Belsőépítészeti osztályok - Online videórészletek. Élettartam-hozzáférés 24/7

Általános információk

Program leírás

Online belsőépítészeti tanfolyamok - álmodik haza, és talán új karriert kezdhetInterior Design Classes - Online video classes. Lifetime Access 24/7

Ez a Bevezetés a Belsőépítészeti Tanfolyamba az internetes belsőépítészeti osztályok teljes sorozata, amely magában foglalja a videó oktatóanyagokat, cheatsheets-et és gyakorlatokat, amelyek segítenek abban, hogy a saját otthonában megtanulják, amit a saját otthonában tanulnak.

A belsőépítészeti műsorok és a böngészési magazinok nézése inspiráló lehet, de még mindig nem mutatják meg, mit tegyenek otthon. Ez az oka annak, hogy ezek az online lakberendezési osztályok tele vannak szakértői tippekkel és bennfentes ismeretekkel, amelyek pontosan ezt megtanítják. Valójában a videó oktatóanyagok, amelyekhez hozzáférést kapnak, közvetlenül a professzionális belsőépítészeti képzési tanfolyamunkból származnak.

Ez a Bevezetés a belsőépítészeti tanfolyamba egy 6 hetes időszak alatt történik. Ha beiratkozik, azonnali hozzáférést biztosít a belsőépítészeti osztályok első csoportjához egy tagsági területen keresztül. A belsőépítészeti osztályok mindegyike elzárkózott, szórakoztató és élvezetes - de túl sok mindent megpróbálhatunk. Tehát minden héten a belsőépítészet új osztályai automatikusan megjelennek a tagsági körzetébe, amíg hozzáférést nem kap mind a 6 belsőépítészeti osztályhoz.

Miután hozzáférhet az online anyaghoz, mindig ott lesz, hogy bármikor visszatérhessen hozzá. Nincs időbeli korlátozás, és csak egy díjat fizet az élettartam eléréséért. Ráadásul, mivel ezek a belsőépítészeti osztályok videóként kerülnek bemutatásra, olyan gyakran nézheti meg őket, amennyit csak akar, és ha elfelejtett valamit, előre vagy visszafelé haladhat. Ezt a hagyományos belsőépítészeti osztályokban nem teheti meg !!!

MIÉRT KELL ALKALMAZNI?

Ha online belsőépítészeti tanfolyamot keres, akkor most regisztrálnia kell a következő okok miatt:

  • Hihetetlenül egyszeri befizetés £ 97 / $ 147
  • Élettartam-hozzáférés
  • PLUS egy teljes pénz-visszafizetési garancia

NYOMTATÁS MOST

Nem engedheti meg magának, hogy NEM kapja ezt !!!

Ez lehet az első lépés az izgalmas új karrier kialakításához a belsőépítészetben

LÁSD MELY TUDJA?

Nézze meg a videót a teljes kurzus tantervének részleteit illetően, és így valójában láthatja, hogy mit tanulhat meg ezen a kurzuson

A belsőépítészeti osztályok mindegyike sorozata egy adott belsőépítészeti témára összpontosító videoműveletek gyűjteményéből áll. Meg fogja vizsgálni:

1. Belsőépítészeti stílus

2. Fal és fal tervezési ötletek

3. Padlóburkolatok, amelyek padlóra fognak állni

4. Színezze meg otthonát

5. Társadalmi szövet

6. Mindent együtt

EZ AZ ÚJ KARÁCSONY ALKALMAZÁSA…

A belsőépítészet kreatív és dinamikus téma. Miután belépett a saját kreativitásába, akkor csak felfedezheti, hogy még tovább akar menni. Számos, nemzetközileg elismert tanfolyamot kínálunk, amelyek professzionális belsőépítészként dolgozhatnak. És…

ha egy professzionális belsőépítészeti kurzusunkra jelentkezik be (a bevezető tanfolyamunkra való bejelentkezés után 2 hónapon belül) - a szakmai kurzus árát a bevezetési kurzusért fizetett összeggel leszámítjuk.

Ne feledje, hogy a LIFETIME ACCESS-t hihetetlenül alacsony áron, £ 97 / $ 147 PLUS-on, teljes pénz-visszafizetési garanciával kell rendelkeznie. Nincs mit veszíteni és annyira nyerni. Nos akkor mire vársz még?

NYOMTATÁS MOST

KI EZ A KÉPZET?

* Ha tervezői álmaidat akarod elérni, de nem tudod, hol kezdjem - ez az Ön számára!

* Ha a belsőépítészet karrierjét gondolod, de nem biztos az online tanulásban, és először kipróbálni akarod - ez ez a számodra!

* Ha egyszerűen szereted a belsőépítészetet, és szeretnéd megtudni a bennfentes tippeket és trükköket - ez ez az Ön számára!

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The Design Ecademy is the brainchild of Maria Flynn, an innovative interior architect/design consultant who specialises in colour & design psychology. Maria’s designs have been showcased in severa ... Tovább

The Design Ecademy is the brainchild of Maria Flynn, an innovative interior architect/design consultant who specialises in colour & design psychology. Maria’s designs have been showcased in several of Europe’s leading magazines and newspapers, she is the author of “Colour Your World” [Rotovision 2001] and she has been featured on TV and radio in the UK and Ireland, where she was the resident “Design Expert” for 6 months (TV3). Maria has also been involved in training and education for over 20 years and she is particularly passionate about Adult Education and E-Learning. Kevesebb