Blended Executive MBA

Általános információk

4 locations available

Program leírás

Blended Executive MBA

A Blended Executive MBA program a Deusto Business School célja, hogy foglalkozzon az új valóságokkal és kihívásokkal, amelyekkel a vezetők jelenleg szembesülnek. Az üzleti vezetők minden eddiginél jobban megkövetelik a magas színvonalú továbbképzést, amely tudást, készségeket és üzleti tevékenységük globális vízióját nyújtja.

A Blended Executive MBA segíti a vezetőket, hogy globálisan alakítsanak ki globális vállalati és üzleti víziójukat , hangsúlyozva a hosszú távú értékteremtést és a vállalat fenntarthatóságát. Ezeket a szempontokat az akadémikusok szigorúsága és szakértelme közvetíti: az elméleti kutatás által támogatott legfrissebb tudományos ismeretek és a kulcsfontosságú elemek kiválasztása a vezetők számára a jelenlegi kontextusban való érték létrehozásában.

Deusto Business School kevert Executive MBA valószínűleg Spanyolország egyik leginnovatívabb végrehajtó programja és a nemzetközi színtéren.

Ezek a tanulmányok olyan innovatív tanulási modellt alkalmaznak, amelyet gondosan igazítottak a kurzus résztvevőinek napirendjére és szakmai céljaira. A digitális módszerek (a program 80% -a) és a szemtől-szembe (20%) kombinációja azt jelenti, hogy a program teljes mértékben összhangban van a nemzetközi vezetőség legújabb tendenciáival.

Legfontosabb tényeket

  • Időtartam: 16 hónap (1919. június - június 20)
  • Kezdés dátuma: 2019. február 4
  • Formátum: Blended (80% online és 20% szemtől szemben)
  • Face-to-face héten a Deusto Madridban, az INSEAD Párizsban és a Deusto Bilbao-ban
  • Ár: 33.800 € (A július 25-e előtt felvett pályázók 20% -os korai madárdíjból részesülhetnek)
Utoljára frissítve Július 2018

Az iskoláról

Deusto Business School is celebrating its centenary anniversary this year, so this is an excellent opportunity to look back on its history. Not many business schools have been able to celebrate such a ... Tovább

Deusto Business School is celebrating its centenary anniversary this year, so this is an excellent opportunity to look back on its history. Not many business schools have been able to celebrate such an important date and it is worth taking a few moments to remember the people and institutions that have made it possible. Kevesebb
Bilbao , San Sebastián , Madrid , Spanyolország Online , Párizs + 4 Több Kevesebb