CIW web design szakember természetesen

Általános információk

Program leírás

A CIW Web Design Specialist Course (korábban címmel tervezési módszertan és technológia) azt tanítja, hogyan kell tervezni és közzéteszi weboldalak. Általános témák közé weboldal fejlesztési Essentials (mint például a telek fejlesztési folyamat, a vevői elvárások, illetve az etikai és jogi kérdések a web-fejlesztés), Web Design elemei (például az esztétika, a webhely felhasználói élményt, navigáció, a használhatóság eléréséhez), Basic Web technológiák (mint például az alapvető Hypertext Markup Language [HTML] Extensible HTML [XHTML] és a kiterjesztett technológiák képfájlokat, GUI weboldal fejlesztés alkalmazások, site kiadói és karbantartás) és Advanced Web technológiák (mint például a multimédia és a plug-in technológia, ügyfél- oldalsó és szerver oldali technológiák és webes adatbázisok).

Az otthon tanfolyamok, a diákok együtt fog működni a népszerű termelési eszközök, mint például a Microsoft Expression Web és az Adobe Dreamweaver és a Flash. Meg fogja tanulni tervezési és fejlesztési technológiák, mint a Cascading Style Sheets (CSS), Extensible Markup Language (XML), JavaScript, Java appletek, dinamikus HTML, plug-inek, a multimédia és adatbázisok. Azt is feltárja tágíthatóságnak tervezési eszközöket, összeférhetetlenségi kérdéseket övező ezeket az eszközöket, és a funkcionalitás jelenlegi böngészők.

Hivatalos CIW Self Study tanfolyamok egy kényelmes tanulási eszköz az egyének, akik nem rendelkeznek a rugalmasságot, hogy részt vegyen a hagyományos tantermi képzés.

A CIW Web Design Specialist Course a következő elemeket tartalmazza:

  • 2 Hivatalos CIW tankönyvek lefedő teljes CIW Site Design Specialist 1D0-520 tananyag.
  • További CIW vizsga Study Guide.
  • Kényelmes online hozzáférést biztosít a hivatalos gyakorlati vizsgák (660 + kérdés).
  • Több mint 7 óra interaktív filmeket a CIW Site Design Specialist tananyag
  • Online tanfolyam felülvizsgálat kérdések és gyakorlatok (990+ kérdés).
  • Kiegészítő internetes fájlokat tartalmazó függelék fájlok, a gyakorlati laborok, és egyéb források.
  • Online élő Labs (30 óra Access).
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Distance Learning Courses Limited (t/a Distance Learning Centre) is a leading provider of distance learning / home study / Open Learning courses and a respected course developer. As well as developing ... Tovább

Distance Learning Courses Limited (t/a Distance Learning Centre) is a leading provider of distance learning / home study / Open Learning courses and a respected course developer. As well as developing our own course materials we are also agents for many other top distance learning providers and currently offer over 250 distance learning courses through the Distance Learning Centre website and we are also an authorised partner for distributing the official CIW Self Study Kits. Kevesebb