Bsc számviteli - távoktatásban

University of Nicosia

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bsc számviteli - távoktatásban

University of Nicosia

 • Futamidő (év): 4 év
 • Végzettség: Bachelor of Science in Accounting
 • Képzés szintje: főiskolai diploma (1. ciklus)
 • Az oktatás nyelve: angol (az első és második tanfolyamok görög nyelven is elérhetők)
 • Módja Tanulmány: Távoktatás
 • Minimális ECTS: 240

A program profilja

A Számviteli program célja, hogy a hallgatók számára az elméleti, technikai és empirikus hátteret a pénzügyi problémák megoldásához és a pénzügyi döntéshozatalhoz komplex és változó üzleti környezetben.

Ez a program célja a diákok számára, akik karriert folytatni a számviteli, vagy bármely más területen, ahol pénzügyi számviteli információk és döntések központi eleme. A diákok a lehetőséget, hogy szert széles alapú oktatás, amely jó kiindulási pont a diákok későbbi szakmai munka és a tanulmányok. Emellett a diákok kapnak egy tudományos alapja, amelyre felmerülő problémák a későbbi szakmai munkát lehet hivatkozni, és egy gondolkodásmód, amely segíti őket, hogy megfeleljen a kihívásoknak az új ötletek és problémák.

Ez a kurzus célja, hogy a hallgatók a készségek munkaadók területén keres: részletes ismeretekkel rendelkeznek a pénzügyi számviteli, pénzügyi jelentések, könyvvizsgálat, adó-, költség- és vezetői számvitel, pénzügyi kimutatások elemzése, amely együtt informatikai készségek, megadja a bizalmat hogy egy széles körű számviteli és az üzleti szoftverek. Nemzetközi fejlemények is hangsúlyozta.

Karrier kilátások

A számviteli BSc lehetővé teszi a hallgató számára, hogy számos karrierlehetőséget folytasson, és alkalmazható legyen a gazdaság következő szektoraiban:

 • Könyvelési és könyvvizsgáló cégek
 • banki
 • Kormány
 • Befektetési vállalkozásokról
 • Tőzsde
 • Oktatás
 • Magánszféra (Pénzügyi és Számviteli megyék)

Hozzáférés a további tanulmányokhoz

A sikeres hallgató jó helyzetben lesz ahhoz, hogy további MA, MPhil és / vagy PhD szintű akadémiai tanulmányokat folytasson a számvitel, a pénzügyek, a közgazdaságtan, a menedzsment és a szakirányú szakmai tanulmányok folytatása érdekében (ACCA-Chartered Certified Accountants , Az ICAEW-okleveles könyvvizsgáló intézet Angliában és Walesben) a Számvitel területén.

A program hallgatói elfogadhatók a második ciklusban (mesterképzés).

Értékelés

A tantárgyi értékelés általában átfogó záróvizsga és folyamatos értékelés. Folyamatos értékelés lehet többek között a félidős, a projektek és az osztály részvétele.

A levélkategóriákat a záróvizsga súlya és a folyamatos értékelés, valamint a két értékelési komponens tényleges számjegye alapján számítják ki. A tanfolyamminõségek alapján kiszámolják a hallgatók féléves fokozatközi átlagpontját (GPA) és a kumulált pont átlag (CPA).

Igény Ballagási

A diákoknak ki kell tölteniük 240 ECTS és minden program követelményeinek.

Legalább 2,0-es kumulatív fokozat-pont-átlag (CPA) szükséges. Így, bár a "D-" PASS fokozat, a CPA 2.0 elérése érdekében átlagos "C" fokozat szükséges.

Tanulási eredmények

Befejezése után a program, a hallgató képes lesz:

 1. Kritikusan értékeli a számviteli fogalmak és elvek és azok alkalmazása a megoldások gyakorlati számviteli problémák, és előkészíti a pénzügyi kimutatások szervezetek, köztük vállalatcsoport, a vonatkozó pénzügyi információk, számviteli és szabványoknak.
 2. Elemezni és értelmezni a pénzügyi kimutatások szervezetek, alkalmazni és értékelni a pénzügyi beszámolási alapelvek és gyakorlatok számos üzleti környezetben és helyzetekben.
 3. Használja érintett vezetői számviteli módszerek költséginformációkkal, a tervezés, a döntéshozatal, a teljesítmény értékelése és ellenőrzése, ezen belül a különböző üzleti beállításokat, és alkalmazza a vonatkozó ismeretek, készségek és gyakorolni szakmai megítélése kiválasztására és alkalmazására stratégiai vezetői számvitel technikák különböző üzleti környezetben, és hozzájárulhatnak az értékeléshez a szervezet teljesítőképességének és stratégiai fejlesztés.
 4. Alkalmazza pénzügyi-gazdálkodási technikák érintő kérdésekben befektetési, finanszírozási, valamint az osztalékfizetésre politikai döntéseket a szervezet.
 5. Magyarázza az általános jogi keretet, és alkalmazza a különleges jogi alapelvekkel kapcsolatos üzleti, köztük Ciprus jogszabályok alkalmazandó egyének, egyes vállalatok és vállalatcsoportok.
 6. Értékeli és magyarázza, hogy fontos az adózás a személyes és a vállalati pénzügyi menedzsment, és alkalmazza tovább a tudás és a megértés a ciprusi adórendszer tanulmányozása révén további tőkét terhelő adókra és azonosítja és értékeli a hatást a vonatkozó adókat a különböző helyzeteket és cselekvési irányokat, beleértve a kölcsönhatás az adók.
 7. Elmagyarázni a folyamatot végző bizonyosság (audit) elkötelezettség és annak alkalmazása keretében a szakmai (audit) szabályozási keretet.
 8. Mutassa be a szervezeti összefüggésben a könyvelő és a fejlesztési számviteli információs rendszerek; megérteni, hogy szükség van a források hatékony felhasználását a szervezeten belül.
 9. Alkalmazzanak releváns ismereteket, készségeket és gyakorolhassanak szakmai döntéseket a vezető pénzügyi vezető vagy tanácsadó elvárásai szerint, a szervezet pénzügyi irányításával kapcsolatos döntések meghozatalában vagy ajánlásában.
 10. Határozza meg a kormányzás és megmagyarázni a szerepét a hatékony irányítási és ellenőrzési szervezetek. Értékelje a könyvelő szerepét a belső ellenőrzésben, felülvizsgálatban és megfelelésben, és ismertesse a könyvelő szerepét a kockázat azonosításában, értékelésében és ellenőrzésében.
 11. Indokolja a nemzetközi számviteli standardok és hogyan országspecifikus intézményi, kulturális és külső tényezők befolyásolják a számviteli rendszerek.

Ösztöndíjak - Pénzügyi támogatás

Az egyetem ösztöndíjat és pénzügyi támogatást nyújt a nappali tagozatos hallgatóknak, akadémiai ösztöndíjak formájában, pénzügyi segítségnyújtás, atlétikai ösztöndíjak és az egyetemi munka-tanulmányi programok formájában.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
 • Görög
University of Nicosia

Utoljára frissítve November 29, 2017
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
8,940 EUR
Information
Deadline
Contact school
Locations
Ciprus - Nicosia, Nicosia
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Contact school
A befejezés dátuma Contact school
Dates
szept. 2019
Ciprus - Nicosia, Nicosia
Jelentkezési határidő Contact school
A befejezés dátuma Contact school