Bevezetés a problémamegoldáshoz

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Áttekintés

"On-line a leginkább költséghatékony és leggyorsabb módja annak, hogy képzett személyzetét a gyakorlati problémamegoldó technikákban"

Ez a CQI (Chartered Quality Institute) és az IRCA tanúsítvánnyal rendelkező FD102: Bevezetés a problémamegoldás eLearning kurzusának középpontjában az a koncepció áll, hogy egyetlen A3-as méretű papírlapot használnak, hogy minden problémamegoldó tevékenységről tudást szerezzenek . Ezt a problémamegoldó módszertant számos nagyon sikeres szervezet használta, és számos körülmény között alkalmazható. Például az autógyártó és a multinacionális vállalat, a Toyota, ezt a módszert alkalmazza az alkalmazottak képzésére és a gondolkodásmód beágyazására. Ez egy strukturált problémamegoldó megközelítés, amely közvetlen hatással van folyamatos fejlesztési erőfeszítéseire és sikerére.

A CQI az egyetlen olyan szervezet, amely Chartered Quality Professional státust kínál, amelyet a munkáltatók nagyra értékelnek.

Ez a kurzus biztosítja Önt a problémamegoldás alapvető eszközeinek, technikáinak és strukturált módszereinek megértéséről, valamint a problémamegoldó csoport tagjaként való részvétel képességéről, az összes olyan kulcsfontosságú eszköz alkalmazásával, amely támogatja az erőteljes és fenntartható fejlődést megoldásokat.

A kurzus időtartama: Az összes feladat végrehajtása a valódi problémával való gondolkodásnak megfelelően történik, az indikatív befejezés időtartama 16,5 óra (10-15 perces harapásmérés lebontása). A rendszer nyomon követi az előrehaladást, ezért a következő bejelentkezéskor egyszerűen felveszi a helyet, ahol abbahagyta.

Struktúra: 4 modul, beleértve a valós vasúti ágazat gyártási példáját, a tudás felmérése, három gyakorlat a tutor visszacsatolás végleges értékelésével befejezés után.

Támogató anyagok: 50 oldalas e-learning tanfolyam jegyzetek a regisztrálással kapcsolatban (csak az Egyesült Királyságban élő tanulók esetében)

Értékelés: 40 többszörös választott kérdésértékelés a kurzus végén (75% -os jelzés)

Ár: 249 £ (Tartalmazza a kurzust, útmutatókat füzetet, A3 sablont és az Intézet tanúsítványát)

Ügyfeleink számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy testre szabhassuk SCORM megfelelő anyagainkat, testreszabva bármilyen köz- vagy magánszférabeli vállalat megjelenését.

Eredmény

Ez a gyakorlati problémamegoldási kurzus megismertetni fogja azokat az ismereteket, amelyek az A3 folyamat hatékony alkalmazásához szükségesek a munkahelyen. A kurzus végén megtudhatja, hogyan írja le a problémát, annak jellegét, hatókörét és hatását, megértse, hogyan és mikor használhatja a hét minőségi eszközt és a vizuális menedzsment technikák fontosságát, hogy rendellenességeket mutasson ki egy szabvány vagy egy terv ellen.

A kurzus befejezésekor egy Chartered Quality Institutet szerez

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

We coach train and mentor individuals to become leaders of change in driving towards a leaner, innovative and continuously improving organisation. We have a proven track record of helping clients sign ... Tovább

We coach train and mentor individuals to become leaders of change in driving towards a leaner, innovative and continuously improving organisation. We have a proven track record of helping clients significantly reduce costs whilst sustaining performance in Safety, Quality, Cost, Delivery, Productivity and Morale. Kevesebb
Derby , Doha , London , Manchester + 3 Több Kevesebb