Mik a céljai a tanfolyam?

Ebben képzési program, meg fogja tanulni az elméletek és gyakorlati készségek szükségesek a tanfolyam célja, hogy megfeleljen a szigorú követelményeknek ISACA.

  • Az információs rendszerek ellenőrzési folyamatot, és hogyan alkalmazzák a valós környezetben.
  • Alkalmazásának fontosságát informatikai irányítás elveinek fenntartása szintű biztonságot és rendelkezésre állást.
  • Definiálása és kezelése az információs rendszerek és az infrastruktúra életciklus jobb tervet frissítés és csere.
  • Eltervezhető IT szolgáltatás teljesítését és támogatási mechanizmusok és szintjét úgy, hogy adott rendszerek és felhasználók továbbra is teljes mértékben produktív és kérdések megfelelő prioritást.
  • Azonosítja a létfontosságú információs eszközök és tervezése rendszerek védelmét minden elvesztés, lopás vagy jogosulatlan hozzáférés.
  • Épület egy üzleti folytonosság és katasztrófa-helyreállítási stratégia, amely segít megőrizni a szervezet futó olyan súlyos rendszerhiba esetén.

Ki szánt?

Ez a tanfolyam az Ön számára, ha az informatikai szakemberek feladata könyvvizsgálati, ellenőrzési és biztonsági vállalati számítógép és hálózati erőforrások, vagy ha Ön tagja egy IT biztonsági csapat tagja. Mindkét esetben ez adhat egy iparban elismert képesítést bizonyítani, hogy hatáskörébe tartozik.

Követelményei

Nincsenek előfeltételei, hogy ezt az utat. Van egy követelmény ötéves IT audit, vagy biztonsági munkatapasztalat igazolja.

Mi jelzi a tanfolyam szét?

Befejezése után a kurzus, és az azt követő eléréséhez a minősítés, akkor képes lesz működni szerepeket, mint az IT auditor, IT biztonság építész és IT audit manager.

Mi történik, miután a tájékoztatást kérő?

Miután érdeklődött akkor a kapcsolatot az egyik szakember karrier tanácsadók, akik képesek lesznek az Ön számára minden további szükséges információ.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

173 további kurzus E-Careers »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
99 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date