Hivatalos Leírás

Távoktatási Központ CIW Web Foundations munkatárs pálya az egyik legnépszerűbb eladósemleges Web oktatási program áll rendelkezésre. Tanúsított CIW Web Foundations Associates érvényesített megértése fontos technológiák, amelyek befolyásolják szinte minden vállalkozás.

A CIW Web Foundations munkatárs tanfolyam ideális kezdőknek, akik szeretnének többet megtudni a honlap design és web design ipar. Ez magában foglalja az alapjait Web Design, hálózati és üzleti elemek Web Design Ipari szabványoknak.

A Hivatalos CIW Self Study tanfolyamok egy kényelmes tanulási eszköz az emberek, akik nem rendelkeznek a rugalmasságot, hogy részt vegyen a hagyományos tantermi képzés és magában foglalja a legújabb 6-os verzió tananyag.

A CIW Web Foundations munkatárs tanfolyam a következő elemeket tartalmazza: CIW tankönyvek kiterjedő CIW Foundations 1D0-610 tananyag (Internet Business Associate, Területfejlesztés munkatárs és Network Technology Associate). A tankönyvek is rendelkezésre áll HTML formátumban részeként online hozzáférést.

  • CIW vizsga Study Guide.
  • CIW Pre-Assessment (Online).
  • CIW pálya mastery (Online).
  • CIW Filmek (Online).
  • CIW Online gyakorlatok (Online).
  • CIW gyakorlati vizsgák (Online).

Az otthoni vizsgálat során a jelöltek két lehetőség van a kereső ezt tanúsító:

  • 1. lehetőség: Pass egy vizsga (1DO-610), amely magában foglalja mind a három alapvető tudományág.
  • 2. lehetőség: Pass három moduláris vizsgák, és keresni további három moduláris minősítések.

A diákok regisztrálni bármikor. Az otthoni vizsgálat során úgy tervezték, mint egy önálló tanulás során, de ha bármilyen probléma akkor írjon ügyfélszolgálatunkkal.

A CIW Web Foundations munkatárs vizsgák kell ült bejegyzett Pearson VUE vizsgaközpont. A vizsgák áll 85 feleletválasztós / több választ igénylő, 90 perc alatt, és az elhaladó pontszám 63%.

Program oktatási nyelve:
Angol
Distance Learning Centre

24 további kurzus Distance Learning Centre »

This course is On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
180 Óra
Részidős oktatás
Price
375 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date