Read the Official Description

Revenue Management kurzus

Megtanulják, hogyan kell optimalizálni a szálloda kapacitása

Az idegenforgalmi ágazat, ahol nagyon erős a verseny miatt az új technológiák, az szükséges, hogy a képzett és szakosodott személyzet Revenue Management.

A mi Revenue Management kurzus, meg fogja tanulni, hogy megkülönböztesse magát a szállodaiparban, optimalizálja a terjesztési stratégia és hatékony kezelése a szálloda kapacitása ugyanabban az időben, hogy optimális árképzés.

Tutored megoldásával esettanulmányok, megtanulják kezelni a rendelkezésre álló és árképzési Szobák optimalizálása maximalizálja a bevételek és szállodai foglaltság.

Tudja kezelni a speciális Adapto szálloda menedzsment szoftver, amely az Ön számára az oktatási ESAH engedély, végezze el a legfontosabb technikák és stratégiák a bevétel mananager. Specializálódtak hotel hozam menedzsment, alapvető technika, és szállodaláncok világszerte. Ya Dig!

Napirend

  • Bevezetés a bevételek kezelése - fogalma Revenue Management. Origin és a történelem. Alapjai. Diagram hotel Revenue Management folyamatokat. Trends.
  • Benchmarking, szegmentáció és előrejelzés - elemzése és megérteni a jelenlegi helyzetet, a környezet és a verseny: benchmarking. Annak fontosságát szegmentálás Revenue Management. Költségvetés és előrejelzés vagy előrejelzést.
  • Kapacitásának optimalizálásához és eszközök rm - kapacitás menedzsment és a termék erőforrás. Kapacitás optimalizálás. Mutatók és a belső hotel Revenue Management eszközök. Revpash: vezető indikátor helyreállítása.
  • A szálloda árképzés - ár elemzése és vámjellegű akadályok. Pricing Concept Hotel. Ár meghatározása. Fee szerkezete szállodákban.
  • Trendek a forgalmazás, a marketing és a hűség - Trendek a forgalmazás. Marketing és online marketing stratégiák. Jelenlegi fontossága Revenue Management. Vásárlói hűséget.

Célok

A Revenue Management kurzus célkitűzései a következők:

  • Dolgozik, mint a bevétel menedzser.
  • Megértése a módszertan és filozófia Revenue Management.
  • Optimalizálja bevétel a jobb információ-kezelés.
  • Támogatása döntéshozatal stratégiai és taktikai szinten

Állásajánlatok

The Revenue Management kurzus célja, hogy mindazoknak, akik szeretnének szerezni, javítani vagy frissíteni a képzés ebben a szektorban a speciális képzést, hogy vegye fel a munkát, mint a szakember a Department of Revenue Management, valamint az értékesítési és a marketing.

Program taught in:
Spanyol

See 42 more programs offered by Estudios Superiores Abiertos de Hostelería »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date