Read the Official Description

Mi a Fashion University?

A Fashion University nagyon másképpen működik, mint a legtöbb divattervezési iskola. Nem számítunk fel külön tandíjat minden egyes osztálynak. Ehelyett 24/7-es, igény szerinti hozzáférést biztosítunk mind a sok száz teljes hosszúságú videó lecke számára egy alacsony éves előfizetési díjért. UoF óráit kizárólag a divatiskolai professzorok és az ipar szakemberei tanítják, soha nem amatőrök. Pontosan ugyanazokat az előadásokat és "hogyan" demonstrációkat láthatod a legjobb divatiskolák tanítják, de merev osztályórák nélkül kényelmetlen helyszíneken. Ehelyett eldöntheti, hogy mit, mikor és hol szeretne tanulni. A Fashion University minden leányt oktat a divatiparban: drótkötés, mintagyártás, CAD mintázat készítés, kiegészítők, varrás, divatmûvészet, kötögetni, üzletet, termékfejlesztést, előadásokat, CAD divattervezést, gyermekruházatot és így tovább. A legtöbb iskola nagy tandíjat számol fel, hogy egyetlen divat tárgyat tanítson egy adott divatszakmában, mint például a varrás vagy a minta készítése. A Divat Egyetemen sokkal kevesebbet fog fizetni, hogy minden diszciplínában elérhető minden divat tárgyat!

CAD Fashion Art Lessons

Számítógéppel támogatott design (CAD) leckéket hoztunk létre a divattervezővel, a divatkereskedőkkel és a termékfejlesztő / műszaki tervezők szem előtt tartásával. Megtanulja az alapvető technikákat, például az Adobe Illustrator® for Flats használatát az Adobe Photoshop® for Surface Design alkalmazáshoz. Adobe InDesign® óráink lehetővé teszik, hogy line-lapokat és portfóliót készítsen.

Előzetes egy tipikus UoF CAD divat művészet lecke

Bevezetés az Adobe Illustrator for Divattervezéshez

Csak egy keves a sok leckében kínálják ebben a Discipline

Bevezetés Az Adobe Illustrator (AI) a divattervezéshez - # 1 Ebben a leckében bemutatják az Adobe Illustrator tervezőeszközeit, paneljeit és néhány legfontosabb főbb jellemzőjét, amikor felhívja az Illustrator programot. Azt is megtanulják, hogyan lehet testreszabni és menteni a tervezési munkaterületet. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy az Illustrator projektből másikra váltson anélkül, hogy elveszítené a rajzeszközöket. Adobe Illustrator: Rétegek használata - # 11 Ez a lecke bemutatja Önt a Rétegek és a Rétegek panelhez, és bemutatja, hogyan segítenek a munkájának megszervezésében. Megtanulja a rétegek hozzáadását, törlését és rendezését, valamint az objektumok egyik rétegről a másikra történő kijelölését és mozgatását. Kétrétegű kabát - 1. rész A lecke első részében a kettős mellű kabátot rajzoljuk, és részleteket nézünk meg rajta, mint a gombok, a gomblyukak és a hajtóka. Szőrme gallért is készítünk. A University of Fashion számos, sokkal több órát kínál számítógépes segédeszközökben. Tekintse meg őket a UniversityofFashion.com honlapunkon található Lessons lapon.

Kattintson az előfizetéshez

Program taught in:
Angol

See 9 more programs offered by University of Fashion - Online Fashion Design School »

Last updated February 26, 2018
This course is On-line
Start Date
Open Enrollment
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Price
189 USD
évente. Havi előfizetési díjat is kínálunk havonta 19,95 dollárért.
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment