be kell mutatniuk az érettségi vizsga bizonyítékát egy külföldi intézménytől, amely az Egyesült Államok középiskolájához hasonlítható.

Program oktatási nyelve:
Angol

7 további kurzus Key West University »

Utoljára frissítve December 16, 2018
Ez a kurzus On-line
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
End Date
aug. 3, 2019
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
aug. 3, 2019