Read the Official Description

Mik a céljai a tanfolyam?

Cima Akkreditált Sage főiskolai oklevél két nagyobb egységei dolgozott esettanulmányok. Ez megkönnyíti a használatát bonyolultabb funkciók a számviteli szoftver, ideértve a passzív időbeli elhatárolások, importáló / exportáló adatok részletes minisztériumi költségvetés és előrejelzés, valamint az elektronikus beadványok / kommunikáció.

  • Végső elszámolások az egyéni vállalkozók és partnerséget, többek importáló / exportáló adatokat, a fejlett hitel ellenőrzés, elhatárolások / elhatárolások és a pénzforgalom.
  • Kialakulása számlák Limited cégek, non-profit szervezetek, a használata a külföldi kereskedő számlák (kereskedelmi különböző pénznemekben), és részletes minisztériumi költségvetés és előrejelzés.

Ki szánt?

A főiskolai oklevél ideális azok számára, akik széles körű használata Sage 50 és emellett van egy jó megértése számviteli ismeretek és alapelvek.

Követelményei

Nincsenek előfeltételei a kurzus.

Mi jelzi a tanfolyam szét?

Egy könyvelő keres egy hozzávetőleges fizetése £ 28K. Ezzel persze lehet irányítani a karrier felé szerepeket, mint a pénzügyi ellenőr, Mérlegképes könyvelői és pénzügyi igazgató.

Forrás: PayScale

Mi történik, miután a tájékoztatást kérő?

Miután érdeklődött akkor a kapcsolatot az egyik szakember karrier tanácsadók, akik képesek lesznek az Ön számára minden további szükséges információ.

Program taught in:
Angol

See 173 more programs offered by E-Careers »

This course is On-line
Start Date
Open Enrollment
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
325 GBP
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment