C ++ programozási alapjai

Általános információk

10 locations available

Program leírás

Ez a kurzus célja, hogy megismertesse a hallgatókat a különböző készségek kell kezdeni az utat a karrier a programozás az elektronikus játékok ipar. C ++ programozás alapjai egy bevezető szintű online tanfolyam, amely rendkívül rugalmas, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy tanulmányozzák a saját ritmusában, a saját idő és a saját helyét, miközben továbbra is teljes mértékben támogatja a tanulásban.

A tanfolyam tartalmazza a részletes önálló tempójú útmutatók, különféle gyakorlatokat, értékelési feladat minden egyes modul, amely fejleszti a mini számítógépes játék időtartama alatt a tanulmány. Természetesen anyagok kombinációját tartalmazhatják szöveg alapú (Adobe Acrobat) és flash alapú video tutorials, valamint weboldalakra, ahol szükséges.

A sikeres befejezése a C ++ programozás alapjai lehetővé teszi a hallgatók, hogy belépjen közvetlenül intenzívebb programozási tanfolyamok, mint az Advanced Diploma szakmai Game Development - Specialising Software Development at AIE.

Szoftver követelmények:

Diákok kell a következő szoftvereket, hogy sikeresen az online kurzus:

  • A Microsoft Visual C ++ Express (2012-ben vagy később). Ez szabadon hozzáférhető az interneten, és annak letöltésével és telepítésével részeként elérhető az első szakasz során.
  • A webböngésző
  • Szövegszerkesztő szoftver (MS Word, OpenOffice, stb.)
  • Adobe Acrobat Reader
  • A 64 vagy nagyobb pendrive
  • A hallgatók is kell egy internet-kapcsolat, lehetőleg szélessávú, bár dial-up elegendő lenne. Vigyázni kell, mert a letöltések szükséges minden modul, és biztosítja a letöltési korlátokat lehetővé teszik a feltüntetett összegek.

A kurzus tartalmaz egy sor pdf fájlokat (átlagoló 25 KB mindegyik - mintegy 40 - 50 modul), néhány video oktatóanyagokat (átlagoló 10KB minden - már csak néhány át a kurzus). Vannak további letöltések használt szoftverek egész folyamán, és ezek összesen körülbelül 900mb - között oszlik meg az első és az utolsó modul.

Az Adobe Acrobat Reader egy ingyenes szoftvercsomag elérhető a www.adobe.com Open Office egy ingyenes szövegszerkesztő csomag ről ​​www.openoffice.org Thumb meghajtók a cserélhető tároló egység, amely az utolsó modul a kurzus. Ezek megvásárolhatók nagyon olcsón a legtöbb elektromos típusú üzletekben.

Területek vizsgálata

C ++ programozás alapjai alkotja három modul tanulmány. Ezek a modulok mindegyike tartalmaz különböző oktatóprogramok és gyakorlatok. A modulok is, amelyek egy nagyobb projekt része, lebontva a kis feladatokat, amely magában foglalja a diákok a fejlődő kis játék projekt a semmiből időtartama alatt a kurzus.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Academy of Interactive Entertainment (AIE) is Australia's most awarded 3D animation, game design and visual FX educator. Created as a non-profit organisation to grow the creative digital sector, A ... Tovább

The Academy of Interactive Entertainment (AIE) is Australia's most awarded 3D animation, game design and visual FX educator. Created as a non-profit organisation to grow the creative digital sector, AIE pioneered the development of specialist game qualifications and continues to innovate through industry partnerships and dynamic teaching. Kevesebb
Sydney , Melbourne , Canberra , Adelaide , Ausztrália Online , Lafayette , Seattle , USA Online , Campbellsville , Perth + 9 Több Kevesebb