Mik a céljai a tanfolyam?

Cima Akkreditált Sage főiskolai oklevél két nagyobb egységei dolgozott esettanulmányok. Ez megkönnyíti a használatát bonyolultabb funkciók a számviteli szoftver, ideértve a passzív időbeli elhatárolások, importáló / exportáló adatok részletes minisztériumi költségvetés és előrejelzés, valamint az elektronikus beadványok / kommunikáció.

  • Végső elszámolások az egyéni vállalkozók és partnerséget, többek importáló / exportáló adatokat, a fejlett hitel ellenőrzés, elhatárolások / elhatárolások és a pénzforgalom.
  • Kialakulása számlák Limited cégek, non-profit szervezetek, a használata a külföldi kereskedő számlák (kereskedelmi különböző pénznemekben), és részletes minisztériumi költségvetés és előrejelzés.

Ki szánt?

A főiskolai oklevél ideális azok számára, akik széles körű használata Sage 50 és emellett van egy jó megértése számviteli ismeretek és alapelvek.

Követelményei

Nincsenek előfeltételei a kurzus.

Mi jelzi a tanfolyam szét?

Egy könyvelő keres egy hozzávetőleges fizetése £ 28K. Ezzel persze lehet irányítani a karrier felé szerepeket, mint a pénzügyi ellenőr, Mérlegképes könyvelői és pénzügyi igazgató.

Forrás: PayScale

Mi történik, miután a tájékoztatást kérő?

Miután érdeklődött akkor a kapcsolatot az egyik szakember karrier tanácsadók, akik képesek lesznek az Ön számára minden további szükséges információ.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

173 további kurzus E-Careers »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
325 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date