Mik a céljai a tanfolyam?

Ez természetesen ettől CIW fogja tanítani a diákoknak az alapokat a webszerkesztő feltárásával a lényegét web design.

  • Weboldal fejlesztés lényegét - mindent a honlap fejlesztési folyamat és a szabványok az ügyfelek elvárják, hogy a jogi és etikai kérdéseivel webfejlesztés.
  • Fontosságának megértése kulcsfontosságú web design elemek: a használhatóság, a navigáció és a hozzáférhetőség.
  • Alapvető, de a modern, webes technológiák ma - Hypertext Markup Language (HTML), Extensible HTML (XHTML), és kiterjesztette technológiák képfájlokat, weboldal fejlesztés alkalmazások és helyszíni kiadói és karbantartás.
  • Részletes webes technológiák - multimédia, plug-in technológia eszközök, webes adatbázisok és a kliens oldali és szerver oldali technológiák.
  • Navigáció és használata web design termelési eszközök, mint a Microsoft kifejezések Web, Adobe Dreamweaver, Fireworks és a Flash.
  • Mester tervezési és fejlesztési technológiák, ideértve a Cascading Style Sheets (CSS), Extensible Markup Language (XML), JavaScript, Java appletek és dinamikus HTML.
  • Kapnak egy alapos megértése a jelenlegi kapcsolatos kérdések web design, beleértve a honlap elérhetőség kompatibilitását tervezési eszközök és funkciók a jelenlegi böngészők.

Ki szánt?

Ez a tanfolyam ideális a kezdők számára web design, mint ez kifejezetten felszerelt azok számára, akik alig vagy egyáltalán nem háttér az iparban.

Követelményei

Nincsenek előfeltételei a kurzus.

Mi jelzi a tanfolyam szét?

Miután elvégezte a tanfolyam lesz képes, hogy a megfelelő vizsga, 1D0-520. Ez természetesen azt is felkészíti a tanulókat a többi CIW tanfolyamok, hogy kéz a kézben a progresszió, mint Site fejlesztés társult. Diákok, akik át ezt természetesen működhet szerepeket, mint webfejlesztő, webdesigner és a webes tartalom szakember.

Mi történik, miután a tájékoztatást kérő?

Miután érdeklődött akkor a kapcsolatot az egyik szakember karrier tanácsadók, akik képesek lesznek az Ön számára minden további szükséges információ.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

173 további kurzus E-Careers »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
475 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date