CAD Fashion Art - Online tananyagok

University of Fashion - Online Fashion Design School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

CAD Fashion Art - Online tananyagok

University of Fashion - Online Fashion Design School

Mi a Fashion University?

A Fashion University nagyon másképpen működik, mint a legtöbb divattervezési iskola. Nem számítunk fel külön tandíjat minden egyes osztálynak. Ehelyett 24/7-es, igény szerinti hozzáférést biztosítunk mind a sok száz teljes hosszúságú videó lecke számára egy alacsony éves előfizetési díjért. UoF óráit kizárólag a divatiskolai professzorok és az ipar szakemberei tanítják, soha nem amatőrök. Pontosan ugyanazokat az előadásokat és "hogyan" demonstrációkat láthatod a legjobb divatiskolák tanítják, de merev osztályórák nélkül kényelmetlen helyszíneken. Ehelyett eldöntheti, hogy mit, mikor és hol szeretne tanulni. A Fashion University minden leányt oktat a divatiparban: drótkötés, mintagyártás, CAD mintázat készítés, kiegészítők, varrás, divatmûvészet, kötögetni, üzletet, termékfejlesztést, előadásokat, CAD divattervezést, gyermekruházatot és így tovább. A legtöbb iskola nagy tandíjat számol fel, hogy egyetlen divat tárgyat tanítson egy adott divatszakmában, mint például a varrás vagy a minta készítése. A Divat Egyetemen sokkal kevesebbet fog fizetni, hogy minden diszciplínában elérhető minden divat tárgyat!

CAD Fashion Art Lessons

Számítógéppel támogatott design (CAD) leckéket hoztunk létre a divattervezővel, a divatkereskedőkkel és a termékfejlesztő / műszaki tervezők szem előtt tartásával. Megtanulja az alapvető technikákat, például az Adobe Illustrator® for Flats használatát az Adobe Photoshop® for Surface Design alkalmazáshoz. Adobe InDesign® óráink lehetővé teszik, hogy line-lapokat és portfóliót készítsen.

Előzetes egy tipikus UoF CAD divat művészet lecke

Bevezetés az Adobe Illustrator for Divattervezéshez

Csak egy keves a sok leckében kínálják ebben a Discipline

Bevezetés Az Adobe Illustrator (AI) a divattervezéshez - # 1 Ebben a leckében bemutatják az Adobe Illustrator tervezőeszközeit, paneljeit és néhány legfontosabb főbb jellemzőjét, amikor felhívja az Illustrator programot. Azt is megtanulják, hogyan lehet testreszabni és menteni a tervezési munkaterületet. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy az Illustrator projektből másikra váltson anélkül, hogy elveszítené a rajzeszközöket. Adobe Illustrator: Rétegek használata - # 11 Ez a lecke bemutatja Önt a Rétegek és a Rétegek panelhez, és bemutatja, hogyan segítenek a munkájának megszervezésében. Megtanulja a rétegek hozzáadását, törlését és rendezését, valamint az objektumok egyik rétegről a másikra történő kijelölését és mozgatását. Kétrétegű kabát - 1. rész A lecke első részében a kettős mellű kabátot rajzoljuk, és részleteket nézünk meg rajta, mint a gombok, a gomblyukak és a hajtóka. Szőrme gallért is készítünk. A University of Fashion számos, sokkal több órát kínál számítógépes segédeszközökben. Tekintse meg őket a UniversityofFashion.com honlapunkon található Lessons lapon.

Kattintson az előfizetéshez

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve February 26, 2018
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
Nyílt Beiratkozás
Duration
Időtartam
Részidős
Nappali
Price
ár
189 USD
évente. Havi előfizetési díjat is kínálunk havonta 19,95 dollárért.
Locations
Amerikai Egyesült Államok - New York, New York
Kezdet : Nyílt Beiratkozás
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Nyílt Beiratkozás
Amerikai Egyesült Államok - New York, New York
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt