Read the Official Description

Mik a céljai a tanfolyam?

Ennek keretében természetesen megteszi hallgatók számára elengedhetetlen tudás, ami szükséges a kontratámadásokra jár semmilyen kárt, és sikeresen helyreállítsa rendszerek biztosítására, hogy képes ellenállni hacker tevékenység, hogy előfordulhat a jövőben.

A vizsgálat a 1D0-571 vizsga áll, és 62 kérdést kell megválaszolni egy 90 perces határidő. Annak érdekében, hogy adja át a kurzus, jelöltek kell érni egy minimális megfelelési szint 76%.

  • Értsd meg, hogy hacker fenyegetések fel, és megtudjuk, melyek a biztonsági fenyegetések létezik.
  • Fedezze fel a magas szintű biztonságot, ami szükséges a modern vállalkozások folyamatosan védve az értékes vállalati adatokat a jogosulatlan tevékenységet.
  • Megtanulják, hogyan kell végrehajtani hozzáférés-vezérlési listák, így azonosítani, hogy ki kell és nem jutnak a meghatározott hálózatokon.
  • Vegyük le a leginkább up-to-date tűzfal technológia és tanulmányozzák, hogyan lehet javítani operációs rendszerek eltávolítani az esély a nem kívánt hacker tevékenység.
  • Lényeges információkat hitelesítési eljárások, titkosítási szabványok és intézkedések, amelyek segítenek, hogy megfelelő felhasználói hitelesítést.
  • Hogyan hozzunk létre integrált biztonsági politika, valamint a leggyakoribb biztonsági elvek mind a személyes és üzleti használatra.
  • Mester, mi kell ahhoz, hogy válaszoljon, és jelentést hacker tevékenységet folytathatnak proaktív felderítése és mindig marad lépéssel, amikor a védő a vállalat igényeinek.

Ki szánt?

Ez a kurzus célja, hogy bárki, aki dolgozik, a hálózaton belüli biztonsági területen vagy bárki, aki arra törekszik, hogy bemegy az iparág egy tanúsító másolatot készíteni az ismeretek és adják magukat a karrier lendületet.

Követelményei

Nincsenek előfeltételei a kurzus.

Mi jelzi a tanfolyam szét?

Miután a diákok befejezték és továbbadta a tanfolyam és a vizsga illetve képesek lesznek működni szerepeket, mint a rendszergazdának, hálózati szerver rendszergazdája és a tűzfal adminisztrátor. Ez természetesen szintén kéz-a-kézben más hálózati és számítástechnikai biztonsági tanfolyamok, hogy egy jól lekerekített tárgyi tudás.

Mi történik, miután a tájékoztatást kérő?

Miután érdeklődött akkor a kapcsolatot az egyik szakember karrier tanácsadók, akik képesek lesznek az Ön számára minden további szükséges információ.

Program taught in:
Angol

See 173 more programs offered by E-Careers »

This course is On-line
Start Date
Open Enrollment
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
595 GBP
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment