A program leírása

Ez a 3 éves részmunkaidős on-line MSc program a betegbiztonsági és klinikai emberi tényezők célja, hogy támogassa a diplomás egészségügyi szakemberek (az ápolóktól a sebészek és az aneszteziológusok) a bizonyítékokon alapuló eszközök és technikák használata a megbízhatóság és a biztonság a mindennapi egészségügyi rendszerek és folyamatok.

A pályázók erre a fokra fogják keresni, hogy megkülönböztessék magukat, mint tapasztalt a betegek biztonságát, és néhány esetben arra törekedve, hogy lépjen felé szakosodott, vagy figyelembe vezetői vezető ezen a területen. A program a rajongók globális hálózatából tananyagokra támaszkodik.

Az 1. év széles körű bevezetést nyújt az egészségügyi ellátás jelenlegi állapotára, a betegek káros hatásairól és a klinikai emberi tényezők, az ergonómia részletes megértéséről.

A második év pedig az egészségügyi ellátás állapotából megvizsgálja, hogyan javíthatjuk az egészségügy biztonságát. Ez magában foglalja annak vizsgálatát, hogy a jó csapatmunka mennyire befolyásolja a betegek kimenetelét, valamint az egészségügyi és orvosi kezelés javítását. A minőségfejlesztési kutatásokra és módszertanokra is összpontosítunk.

A harmadik év követi a Masters in Surgical Sciences által használt rendkívül sikeres iteratív modult, amely magában foglalja a projekt körvonalának bemutatását, a poszterkészítéssel kapcsolatos absztrakt előadásokat és a disszertáció befejezését.

A pedagógia egyedülálló online természetének köszönhetően a program vonzó lehet azoknak a szakembereknek, akik akadémiai hitelt vagy magasabb szintű páciensbiztonságot kívánnak nyújtani, és akik nem tudnak elkötelezni magukat az egyetemi tanításon való részvétellel kapcsolatban.

Online tanulás

A programot a különböző témák elismert szakemberei nyújtják, és az Edinburgh-i Egyetemen és más nemzetközi intézményekben szerzett tapasztalatokra támaszkodnak. Az online tanulási módszerek keverékét használják, például; vitafórumokat és élő oktatóanyagokat, hogy dinamikus és együttműködő tanulási élményt hozzanak létre. Ön egy olyan online közösség részévé válik, amely a diákokból és oktatókból áll össze a világ minden tájáról.

Az előrehaladás értékelését csoportmunka, esszék, kritikus incidensjelentések, tudományos plakátok és csoportos wiki események révén érik el. A betegbiztonság és a klinikai emberi tényezők alapvető tanulása mellett a program lehetővé teszi az Ön interperszonális, öngazdálkodási, informatikai, csapatmunkáinak és projektmenedzselésének fejlesztését.

A program olyan online környezetben érkezik, amely dinamikus és együttműködő tanulási élményt nyújt. A szakértői oktatók a program minden szakaszában támogatják Önt, és támogató és konstruktív online hálózatokon is részt vehetnek a diákjaikkal. A rugalmas tanulási környezet azt jelenti, hogy megtanulja a legmegfelelőbb időpontokban és helyszíneken való tanulást, így ez a program kiválóan alkalmas a magas színvonalú, elfoglalt szakemberek számára, akik frissíteni és bővíteni szeretnék ismereteiket.

Programszerkezet

A programnak két eleme van: a tanított elem és a disszertáció eleme (3. évfolyam).

A program tanított eleme hat 20 kredit tanfolyamra van osztva (3 szükséges a bizonyítvány kitöltéséhez, hat diplomás elvégzéséhez szükséges), és minden tanév három oktatási blokkból áll, amelyek mindegyike egy 11 hetes időszak alatt fut.

A disszertáció eleme a program, a diákok lesz a lehetőséget, hogy tovább fejlesszék a fejlődő készségek és a tervezés és a saját minőségfejlesztési projektet a munkahelyükön.

Ez az értekezés éve szakaszos értékelésből áll.

1. év

60 kredit = PgCert

 • Bevezetés az egészségügyi ellátáshoz és az ártalomhoz (20 kredit)
 • Klinikai emberi tényezők és ergonómia az egészségügyben (20 kredit)
 • Egyéni és csapatkészségek (20 kredit)

2. év

120 kredit = PgDip

 • Tanulás a jelenlegi gyakorlatból és irányításból (20 kredit)
 • Biztonsági képzés (20 kredit)
 • Minőségfejlesztés a biztonságosabb gyakorlatért (20 kredit)

3. év

180 kredit = MSc

 • Disszertáció és önálló fejlesztési projekt (60 kredit)

Tanulási eredmények

Az öt tanulási eredményt az SCQF 11-es szint jellemzi:

 • A jelenlegi háttér és fő elméletek kiterjedt, részletes és kritikus ismereteinek bemutatása az egészségügyben, a megbízhatóságban, a betegbiztonságban és az emberi tényezőkben jelentkező károkat és okokat illetően.
 • Az alkalmazott tudás, készségek és megértés gyakorlati megvalósítása a kutatás, a kutatás vagy a fejlesztés jelentős projektjének tervezésével és végrehajtásával.
 • A szükséges kognitív készségek kifejlesztése az összetett kérdések kezelésére és helyzetek hiányában teljes körű vagy következetes adatok és információk hiányában. * A nemkívánatos eseményekhez hozzájáruló tényezők felismerése és ezen ismeretek felhasználása a fejlesztési tervek és a helyi és szervezeti szinten történő tanuláshoz (beleértve az auditot / M
 • A kommunikációs készségek fejlesztése. Megfelelő módszerek használatával, különböző tudással / szakértelemmel rendelkező közönség számára; a rutinszerű készségek széles skálájához, valamint a betegbiztonsági és klinikai emberi tényezőkhöz igazodó speciális és speciális készségek széles skálájához.
 • Nagyfokú önállóság és kezdeményezés gyakorlása szakmai és egyenértékű tevékenységekben. A vezetés és a kezdeményezés bemutatása, valamint a változás, a fejlődés és az új gondolkodás azonosítása. A választott kutatási téma alapos ismeretének bemutatása; Az identitás megtervezése és újszerű információk és / vagy a közelmúltban közzétett adatok eredeti és kreatív megismerése; Készítsen írásos kritikát egy meghatározott kutatásból; Mutassa be az eredetiséget és a kreativitást az új tudás, a megértés és a gyakorlatok fejlesztésében és alkalmazásában.

Karrierlehetőségek

A posztgraduális ebben a programban lehet keresni fejleszteni specifikus készségek ezen a területen a jelenlegi helyzetben, és egyesek is szeretnének kinevezni a megbeszélést, mint a betegek biztonsági tisztviselője, a pozíció, amelyet egyre népszerűsíti és reklámozza az Egyesült Királyságban. Arra számítunk, hogy ez a képesítés nem feltétlenül eredményez majd a diplomás egészségügyi szakemberek karrierjének megváltozását annyiban, mint a jelenlegi szerepük fejlesztése.

A betegek biztonságának és minőségének javításával kapcsolatos ismeretek és készségek iránti igény iránti igény gyorsan növekszik. Mind az NHS Anglia, mind Skócia kezdeményezéseket kezdeményez ezen a területen, és ezt globálisan figyelik. A posztgraduális hallgatók jelentős előnyt jelentenek a betegbiztonság iránti elkötelezettségük és a minőség javításának elkötelezettségében, de bizonyítani fogják továbbá az emberi tényezők tudományos szempontból a betegbiztonsági kockázatok azonosításához és méréséhez szükséges készségeket, valamint a minőségfejlesztési módszertan alkalmazásának képességét hogy hatékony változtatásokat hajtson végre a biztonság javítása érdekében. Ezek a készségek elsősorban az NHS-ben és más fejlett egészségügyi rendszerekben keresettek.

Belépési követelmények

Az Egyesült Királyságban 2: 1-es kitüntetéssel diplomázott vagy azzal egyenértékű orvosi, egészségügyi, orvosi, orvosbiológiai vagy farmakológiai / gyógyszertári, ápolói, pszichológiai.

Megfontolhatjuk kérelmeit is, ha megfelelő munkatapasztalattal rendelkezik; a munkatapasztalatnak egy kapcsolódó tudományos területen kell lennie, például a kórházban vagy az elsődleges ellátásban (lehetőleg a betegek biztonsága, a minőségjavító kutatások alapján) 3 vagy több évig. Kérjük, lépjen kapcsolatba a programcsapattal, hogy ellenőrizze, mielőtt jelentkezne. Előfordulhat, hogy első fokon csak a tanúsítvány szintjére vehet részt.

Angol nyelvi követelmények

Minden pályázónak az alábbi képesítéssel kell rendelkeznie az angol nyelvtudás bizonyítékaként:

 • egyetemi vagy mesterképzés, amelyet angol nyelven tanítottak és értékeltek többségi angol nyelvű országban, ahogy azt az Egyesült Királyság vízumai és bevándorlása meghatározza
 • IELTS Academic: összesen 6,5 (minden egyes modulban legalább 6,0)
 • TOEFL-iBT: összesen 92 (minden egyes modulban legalább 20)
 • PTE (A): összesen 61 (mindegyik "kommunikációs készség" szakaszban legalább 56, az "Engedélyező készségek" szakaszok nincsenek figyelembe véve)
 • CAE és CPE: összesen 176 (minden egyes modulban legalább 169)
 • Trinity ISE: ISE II mind a négy komponensben

Az angol nyelvtanítással és -értékeléssel rendelkezőknek legfeljebb három éveseknek kell lenniük a szakok kezdetén. A nyelvvizsgáknak legfeljebb kétévesnek kell lenniük a szakok kezdetén.

Ösztöndíjak és finanszírozás

Az Egyesült Királyság állampolgárai, az állandó lakóhellyel rendelkezők és egyes, az Egyesült Királyságban lakóhellyel nem rendelkező uniós állampolgárok jogosultak a posztgraduális kölcsönökre - és bizonyos esetekben a megélhetési költségekre - is.

Program oktatási nyelve:
 • Angol
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

13 további kurzus The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine »

Utoljára frissítve Október 24, 2018
Ez a kurzus On-line
Start Date
szept. 9, 2019
Duration
1 - 3 Év
Részidős oktatás
Price
15,500 GBP
(MSC). 10,335 GBP (PgDip). 5 170 GBP (PgCert).
Deadline
aug. 30, 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 9, 2019
Jelentkezési határidő
aug. 30, 2019

szept. 9, 2019

Location
Jelentkezési határidő
aug. 30, 2019
End Date