Ciklus kiváló hangot az audiovizuális és szórakozás

A napi tevékenységet tud részt venni campus osztályba, de szeretné, hogy egy hivatalos címe? A CPA Online megkönnyíti. Kínáljuk a lehetőséget, hogy tanulmányozza az online képzési ciklus hang-és audiovizuális show.

Mivel egy online mértékben, akkor tanulmányi munka közben. Most megtudhatod, hogy terv és felügyeli a telepítést, visszacsatolás, rögzítés, ellenőrzés, broadcast, utómunka és hangfelvételek audiovizuális, szórakozás, rádió, hangrendszerek és rögzített minden eseményt.

FCT modul vagy munkahelyi képzés lehetővé teszi, hogy végre 370 óra kötelező gyakorlat garantált médiacégek, és ismerje meg a munkát a hang szakfolyóirat. Ez a lehetőség, amit tudnod kell a nagyon profi, ahogy a munkát az audiovizuális szektorban.

Ha a ciklus befejeződött, akkor képes lesz arra, hogy tervezése és fejlesztése a semmiből egy komplett zene technikai projekt minden audiovizuális produkciók és kapnak felsőfokú műszaki végzettség hang-és audiovizuális előadás, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül az egyetem. Megtudhatod, hogyan lehet egy hatósági bizonyítványt!

"Engedélyezett kormány által Aragón kísérleti végrehajtására vonatkozó 2013/2014 évben. Jogerős jóváhagyás ".

30 további kurzus CPA Online »

Ez a kurzus On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
2000 Óra
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date