Blended Executive MBA

A Blended Executive MBA program a Deusto Business School célja, hogy foglalkozzon az új valóságokkal és kihívásokkal, amelyekkel a vezetők jelenleg szembesülnek. Az üzleti vezetők minden eddiginél jobban megkövetelik a magas színvonalú továbbképzést, amely tudást, készségeket és üzleti tevékenységük globális vízióját nyújtja.

A Blended Executive MBA segíti a vezetőket, hogy globálisan alakítsanak ki globális vállalati és üzleti víziójukat , hangsúlyozva a hosszú távú értékteremtést és a vállalat fenntarthatóságát. Ezeket a szempontokat az akadémikusok szigorúsága és szakértelme közvetíti: az elméleti kutatás által támogatott legfrissebb tudományos ismeretek és a kulcsfontosságú elemek kiválasztása a vezetők számára a jelenlegi kontextusban való érték létrehozásában.

Deusto Business School kevert Executive MBA valószínűleg Spanyolország egyik leginnovatívabb végrehajtó programja és a nemzetközi színtéren.

Ezek a tanulmányok olyan innovatív tanulási modellt alkalmaznak, amelyet gondosan igazítottak a kurzus résztvevőinek napirendjére és szakmai céljaira. A digitális módszerek (a program 80% -a) és a szemtől-szembe (20%) kombinációja azt jelenti, hogy a program teljes mértékben összhangban van a nemzetközi vezetőség legújabb tendenciáival.

Legfontosabb tényeket

  • Időtartam: 16 hónap (1919. június - június 20)
  • Kezdés dátuma: 2019. február 4
  • Formátum: Blended (80% online és 20% szemtől szemben)
  • Face-to-face héten a Deusto Madridban, az INSEAD Párizsban és a Deusto Bilbao-ban
  • Ár: 33.800 € (A július 25-e előtt felvett pályázók 20% -os korai madárdíjból részesülhetnek)
Program oktatási nyelve:
Angol
Spanish (Spain)
Ez a kurzus Vegyes online és egyetemi
Start Date
Duration
16 hónapok
Nappali
Price
33,800 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint

Deusto: Acelera tu carrera con el Executive MBA Blended