Mik a céljai a tanfolyam?

Ez a csomag segít megérteni az alapvető fogalmakat a Sage és más részek alapvető számviteli szoftver által elejétől kezdve. Nem dobja meg egyenesen a mélyvízbe, hanem inkább gyengéd kezdését segíti elő a különféle Sage tanfolyamok, hogy elviszi az alap set up a bonyolultabb biztonsági konfigurációk és jelentéstételi rendszerek.

  • Ez természetesen egy jól lekerekített csomagot, amely segít építeni a tudás számviteli és könyvelési, hogy te, akik a haladást a jelenlegi állást szerepe, a kilátás egy jobb lehetőséget, vagy akkor is, ha fontolgatja akár a saját üzleti vállalkozás.
  • Segítség a kis üzlet virágzik erejével QuickBooksban. Megtanulják, hogyan kell nyomon követni a számlák és nyugták, valamint nyomon követheti a papírmunka, hogy ha a jövőben ellenőrzések merül, akkor nem kell aggódnia, sietve ropogó a számokat.
  • Megtanulják, hogyan kell elemezni cége pénzügyi helyzetét, és nyomon követheti a vállalati információk az egész napi működését is.
  • Megtanulják, hogyan kell nyomon készletszintek, miközben szemmel legkelendőbb áru, valamint a vevői statisztika és a demográfiai adatok, így az ügyfélkört POS.
  • Fókuszban az időt és a motivációt biztosítása a vásárlók szívesen, azáltal, hogy a QuickBooks Point of Sale szoftver nyomon követni leltár, értékesítési és ügyfélszolgálati információkat, így nem kell értékes időt csinálja manuálisan. Ez a szoftver is integrálja a QuickBooks könnyen, így nem kell aggódnia, a kettős könyvvitel.
  • Légy mestere Sage - alapvető számviteli szoftver - 20 kurzus alapvető és haladó szinten, beleértve a Sage 50.
  • Tárd ki könyvelési ismeretek a konfigurációtól számlák és a számlázás, a felállítása készlet rendszerek és kezelése nyereségek és veszteségek.
  • Mester az Excel szoftver, és megtanulják, hogyan kell használni az összes hasznos funkciókat, beleértve a táblázatokat, diagramokat, jelentések és makrók. Megtanulják, hogyan kell manipulálni képletek, így teljes a saját számításai így gördülékenyebbé a táblázatokat, hogy hozzon létre.

Ki szánt?

Ez teljes eszközkészletet segít bővíteni a számviteli ismeretek, és ideális, ha keres, hogy hozzanak létre a saját kis üzleti vagy kap a konkurencia előtt a munkaerőpiacra.

Követelményei

Nincsenek előfeltételei a kurzus.

Mi jelzi a tanfolyam szét?

Mint egy könyvelő akkor számíthat arra, hogy pénzt keres körülbelül £ 28k, az utak, hogy vezethet, hogy a potenciális pénzügyi kontroller, mérlegképes könyvelő, és pénzügyi igazgató.

Forrás: PayScale

Mi történik, miután a tájékoztatást kérő?

Miután érdeklődött akkor a kapcsolatot az egyik szakember karrier tanácsadók, akik képesek lesznek az Ön számára minden további szükséges információ.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

173 további kurzus E-Careers »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
250 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date