Read the Official Description

Mik a céljai a tanfolyam?

A kurzus bontani három célkitűzésekkel, így fejleszteni magad az egész fórumon a működés, a menedzsment és a stratégiai lényegre.

 • Fogja alapvető eleme szervezet vezetése, beleértve a vevő viselkedése, marketing szempontok, információs rendszerek és a jogi kérdéseket.
 • Megtanulják, hogyan kell alkalmazni a megállapított számviteli ismeretek a pénzügyi kérdésekben. Ez magában foglalja a költségvetés, variancia-analízis, cash flow előrejelzések és a beruházások, az optimális hatékonyságot.
 • Értsék meg a pénzügyi kimutatások elrendezését, és bemutatják a bizalom tekintetében adó, ellenőrzések, eszközök és jelentési pénzügyi teljesítményét.
 • Fedezze fel a projekt menedzsment és a stratégiai elemzés és kap egy fogást az alapvető technikákat, hogy egy üzleti igényel a sikerhez.
 • Értsék meg a vezetés fontossága és fejleszteni a vezetői képességek, hogy valóban biztosítja, hogy jól felszerelt, hogy további karrierlehetőséget.
 • Értsd meg, hogyan árképzés és a költségvetés teljesítményét befolyásoló üzlet.
 • Ismerje meg, hogyan a tanulási görbe elmélete és nullszaldós elemzés fontos szerepet játszanak az üzleti stratégiák.
 • Valósítsa hogy a fejlett vezetői számvitel, pénzügyi elemzés, nyugellátások, a különböző csoportok és munkatársai segítségével elért a területen.
 • Tudást alkalmazni a marketing, a stratégiai menedzsment és környezetvédelmi elemzések, és lássuk, hogyan határozzák meg az általános helyzet az üzleti tevékenységet az adott iparágban.
 • Számolja ki a kockázatok és azok kezelése, és többet megtudni az ellenőrzési folyamatot.
 • Ismerje meg a rövid távú és hosszú távú hogyan pénzügyi stratégia alapvető építőköve minden növekvő üzleti építeni.

Ki szánt?

Ez a kurzus célja, hogy bárki, aki azt akarja, hogy dolgozzák ki a döntéshozó készségek, és alkalmazni tudásukat üzleti helyzetek influentially és magabiztosan.

Követelményei

Nincsenek hivatalos előfeltételei a kurzus, de annak érdekében, hogy üljön a vizsgálatokat akkor kellett, hogy elérje a C01, C02, C03, C04, C05 vagy azzal egyenértékű.

Mi jelzi a tanfolyam szét?

Miután elérték a TKR Professional Chartered Management Accounting kvalifikáció működhet szerepeket, mint a minősített Management Accountant és elvárják, hogy keresni átlagosan £ 32,000.

Forrás: PayScale

Mi történik, miután a tájékoztatást kérő?

Miután érdeklődött akkor a kapcsolatot az egyik szakember karrier tanácsadók, akik képesek lesznek az Ön számára minden további szükséges információ.

Program taught in:
Angol

See 173 more programs offered by E-Careers »

This course is On-line
Start Date
Open Enrollment
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
850 GBP
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment