CIW javascript specialista (QCF)

Általános információk

Program leírás

CIW a legnépszerűbb oktatási program a világon, akik komolyan a web design és fejlesztés. Ez természetesen a CIW Javascript szakember. Elsajátítják a készségek, hogy kommunikálni a felhasználókkal, DOM, ellenőrzési program folyik, érvényesíteni formák, élő képek, létrehozhatnak sütiket, a változás XHTML és adatbázisokkal kommunikálni.

 • Minősítés: CIW (Certified Internet Webmaster) Javascript Specialist
 • Akkreditált: Igen
 • QCF Elismert: Igen 3. szinten
 • Kibocsátó szerv: CIW
 • Kezdés dátuma: Bármikor - Mi beiratkozni az év 365 napján
 • Időtartam: Rugalmas - Kb 80 óra - 12 hónap Max Support
 • Credit Érték: 10

Tanmenet

CIW Javascript Specialist

A CIW JavaScript Specialist Course megmutatja webfejlesztők, hogyan kell használni a funkciók a JavaScript nyelvet tervezni ügyféloldali, platform-független megoldásokat. Pályázókat is megértsék és használni a legnépszerűbb alkalmazások a JavaScript.

Ezek a speciális Web nyelvtudás segítségével kezdeni, vagy nő a karrier a fejlett webes fejlesztés.

Amely:

 • JavaScript nyelv lényegét, beleértve a program vezérlési, űrlap érvényesítését, képanimáció, keret célzás és a cookie-teremtés
 • JavaScript kód fejlesztése, beleértve a programok írásának és az írás forgatókönyvet a JavaScript objektum modell webhely végrehajtása, beleértve a szerzői és programozás, webes tartalom létrehozása, webes menedzsment és a digitális média eszközök

Előfeltételek

A diákok szeretnének beiratkozni erre természetesen meg kell felelniük az alábbi kritériumoknak:

 • Legyen 16 éves vagy annál
 • Rendelkeznek a szilárd ismeretekkel rendelkeznek az angol nyelvet
 • Férhetnek hozzá a Windows PC és az internet idejére az egész pályát - nem alkalmas Mac
 • HTML tudás
 • Javasoljuk a tanulók befejezték a CIW Web Design Specialist természetesen

DURATION

Természetesen időtartam függ az hallgató elkötelezettség, erőfeszítést és a képesség. Összességében irányított tanulási órák kb 80. Ezt kell használni csak iránymutatásul és befejezésének ideje változhat nagymértékben.

Szeretnénk ösztönözni a diákokat, hogy serioulsy meggondolni, hogy mire befejezni a választott képzés előtt beiratkozás. Diákok kell gondolni, hogyan fognak tanulni, hol fognak tanulni, és milyen gyakran. Légy realista!

Beszélj családtagok és segít nekik megérteni, hogy mit próbál elérjük, magyarázza, amire szüksége lehet a béke és a tér tanulni bizonyos időpontokban. Minél többet vonják be őket a több likey van, hogy őket az Ön oldalán.

A diákok figyelmét arra, hogy az idő, amelyben teljes tisztán le őket, mint az egyén. Befejezés lehet olyan gyorsan, vagy olyan lassan, ahogy szeretné a 12 hónapos támogatási időszakban. Kérjük, vegye figyelembe: CIW nem a hallgatók további időt vesz igénybe. Kiterjesztés nem áll rendelkezésre ez a tanfolyam.

Formátum

Hallgatók képesek befejezni a tanfolyam tisztán internetes, bár a CIW diák portálon. Ezt kíséri majd természetesen órákat kiadott PDF formátumban (Ebook). PDF nem nyomtatható.

Ha inkább megadhatja, hogy megkapja a papíralapú során levont / könyvek révén a poszt egy tartozó Kiegészítő költség. Vegye fel velünk a részleteket diákok számíthat arra, hogy megkapja a hozzáférést a CIW portál e-mailben 3 munkanapon belül történő beiratkozás érkezett.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Whatever your goal and personal ambitions UK Open College are able to provide a totally flexible method of learning to students on an international scale. By completing an onliine course the possibili ... Tovább

Whatever your goal and personal ambitions UK Open College are able to provide a totally flexible method of learning to students on an international scale. By completing an onliine course the possibility of having a recognised qualification on your CV in a matter of months becomes reality. Give us a try.....You will be delighted you opted for The UK Open College. Kevesebb